Влез

View Full Version : Много нерви...

MrSex
04-07-2009, 16:27
Здравейте.

От известно време не мога да понасям нашите.Постоянно ме ядосват с техните глупусти.Не знам дали е в мен проблема на 16 съм почти 17, а те ме занимават с техните простотии.Вече нямам желание да живея като гледам и тоя скапан свят на около и че живея в държавата България и те допълнително ме изнервят. :booooomb: Даите някакви съвети кво да прая ... минавалили сте през такъв период и т.н

Rofl4e
04-07-2009, 18:36
Не им обръщаи внимание.. гледаи си твоите занимания и не се меси в техните ако те започнат да се месят в твоите просто се прави че го слушаш ;)и не се товари излишно с простотиите им

Neftochimic
04-07-2009, 21:06
режи си вените...

Jumbie483
04-07-2009, 21:18
Не им обръщай внимание, всичко си минава с времето

MrUndaztood
04-08-2009, 00:32
режи си вените...

Подкрепям.

Щом и държавата вече ти е виновна ... не всичко е песен,на вън също не е песен,стига с тия филми! Не може всичко да се получава на тепсия,бориш се - оцеляваш,бездействаш (както правиш) - проължаваш да хленчиш => без резултат!

iwka95
04-08-2009, 09:24
просто не им обръщай внимание и толкоз ;-)

ThisIsMe
04-08-2009, 09:30
Нека си говорят...да не ти пука...такъв е периода

Boyd
04-08-2009, 10:29
Здравейте.

От известно време не мога да понасям нашите.Постоянно ме ядосват с техните глупусти.Не знам дали е в мен проблема на 16 съм почти 17, а те ме занимават с техните простотии.Вече нямам желание да живея като гледам и тоя скапан свят на около и че живея в държавата България и те допълнително ме изнервят. :booooomb: Даите някакви съвети кво да прая ... минавалили сте през такъв период и т.н

Много па си нервен, бе! Само ще те светна, че под държава се разбира хората! Така че докато има идиоти като теб, които се нервират на държавата, ще има и такава държава от кретеноподобни, постоянно цапащи и с претенции без покритие хора.

sexa_na_kompleksa
04-08-2009, 13:05
Какво разбираш под "те ме занимават с техните простотии"?

Bellatrix
04-08-2009, 14:48
И аз на това се чудя? :-o
Родителите ти мислят доброто и едва ли всичко, което ти казват са дрънканици.

BrokenInnocence
04-08-2009, 14:48
Хахахах, щом като отсега се оплакваш, понеже видиш ли вашите те занимавали с глупости и света бил гаден, представям си до какъв психически и нервен срив ще се докараш, когато ти се наложи наистина да се сблъскаш със света... А след като толкова мн неща ти се струват скапани нали знаеш каква е процедурата- вземаш се в ръце и променяш това, което не ти харесва, с хленчене нищо не се оправя.

MrSex
04-08-2009, 16:29
режи си вените...

Подкрепям.

Щом и държавата вече ти е виновна ... не всичко е песен,на вън също не е песен,стига с тия филми! Не може всичко да се получава на тепсия,бориш се - оцеляваш,бездействаш (както правиш) - проължаваш да хленчиш => без резултат!
За кво да се боря? Да уча да уча и пак да уча и накрая да вися на някои блог като слагам стиропор или дограма.В тая държава отдавна няма бъдеще за младите.

режи си вените...
мина му модата на тва ;] измисли нещо ново

Много па си нервен, бе! Само ще те светна, че под държава се разбира хората! Така че докато има идиоти като теб, които се нервират на държавата, ще има и такава държава от кретеноподобни, постоянно цапащи и с претенции без покритие хора.
така е ние сме виновни ... политиците пълнещи джобовете си с наши пари всичките цигани които крадат, убиват и прочие нямат нищо общо с затъващата в ла*на държава.

И аз на това се чудя? Surprised
Родителите ти мислят доброто и едва ли всичко, което ти казват са дрънканици.

Те да ми говореха за неща от живота... аз като им говоря тяхната реплика "да, добре" и не ме чуват въобще.

Хахахах, щом като отсега се оплакваш, понеже видиш ли вашите те занимавали с глупости и света бил гаден, представям си до какъв психически и нервен срив ще се докараш, когато ти се наложи наистина да се сблъскаш със света... А след като толкова мн неща ти се струват скапани нали знаеш каква е процедурата- вземаш се в ръце и променяш това, което не ти харесва, с хленчене нищо не се оправя.

аз ще взема всичко в мои раце само да стана на 18.

kotetokateto
04-08-2009, 20:00
Не им обръщаи внимание.. гледаи си твоите занимания и не се меси в техните ако те започнат да се месят в твоите просто се прави че го слушаш ;)и не се товари излишно с простотиите им

+1 :-)

mechtaq_za_teb
04-09-2009, 05:13
Пубертет е :D
И аз бях така преди време, но отминава.

sexa_na_kompleksa
04-09-2009, 10:33
И пак не са разбира за какво толкова ти "мрънкат"...

ysmiFchiCa
04-09-2009, 15:50
Пубертет.... 8-)

bellzee
04-09-2009, 18:29
да не си в депресия нещо а ?!? :lol: Не търси вината в родителите си или в държавата която не ти е виновна за нищо...потърси вината в себе си...щото явно нещо ти има.
:?

Life is like chocolates.
Sometimes sweet, sometimes bitter, sometimes hiding something unexpected.
Don\'t let it melt before you\'ve enjoyed it!

Mihailova
04-09-2009, 18:38
Пий успокоителни.

ThePowerOfLove
04-09-2009, 18:48
Еми добре, не си доволен, но с оплаквания нищо няма да промениш. Вземи се в ръце и промени нещата, които не ти харесват..доколкото е възможно. Живота не е идеален, но за теб ще бъде непоносим докато не погледнеш от по-хубава страна. Не харесваш държавата...ми тогава учи езици и се 'спасявай', но и там няма да ти се нрави живота. И наистина ако сега ти се струва гадно, помисли как ли ще е когато поемеш много повече отговорности и задължения...