View Full Version : Най-подходящия шампоан?
titinkaa
04-07-2009, 15:50
Здравейте!Значи искам да ви питам най-вече момичетата.
Какъв шампоан ползвате за мазна коса,и от кой сте най-доволни?Аз съм ползвала най-различни,доволни съм от Кливър(тоя за против пърхота),но вече не го ползвам щото ми мина.И още нещо чувала съм че шампоана преди ползване трябва да се разреди с малко вода,защото така не се омазнявала толкова бързо косата.И вярно ли е че честото миене омазнява повече косата?
sexa_na_kompleksa
04-07-2009, 15:54
Аз съм доволна от Клоран.
А това дали ще ти се омазнява косата повече от честото миене според мен е индивидуално. При мен лично се омазнява по-бързо, ако я мия по-често.
SiSsKkAa
04-07-2009, 16:17
Моята коса е и изтощена и мазна и си купих на Дева с кокос за изтощена коса.Ами доволна съм чесно казано.И малко обем ми придобива косата.Ама все пак не забравяй,че всяка коса си е различна
istinska95
04-07-2009, 16:48
Опитай LOREAL PROFESSIONAL . Те са по скъпи около 25лева но наистина са ефикасни!!!
stealthyGirl
04-07-2009, 17:34
Не си разреждай шампоана, просто можеш да слагаш по-малко... Същия ще е ефекта, както ако разреждаш обаче няма да се занимаваш преди това са слагаш вода и да разбъркваш шампоана.
Аз използвам Глисс Кюр с масла от арган и ший. Той не е за мазна коса обаче ми действа по-добре от тези предназначени за такава. Това е защото тези другите много я изсушават, за да махнат "мазнината" ( 8-) ) и така косата почва да пуска още повече и се омазнява още по-бързо. А и не си мий косата докато не стане мръсна (не говоря цялата да стане на клечки, но поне докато малко в корените се омазни), за да не стане точно това. ;)
Carmen_Kass
04-07-2009, 19:01
Аз използвам шампоан за растеж на Фармавита "515 Енергиен комплекс" и съм много доволна...
А иначе като използвам шампоан за мазна коса става още по-злееее...
Neftochimic
04-07-2009, 21:17
на всеки различно му действат шампоаните...
пробвай няколко и сама си прецени кой е най-добрия за косата ти.
SiSsKkAa
04-08-2009, 06:17
Извинявам се за спама,но сега се сетих за едни,които преди използвах и бяха много хубави .Не е нужно да е скъпо,за да е хубаво.Казваха се Dulgon.Има за всякакви типове коса.Ако искаш го пробвай
mechtaq_za_teb
04-08-2009, 06:37
И аз съм чувала, че косата свиксва с честото миене и се омазнява повече. А за шампоан, аз редувам Гарниер с Нивеа, обаче напоследък никак не съм доволна и ще го сменя. :( Ще следя темата. :)
titinkaa
04-08-2009, 07:36
еми ползвала съм най-различни,но горе долу на Dove за нормална коса не ми се омазнява много бързо ама мн мн не ми харесва щото ми прави косата мн мн суха,а моята коса е с твърд косъм и като се изсуши от някой шампоан и става все едно ми е накъсана :(
купи си дъбови кори.след това 4 супени лъжици от тях ги вари в 2л вода за около 15 мин.След това ги остави да изкисват за два часа и прецеди получената отвара.Дръж я на хладно и всяка вечер слагай по 1 кафена чашка от отварата в корените на косата и ще видиш че много ще се намали омазняването :) аз го опитах-помага
И аз съм така, само, че да ви попитам знаете ли някакъв хубав шампоан за ежедневна употреба, защото аз моята коса я мия много често ?
BlueDream16
04-08-2009, 09:27
Аз съм на Шаума :smt026
Аз пък ползвам на Гарниер и не съм кой знае колко доволна.Кака ми е казвала,че на Гарниер всичко освен шампоаните са супер.
Clear за мазна коса... 8)
има един ревалид,май само в аптеките го продават и като никога съм доволна
sweetkiss74
04-08-2009, 10:22
Аз вече от близо 2 години използвам само продукти на Гарниер.Шампоан също на тази марка.Мн съм доволна от всички продукти на Гарниер :smt023
sexa_na_kompleksa
04-08-2009, 10:55
купи си дъбови кори.след това 4 супени лъжици от тях ги вари в 2л вода за около 15 мин.След това ги остави да изкисват за два часа и прецеди получената отвара.Дръж я на хладно и всяка вечер слагай по 1 кафена чашка от отварата в корените на косата и ще видиш че много ще се намали омазняването :) аз го опитах-помага
Така ли се приготвя?! Аз си купих миналата седмица от аптеката. 50гр е опаковката и отзад пише така: 250 гр дъбови кори се варят 30 мин в 2л вода. Маже се с памук всеки ден, може и по няколко пъти на ден.
titinkaa
04-08-2009, 18:10
Така ли се приготвя?! Аз си купих миналата седмица от аптеката. 50гр е опаковката и отзад пише така: 250 гр дъбови кори се варят 30 мин в 2л вода. Маже се с памук всеки ден, може и по няколко пъти на ден.
