Влез

View Full Version : До някъде споделена любов

ludotokrise
04-06-2009, 20:06
Писах и на др.Тийн да ми даде съвет, но нямам търпение да чакам, моля ви помагайте...малко е дълго и объркващо.
Ето и моята история.Лятото бях при баба ми и и помагах,там срещах едно момче, което аз не го харесвах, но то ме хареса,иска ми номера, почнаха смс-и и така аз го харесах.Така беше цяло лято-невероятно, немога да ти опиша колко беше хубавко.След това отидохме и 2мата да учим с един град, но аз поради проблеми се преместих в друго училище(на 25-30км от града в който учи той) след като се преместих една-две седмици си писахме и сякаш нищо не беше станала, той каза, че съжалява много, че съм се преместила, че ще му е много гадно и т н.Просто тогава бяхме свикнали.Но със времето той спря да ми пише и всичко свърши...аз го харесвах още(каза, че нямало смисъл от връзка за събота и неделя)...аз му пишех известно време, но той не.След това(мисля, че беше ноември месец)той ми писа смс(мацко какво правиш, как са гаджетата,нещо не се сещаш за мен)
аз умрях от кеф и му писах, да но до тук!Около нова година разбрах, че е тръгнал с едно момиче, което е с 2год по-голямо от него, но ходели няколко седмици и скъсали.Зимната ваканция, бях при баба ми и той има там баба и всяка събота и неделя и през ваканцийте е там,никакво внимание аз го закачах, той ...подминава, но сега от скоро си казах, че ще се правя на недостъпна и няма да му обръщам внимание(макар и да го харесвам и да ми е гадно)Той започна да ме поздравява, усмихва ми се до сега,а е толкова сладък,такава хубава усмивка.Сега като го видя още истръпвам, още ми пъркат пеперудки в корема(както преди)но той...само се усмихва и това е....Искам да ме хареса отново, някой ще кажат,че това е детска прищявка, но не е вече близо година аз продължавам да го харесвам, имам чувството че това ми е първата истинска любов, която всеки рано или късно намира.И сега имам 2 въпроса към вас:
1.Тази година сигурно пак ще отида в града, в който учи и той.Според вас има ли смисъл да се боря за него и да му показвам, че още го харесвам
2.И ако отида дали да му покажа, че го харесвам или да не му обръщам внимание, да се правя на недостъпна.
Как според васе най-добре, какво има той към мен,как мога да разбера дали ме харесва още?Толкова го харесвам, сладката усмивка и самия него, но най вече душата му!Самата аз съм толкова объркана, че незнам какво да направя.Предварително благодаря на всички, които ме разбират и ми дадат съвет.

RawrrrBear
04-06-2009, 20:17
Не знам на колко години си,но и аз съм минала през подобна случка. Не е истинско влюбване просто силно увлечение ... ;) продължавай да се правиш на недостъпна , уцелила си правилната тактика :) Изчакай той да те потърси, ако ли не, значи чувствата му са си отишли и най - много да станеш досадна и натрапчива. Животът е кратък - давай напред ще срещнеш и други момчета и на мен не ми беше лесно. Хайде пожелавам ти успех . :)

FiRe_LaDy
04-06-2009, 20:18
Хмм ... остави нещата да станат както си е писано.Не ги пресилвай.Не го мисли от сега какво да правиш.Като се преместиш в неговото училище - ще видиш каква му е реакцията,държанието му към теб и т.н.Тогава сама си прецени дали да му кажеш какво чувстваш или просто да се отдръпнеш от него.

ludotokrise
04-06-2009, 20:30
Ох и аз така мисля, да се правя на недостъпна и да почакам реакцията му когато отида в града, в който учи и той, но все бързам и...Как ли ще ги дочакам тия 4-5 месеца...дори ако не за нещо повече, поне за приятели, но много хора казват че от приятелство любов става, но от любов приятелство-не.

RawrrrBear
04-06-2009, 20:38
Разбирам,че искаш да останеш вярна на чувствата си към него и да имаш своята романтична история,ама голяма част от историите по книгите и филмите са по сценарий :P Все пак щом не си обвързана с него - не му дължиш нищо ( колкото и хладнокръвно да звучи 8-) ) . Запознай се с нови хора,сигурна съм,че ако се поразровиш тук и там ще намериш момче,което да ти допадне, излзте опознайте се , ако не стане продължаваш ... Това да чакаш , за да разбереш дали някой те обича с цената на мнооого време е все едно да чакаш Антарктида да стане за плажуване 8-)

soul1199
04-06-2009, 22:24
утре 6e го прочета,заспивамм :shock:

ludotokrise
04-07-2009, 19:28
Днес го видях и е много гадно да го гледаш и да знаеш, че дори неможеш да го докоснеш, хорааа много е гадно такааа :lol:

soul1199
04-07-2009, 19:29
Днес го видях и е много гадно да го гледаш и да знаеш, че дори неможеш да го докоснеш, хорааа много е гадно такааа :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: