Влез

View Full Version : аз,той и тя

kettti
04-06-2009, 10:55
всичко започна приди 3 години,когато тръгнах с едно момче от моя квартал!туко що се бях нанесла и нямах познати и приятели освен неговата компания!един ден той ми каза че сме канени на кафе от едно младо семейство,негови познати,на който наскоро им се родила дъщеричка!запознах с се с тях Митко и Симона,най щастливото семейство!знам че не трябва но и аз като всяка жена имам свойте фантазии,а в тях аз бях с Митко!нз защо,но нещо в мен ми казваше че това е човека!но с времето той си остана мечта!на 16.12.2007 година получих обаждане от което ми се прииска да умрара дъщеричката на Митко била починала!сами се досещате каква трагедия е това!нямах сила да отида на погребението,но 2 месеца по-късно успях да отида на помена за р.д.на ангелчето!
след тава изпаднах в много дълбока депресия от която трудно се съвзех!с митко не подържах ме конгакт,но имахме общи познати и все зе зазичах ме!когато се видех ме независимо в каква ситуация се отделях ме от компанията и започвах ме да си говорим за всичко!всеки път щом той ме погледнише ми се искаше да му изкрещя в лицето,че го обичам и искам да съм до него и да му помогна,но нямях смелостта!с времето всики пое по пътя си!
на 28.02.2009 година имах р.д.!към 12:00 вечерта телефона ми звънна,беше непознат номер,беше митко!поканих го,той се съгла си и дойде в къщи!от тогава сме заедно или по точно аз,той и тя!знам че симона винаги ще бъде част от живота му,но всяка вечер ние водим един и същи разговор за симона,защо са се разделили,защо тя не го обича вече и най-важното за това че той още я обича и че ако има възможност отново ще бъде с нея!много го обичам и каквото и да стане аз ще се боря за любовта му!знам че нямам правото да искам да ме обича,но адски много боли когато знаеш че сте трима!моля ви дайте ми съвет как да издържа и как да се справя с това че тай живее с миналото си!!!

soul1199
04-06-2009, 11:23
той няма,как да те обикне току така,трябва му време,с времето ще я забрави и ще оцени теб

witchblade
04-06-2009, 11:24
Кофти ситуация.Най-много обаче ми е гадно и ужасно жал за малкото момиченце :smt089
Не си ли се замисляла, че той в момента е в мнооого кофти положени, че има нужда от някой до себ еси и че щом не е симона ще е всяка друга.Това, че е с тебе не значи, че ще те обича.Аз мисля , че ти си едно моментно изживяване и си само за утеха. Знам, че гадно звучи, но помисли върху това.Ако ти харесва да си кошче за отпадъци и всичките ти усилия за отидят на вятъра...продължавай в същото темпо.А ако не си мазохист давай смело и се отърви от този човек...

Впрочем ти на колко години си и той на колко е щом има дете???

kettti
04-06-2009, 11:28
az sum na 19 a toi na 22!da znam 4e sum ko64e,no ne moga da go ostavq!ve4e dori ne sum sigurna v lubovta si!prosto iskam toi da e 6tastliv i tova e blagodarq za suveta

ImmortalForever
04-06-2009, 17:04
Още повече разваляш отношенията му с адашката.Той човека иска мъката да си сподели, да му олекне, от това,че жена му не го обича, дъщеричката му е починала,а ти имаш порочни мисли за ваша връзка... тцтцтцтцтАко толкова го обичаш остави го да бъде щастлив.Както сама разбираш- няма да е щастлив с теб.

kettti
04-06-2009, 20:13
blagodarq ti mnogo za mnenieto no ne mi pomaga6!vse pak mersi,no evala....pone si iskrena

praskovka91
04-06-2009, 22:20
Много гадна ситуация....Това е наи-лошото което може да ти се случи..да изгубиш детето си толкова млад...и когато погледнеш към жената..която е родила покоиното ти дете..избиват толкова много спомении..в повечто случаи хората в такава ситуация се разделят...Колкото и да се обичат те не могат да го преживеят..И се опитват да продължат сами.изтриваики тази черна страница от живота си..Според мен трябва да изчакаш нещата да се развият от само себе си...Но знаи,че тази жена(Симона)...винаги ще е в съзнанието му...независимо на какъв етап е от живота си..Просто тя е жената,която е родила детето му..независимо как са се стекли обстоятелствата.. :(

cinderella_gugutka
04-06-2009, 22:32
за сега му бъди приятелка....помагай му защото е в труден период...след време не се знае какво може да стане м/у вас но засега определено няма как да бъде с теб

Mr_Crowley
04-07-2009, 06:19
Ами аз? :razz: :razz: :razz:

kettti
04-07-2009, 10:17
zabravih samo da oto4nq edna malka podrobnost,4e 28.02.2009 sme spali samo dva dena razdeleni!purvo jivqh me zaedno vuv ku6ti sega sme pri maika mu!!!!