Ще пробвам :)
titinkaa
04-08-2009, 18:11
Аз съм на Шаума :smt026
Шаума на мен не ми действа даже става по зле,много бързо ми се омазнява от него изобщо ама изобщо не съм доволна ужасен е
мдаа и така става :) помага,но трябва малко постоянство,за да се види ефекта
roshawkaa
04-08-2009, 19:12
Да и аз съм чувала,че косата се омазнява от честото миене,а колкото до шампоан аз използвам на орифлейм с чай и съм много доволна :smt023
evalongoriq
04-09-2009, 09:19
Шаума :)
sexa_na_kompleksa
04-09-2009, 09:48
мдаа и така става :) помага,но трябва малко постоянство,за да се види ефекта
Аз за сега не забелязвам промяна. : ( При теб след колко време ефекта беше на лице?
Значи всички ми казват, че имам страхотна коса и аз също си я харесвам.Използвала съм сякакви марки: Дав, Гарниер, Шаума(и тя е хубава :wink: ), Нивеа, Head&Shoulders и т.н.Ефекта е благоприятен, но ми се случи така, че бързах да излизам на кафе и забелязах, че шампоана ми е свършил.Влязох в магазина, (който е на 20м от вкъщи) и си купих Palmolive.Хареса ми МНОГО!Косата ми остана обемна дори след кафето и разходките придружени с вятър 8) От месец вече ползвам Palmolive и ако някой пожелае да си го купи нека е с цитруси :wink:
Моята коса се омазнява страшно бързо.Ползвала съм всякакви шампоани,каквито се сетиш и да ти кажа при всички е еднакво.Няма значение цената.Ползвала съм Гарниер глис кюр от 7 лв и нещо ползвала съм и Арома с коприва за лев и нещо и ефекта е абсолютно същия.Така че по - добре не си давай парите за глупави шампоани, на които правят големи реклами защото са абсолютно неефикасни :wink:
bebchiiii
04-09-2009, 22:10
Аз съм с Dove-шампоан и балсам.Косата ми е мека 1-2 дни след като сеизкъпя и мирише приятно ноо се омазнявя бързо понеже се изправям всеки ден :o
eveto_xx
04-09-2009, 23:28
Penaten . Бебешки е, от него съм най-доволна. Не изтощава толкова косата. Иначе по-трудно се разпенва от другите .Но измива много добре .
titinkaa
04-10-2009, 06:13
Penaten . Бебешки е, от него съм най-доволна. Не изтощава толкова косата. Иначе по-трудно се разпенва от другите .Но измива много добре .
на ква цена е? :)
cherrypezz
04-10-2009, 09:52
Аз използвам elseve за коса склонна към бързо омазняване и за блясък 8-) и съм доволна.
YouCantStopMe
04-10-2009, 11:19
И аз се оплаквам.Не мога да си намеря подходящ шампоан.Ползвала съм всякакви,ама.. В момента съм с един на Елсев.. не е кой знае колко хубав,но пък и не се оплаквам много.Мисля да си купя Palmolive. :?
titinkaa
04-10-2009, 21:24
И аз се оплаквам.Не мога да си намеря подходящ шампоан.Ползвала съм всякакви,ама.. В момента съм с един на Елсев.. не е кой знае колко хубав,но пък и не се оплаквам много.Мисля да си купя Palmolive. :?
ахам,абе аз вече чесно казано нз кво да ползвам то нищо качествено вече няма
titinkaa
04-11-2009, 08:25
Давайте още мнения и препоръки :) плс :)
ELSEVE на L'oreal Paris за коса склонна към бързо омазняване ! Това е най-добрия шампоан, който съм ползвала. И моята коса се омазнява бързо - за два дена и вече е мазна, но от този шампоан ми се е случвало и четири дена да не я мия и пак да си е чиста. И не сменяй много шампоаните, защото от честата смяна се получава пърхот. Надявам се да съм помогнала. :)
Snuffles
04-18-2009, 17:13
Аз съм доволна от всички на Елсев, също така съм чувала хубави неща за Глис Кюр. :)