PDA

View Full Version : Дали е смислено?

beiho
04-07-2009, 17:57
Искам да споделя с вас нещо твърде сериозно, поне за мен.
Когато приятелката ми е с мен, е много мила, казва ми колко ме обича, че й липсвам постоянно, а когато дойдат ваканциите и тя замине за село или в съседния град при приятелките си, ме забравя коренно.По телефона чувам един непукистки глас без капка чувство, сякаш говори с някой познат, а не "човекът, когото обича".В нашия град си няма приятелки и е постоянно с мен, споделя с мен, "умира за мен".Та усещам, че повече ме ползва като временна утеха за проблемите си, а след това, като се види с другарките, става съвсем различна и за нея какво означава обич, носталгия или други подобни глупости, които ме хващат мене!!!Вече разбрах, че съм глупак отдавна, щом все още ходя с неяКогато дадете сърцето си на някого, без да се замислите, след време разбирате каква грешка сте сторили.Не мога да й кажа "хайде да скъсаме", защото искам да е около мен и да си говорим, а когато имам проблеми с нея или ми идват подобни мисли, ставам раздразнителен и жесток към всички около мен.Вече няма да я питам за поведението й, защото отговорът й е кратко "не", след което не следва нищо друго и никакви обяснения.Или "мисли както си искаш".Външният ми вид е доста добре устроен и мисля, че само ме държи като някакъв сувенир и утеха в тежките моменти, когато няма никой друг до нея.Ходим от 1.5 година и аз наистина я обикнах като нещо повече от обикновено гадже, но странните й държания ме побъркват, даже се чудя дали я познавам както трябва!

Критикувайте ме, колкото искате, без това имам нужда от малко рейдж, та да си го изкарам на някого !

AFT
04-07-2009, 17:59
Човек, как един път не каза нещо умно..

beiho
04-07-2009, 18:03
Го то дъ хел. Ай нийд сом калмнес анд пийс!!!!

glamouros
04-07-2009, 18:08
Ами като пречетох всичко което си написал наистина ми се стори много грубо поведение от нейна страна, но ако трабва да съм честна аз се държа горе долу така Когато приятелят ми или аз заминавахме за някъде и после се чуехме се държах леко дръпнато и то не защото не го обичам или използвам а защото се чувствах странно или не знаех как да изразя чувствата си. Това не означава че не го ценях или че го използвах. По-добре поискай от самата нея да обсъдите по-задълбочено въпроса, защото няма как да кажем със сигурност... надявам се всичко да е ок. Лека вечер. :)

Waster
04-07-2009, 18:12
като е с тебе ти казва че и липсваш постоянно, бax мама му... 8-)

AFT
04-07-2009, 18:12
Ох, това ли ти беше "изкарването"? ;дд

EeeBobii
04-07-2009, 18:16
Няма да сгрешиш, ако я питаш, защо прави така, и да и обясниш, как ти се чувстваш когато го прави, и ако те обича истински, че си промени държанието си.

beiho
04-07-2009, 18:22
Мерси, хора.Успех и на вас и знайте, че любовта тежи, колкото един куршум !!! :(