View Full Version : Мъх
Здравейте искам да ви попитам за следното.Значи по лицето имам някакъв мъх( малки руси косми) дето като се избръсна си личи и изглежда някакси гадно.Там дето имам брада остава глатко а на горе си личът някакви косъмчета.Дайте идея как да ги махна, нейскам да ги бръсна щото ще почнат да ми растът косми до под очите.
under_black_sky
04-06-2009, 14:15
Момче ли си ? Всъщност тези малки руси косъмчета,които са съвесем невидими ги имаме всички :) При някой си личат само на слънце при други съвесем не се забелязват.когато и където и да било :) Намерих една рецепта - Замаскирай косъмчетата
За да прикриеш лекия мъх по лицето топни широка четка за грим в обикновена бебешка пудра и мацни с един замах надолу там където е необходимо. Това ще приглади косъмчетата и те ще се слеят с тена ти. Ако кожата ти е по-тъмна нанеси подходящ цвят крем пудра. Ако си момиче :) Но все пак не е препоръчително да ги бръснеш [-X ,защото сам/сама каза ,че ще стане лошо :)
under_black_sky
04-06-2009, 14:17
Опс да извинявай не прочетох както трябва това за брадата... но за всеки случай може да отидеш на козметик или дерматолог да видиш :)
Ми махни си ги с машинката за постригване :)
абе вие добре ли сте?
как ше си ги маха - тея косъмчета НЕ трябва да се махат по никакъв начин, не ги пипай, щото ше станеш като маймуна :D
абе вие добре ли сте?
как ше си ги маха - тея косъмчета НЕ трябва да се махат по никакъв начин, не ги пипай, щото ше станеш като маймуна :D
Определено :lol: Всеки го има,кво се впрягаш...