PDA

View Full Version : Грешки

.. DeViL mAy CrY ..
04-06-2009, 18:49
Здравейте на всички. :grin:
Не се е случвало само на мен,сигурна съм че и доста хора от форума са правили такива грешки.
Около преди 1 година запичнахме да си пишем с едно момче,той ме намери е един сайт и на мен много ми хареса,дадох му скайпа ми.Пишехме си около 2 месеца и той започна да иска да се видим,каваше ми много милички думи,но аз го отрязвах постоянно.Момчето беше хубаво,на мен ми харесваше,а пък имам и приятелка,която е от неговия квартал и ми каза,че момчето е някво свесно и държи на гаджето си.Аз постоянно го лъжех,а той нямаше търпение да се видим.Но не аз реших,че не го искам.Е тъпо беше найстина.Сега гледам как си е сложил снимка на гаджето му на скайпа.Сега харесвам един женкар,който не му пука с мен или с поредната ще е.Защо избираме понякога трудното а не това което можем да имаме и не се замисляме,че това ще бъде и много добре.Не мислим че правим грешка,но като видим някой такъв и веднага омекваме.Има толкова много случай,но този ми е някак набит в главата и сега се сещам и някво съжалявам.Чудя се какво би станало после ако се бяхме видяли....Та,защо трябва да избираме по трудното и това което ще ни донесе мъки.Замисляли ли сте се за това,защото аз сега за това си мисля
П.П съжалявам се за темата ако е тъпа ама тва ми е на сърцето и на устата и искам да си го кажа на някой

HanopkaH
04-06-2009, 19:32
Просто си направила грешка .. учи се от тях, не ги повтаряй

xplay
04-07-2009, 09:13
Защото попринцип харесваш "лоши момчета" :) :) И аз бях в това положение и ми е мнооого познато :grin: Случват се и такива неща, въпреки, че е трябвало да се видите, щом сте се харесали. Не се безпокой, ще има и други момчета! :wink:

evelinka1122
04-07-2009, 09:20
е... случват се и такива неща... нищо :) другия път преценявай по-добре за кого си заслужава да "омекваш" :)

Balmy_I
04-07-2009, 10:18
е... случват се и такива неща... нищо :) другия път преценявай по-добре за кого си заслужава да "омекваш" :)

и не си пропускай шансовете...трябвало е поне 1 път да излезете,може би е нямало да сгрешиш тогава,но...нищо ще знаеш вече за следващия път :)

Lyubeto
04-07-2009, 10:21
Гледай да не се повтаря , това е . Аз не виждам къде е бил проблема да излезеш с първото момче по приятелски .Никой не е казал ,че като излезете и край , вече сте заедно ..Но така си преценила, така си направила можеш да виниш само себе си (ако има за какво). :)

Hilary_
04-07-2009, 10:25
Защото винаги чуждото и по-трудното е по-интересно... :wink: Но ако не си свободен/на си свикнал/а с твоя човек ии просто се радваш и гледаш но без да пипаш... :wink:

TupacShakur
04-07-2009, 13:45
Всеки човек прави грешки
учи се от грешките си и не ги повтаряй !

GossipGirl89
04-07-2009, 14:15
Има една поговорка "Да пуснеш питомното и да гониш дивото" :)
Всеки прави грешки. Те са за това - да се правят и да се учим от тях, а не да ги повтаряме. Всеки път преди да направиш някакъв избор си помисли добре какво трябва да избереш :)

Taraaa
04-07-2009, 14:51
Е права си наистина .. Винаги избираме трудните неща .. Аз бях така с едно момче но при нас нещата бяха по обратния начин .. ТОй постоянно ме режеше,но аз исках да се видим .. Така беше около 7-8 месеца писахме си и така нататъка.Можех да бъда с други момчета,но аз не исках.. И така след време той му се обади каза че иска да се видим и от 2 години сега сме заедно ;)

mkio
04-07-2009, 15:55
никога не е късно пак да го потърсиш.... просто като приятели... :wink:

elsy
04-07-2009, 16:08
Може пък да е било за добро... сама каза, че чрез грешките си се научаваме да оценяваме нещата от живота :)

iwka95
04-07-2009, 20:03
на всеки се случва, но нали все пак се учим от грешките си =;

cherinka
04-07-2009, 20:28
Просто изпитваме нужда да задоволяваме нагона си.
А ти от къде си сигурна, че с въпросното първо момче е ЩЯЛО ДА СЕ ПОЛУЧИ ДОБРЕ и да ти е добре с него. Не се самонавивай на подобни глупости. (не отричам, че не би могло да е така, но няма как да си/сме сигурни. ;))
Твоя случай е нещо като хазарт. Не залагаш на сигурното. Все пак се замисли, че никой нормален не би го направил това... Друго си е тръпката да извоюваш сам, нещо, което желаеш. А понякога икъсмета е с теб.
Кво да ти кажа, освен, че какъвто и женкар да си, все някога ще те удари в петите. Тъй, че не губи надежда за нищо. 8-)

Take_That
04-08-2009, 22:09

Мхм , точно така

kobrichka
04-09-2009, 15:43
Има една поговорка "Да пуснеш питомното и да гониш дивото" :)
Всеки прави грешки. Те са за това - да се правят и да се учим от тях, а не да ги повтаряме. Всеки път преди да направиш някакъв избор си помисли добре какво трябва да избереш :)

Много добре казано.
Безгрешни хора няма, важното е да не повтаряме една и съща грешка надявайки се на нов резултат. Важното е само да не съжаляваш за нищо, било каквото било не се дълбаи и не мисли какво можеше да стане, ако сега беше с него, защото докато мислиш за тези неща изпускаш живота които тече около теб.

HipHopBlond
04-09-2009, 16:18
Темата не е "тъпа", а много поучилтена!!!

Това не се случва само при момичетата, но и при момчетата :) Амии виж понякога трябва да се правиш на недостижим, защото каточели винаги когато искаш нещо хипер много и накрая го постигнеш вече не ти е интересно, защото можеби няма за какво да се бориш вече и тръпката угасва, но това е лично мое мнение :)

emily_1234
04-09-2009, 17:46
Темата не е "тъпа", а много поучилтена!!!

Това не се случва само при момичетата, но и при момчетата :) Амии виж понякога трябва да се правиш на недостижим, защото каточели винаги когато искаш нещо хипер много и накрая го постигнеш вече не ти е интересно, защото можеби няма за какво да се бориш вече и тръпката угасва, но това е лично мое мнение :)

+1 така е винаги и във всяко нещо :)

soul1199
04-09-2009, 18:12

и не си пропускай шансовете...трябвало е поне 1 път да излезете,може би е нямало да сгрешиш тогава,но...нищо ще знаеш вече за следващия път :)

valdesbg
04-09-2009, 20:31
Защото е в природата на човек да преследва това което бяга от него. Сляпото любопитство от неизвестново и прибързаните заключения са основните грешки на днешните хора.