PDA

View Full Version : Какво да правя?? - Вече не може да е същото..

unbeatable
04-06-2009, 21:14
Значи ето какъв е проблемът ми.. Приятелят ми скъса с мен преди седмица, стана внезапно.. лошото е, че на мен си ми беше добре с него и не исках да се разделяме. Той ми каза, че причината не е в мен, просто в момента не искал да си има приятелка и няколко пъти спомена, че не е заради друго момиче, а когато го попитах дали е изпитвал нещо към мен той каза: „Да, до преди седмица, но нещо в мен се промени”. Познаваме се от доста време, той преди време ходеше с моя приятелка и с него бяхме мн добри приятели по това време, споделяхме си всичко.. В последствие те скъсаха и той ми призна, че от доста време ме харесвал, аз му отговорих със същото и така се получиха нещата. Всичко си беше супер, а накрая.. какво стана и аз точно не можах да разбера.. Наистина ходихме само 2 месеца, но мн се привързах към него, да не кажа, че започнах да се влюбвам.. а това е първото момче към което съм изпитвала нещо..  А като причина за раздялата ни също изтъкна факта, че мн се бил променил от миналото лято и вече неможел да се държи добре с момичетата.. не искал да страдам и той да е причината.. нз нз какво да правя, каза ми че иска да сме приятели като преди, но не знам дали ще мога.. всеки път се надявам, че пак може да се получи нещо.. Виждаме се доста често, но вече не е същото.. а аз дори не си правя труда да го избягвам, напротив, точно обратното.. но имам нужда да го виждам и да е близо до мен.. моля, помогнете ми, мн съм объркана и нз как да постъпя..

PS. Не съм сигурна, че е изтъкнал истинската причина, за раздялата ни и все търся къде съм сгрешила.. :s [/b]

Jumbie483
04-06-2009, 21:17
За сега просто се дръж на растояние от него..
Може да има някакви проблеми за които му трябва време.. Просто се дистанцирай за период от време и виж той дали ще поиска да се върне при теб

unbeatable
04-06-2009, 21:29
Опитвам се, но ме е страх, че ако се дистанцирам прекалено.. ще си намери друга, а най-лошото е че на този етап се чувствам като първата глупачка, която не е в състояние да има чувства към друго момче.. :smt089

VilleBaby
04-06-2009, 21:38
Определено не ти казва истинската причина.
Не може да иска да се разделите от нищо , а преди това отношенията ви да са били супер.
Измисля разни причини...Може би има някакъв проблем или си го провокирала с нещо...не знам.Може пък и да е замесено друго момиче , но да не смее да ти го признае.

Jumbie483
04-06-2009, 21:53
Ами тогава опита ли да му признаеш за чувствата си ?
Кажи му, че си готова да му помогнеш, ако има нещо... Просто му покажи, че той за теб значи много и не ти е приятно просто ей така да приключите.

unbeatable
04-06-2009, 22:02
Той ми каза да бъда с някой, който ме заслужава и няма да ме наранява, а аз му отговорих, че неискам някой, а него.. и че знам че за всичко си има причини, но и също знам че той няма да ми каже.. а той ми каза "не мога" ..не разбрах дали това значи, че не иска да ми каже или, че е объркан и незнае какво иска.. щото преди тва беше споменал, че незнае какво иска...

soul1199
04-06-2009, 22:12
дай му време да си изясни чувствата,може да има проблеми човека и да не му се занимава с теб точно сега и по-добре седи по-далеч от него,за6ото така само се наранява6

cinderella_gugutka
04-06-2009, 22:19
ем щом не иска да е с теб остави го....ако наистина много държеше на теб нямаше да постъпи така и щеше да си остане с теб независимо от при4ините.щом не държи толкова на теб остави го.ако наистина ти е толкова трудно му дай малко време (няколко седмици)и след това му признай 4увствата си-кажи му 4е имаш нужда от него и т.н.

ImmortalForever
04-07-2009, 06:06
Лъже!Има нещо много гнило и мирише на друга жена!Я, сега ти се дръпни малко от него, не му обръщай внимание, игнорирай го и виж каква ще е реакцията му!

Mr_Crowley
04-07-2009, 06:18
Намерил си е друга. Не се притеснявай, момчетата често дрънкат разни такива малоумни неща, които на пръв поглед са трудни да си ги обясни човек, но в 99,99% от случаите става въпрос за друга женка. Да не ти пука - ще ти мине :-o

unbeatable
04-07-2009, 07:47
Благодаря ви много на всички! :smt060 ..за сега ще се опитам да действам по съветите ви, пък ще видим какво ще стане.. :(

Hilary_
04-07-2009, 10:39
Дааа не бил същия...бил се променил...не искал гадже...айде айде...тия на други да ги говори!!! Мен много ме съмнява този момък...човек не се променя толко лесно... :? Има нещо гнило в цялата случка... :? Не искам да те натъжавам но или нещо е съгрешил и не иска да ти каже или има друга...опитай се да го забравиш...няма смисъл да се бориш за нещо което вече е свършило... :?

sadsad
04-07-2009, 12:34
От коментарите, които прочетох съм съгласна с това, че може би трябва да се отдръпнеш.
Дай скайп ако искаш. ;)

iwka95
04-07-2009, 19:45
от личен опит ти казвам, че може би има друго момиче :?

Take_That
04-07-2009, 19:58
Знам, че сигурно ти е трудно да го избягваш, но повярвай ми така е най-добре за теб, по този начин може би ще го забравиш :) Не се притеснявай от факта, че ще си намери друга - нима ти не можеш да си намериш друг?! Пък и това, че не ти казва конкретна причина за вашата раздяла е много странно, не смяташ ли? Тия песни любовни - промених се, не съм същия, ала бала дрънкала, да не ти ги пробутва! Може да те заболи, след като ти кажа това, но сигурно си е намерил друго момиче ..... Така че горе главата и помни колкото по недостъпна си и безралична си към него ( на първо време сепреструвай на такава) толкова повече ще го заболи :)