View Full Version : Любовта води до лудост.
Справка-90% от форума.
Затова поздрав-Зарежете любовта,
оставете на греха да
изгаря вашите тела.... :grin:
MartyParty
04-06-2009, 19:41
Никой няма да ти пише в темата,просто защото не си ни на нивото.
специален поздрав за сите спамери
http://www.vbox7.com/play:2ceb1e4e
nebrejnata
04-07-2009, 01:38
изруд
Ти писа вече :grin:
BigFakeSmile
04-07-2009, 08:06
е вий пък....
прав/а си е
в любовта моментите, които ти носят болка са мнооого повече от щастливите :?
за това аз се отдавам на безсмислени връзки без да влагам чувства :)
ThisIsMe
04-07-2009, 08:11
не съм на това мнение
Jumbie483
04-07-2009, 08:15
Мхм... любовта води до лудост, но това не ни кара да се откажем от нея ;) Точно това и е забавното 8-)
gPa3HuTeJl
04-07-2009, 08:17
Ако трябва да б1да точен ти си много по - ДОЛУ от него... с него поне става смях, а ти просто обикновен потребител, който си мисли, че помага с свойте коментари - а 98% от темите са ташак... KEEP IT REAL
Оле, вече не усещате и кои са темите за спам ?!? Разбирам, че темите-гавра не винаги са очевидни, но това... for God's sake! ;x
Според мен не води до лудост... :? Малко глупаво ми звучи...това че мислиш често за определен човек...че го искаш до теб... че имаш нужда от него и всичко останало не значи че си луд ... :? :?
MartyParty
04-07-2009, 10:46
Ако трябва да б1да точен ти си много по - ДОЛУ от него... с него поне става смях, а ти просто обикновен потребител, който си мисли, че помага с свойте коментари - а 98% от темите са ташак... KEEP IT REAL
Пф...
Мислиш,че не забелязвам как форумът се е превърнал в една голяма кофа ли?Коментарът нямаше за цел да кара който и да било да се чувства по-ДОЛУ във форумната йерархия,която,ако не се лъжа,не би трябвало да съществува изобщо.По-скоро го написах с ирония,взаимствайки от подписа на автора.Ок?
soul1199
04-07-2009, 11:19
мхм. 8-) 8-) 8-) 8-) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Любимата ми песен :grin: Зарежете любовта,покажете красота все едно какво е след това :D
http://www.vbox7.com/play:70d623d1 поздрав 8-)
sextazy_baby
04-07-2009, 15:46
И на мен ми харесва песента :grin:
Пф...
Мислиш,че не забелязвам как форумът се е превърнал в една голяма кофа ли?Коментарът нямаше за цел да кара който и да било да се чувства по-ДОЛУ във форумната йерархия,която,ако не се лъжа,не би трябвало да съществува изобщо.По-скоро го написах с ирония,взаимствайки от подписа на автора.Ок?
Пф,ама аз съм НАааай-ГолееМият! 8-)
Иначе много интересна дискусия става,
само някои индивиди се правят на много умни :-D
Аз мисля,че чалгата трябва да се
изучава в училище :-P :razz:
nadety250
04-21-2009, 14:07
ехе .. песента е яка :-)
ъп .. темата ми хареса :D
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-24-2009, 02:00
така е :D
Знама аз,че има интерес.
Ама някои се правят 8-)
valdesbg
04-24-2009, 05:09
БайТоя - кефиш ме щи звънна :)
По темата - огромно ДА, най-голямото за мен :Р
е вий пък....
прав/а си е
в любовта моментите, които ти носят болка са мнооого повече от щастливите :?
за това аз се отдавам на безсмислени връзки без да влагам чувства :)
Има ли смисъл да си с някой човек просто ей така??? Само да се покажеш на света, че не си сам/а... Поне аз не виждам смисъл в такива връзки...но пък може и да греша-незнам... :-o
valdesbg
04-24-2009, 06:09
Магиту свят голям хора разни. И аз не виждам смисъл но кого го интересува? :)
Магиту свят голям хора разни. И аз не виждам смисъл но кого го интересува? :)
Така е. Всеки с мнението си. Но поне аз не мога да съм с някой просто ей така. Но явно има и такива хора, на който им харесва точно това... :)
Bellatrix
04-24-2009, 07:50
:smt030 + :smt030 + :smt030 = :smt044 :smt044 :smt043 :smt043 :smt043 + :smt006 = :smt010 :smt010 :smt010
Dollystar
04-24-2009, 10:16
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
lolitkata18
04-24-2009, 13:14
http://www.youtube.com/watch?v=mu4hcTHU4M4 а ето го и моето мнение по темата:"Я УСТАЛА , ХОЧУ ЛЮБВИ !!!" :grin: :wink:
БайТоя - кефиш ме щи звънна :)
По темата - огромно ДА, най-голямото за мен :Р
Кефиш ме ши дигна 8-)
slun4ice_90
04-24-2009, 17:55
:( Най-сладката отрова,това е любовта.И болка и тъга... 8)
Абе незнам дали води до лудост...ама до болка, проблеми, депресии и всичко най - лошо... ДА!!!!! ](*,) ](*,) ](*,)
^мани туй, ама ако решиш да се отдадеш на "греха на тялото", веднага ставаш ебаси курвата в очите на момчетата.. които и те са едни големи курви, ама за тях е ебаси престижа 8-)