Влез

View Full Version : Момченца..искам да ви питам нещичко.. ха-ха

anyfany2
04-07-2009, 20:18
Значи..
Знам,че е тъпо,но все пак ми е интересно.. :D
Какво да направя на гаджето си,за да се побърка от удоволствие? :grin:
И по-подробно ако може.. :x :razz:
Какво на Вас Ви доставя удоволствие? 8)
От какво полудяватееее?!?!?! :grin: :grin:

anyfany2
04-07-2009, 20:24
Искам да е изненада,защото винаги той иска нещо от мен.. Това не ми харесва. :? Дайте ми идеи за осъществяване,но да са жестоко и неповторимо.
Само нежна свирка му правя..искам ощее,а и той искааа многооо,но явно не съм изобретателна.. :? :o :( :razz: :razz:

Armani_P
04-07-2009, 20:24
Това трябва сама да си го разбереш,всеки е различен и му харесват различни неща,пък и след като ти е гадже,не би трябвало дори да питаш.

anyfany2
04-07-2009, 20:26
Така е,знам,но искам да го изненадам..
Ти какво харесваш например? :grin:

posssesssed
04-07-2009, 20:29
сготви му мусака, дай му бира и пусни мач. отиди в леглото и му го топли докато не дойде пиян като кирка и не се метне с дрехите ;]

anyfany2
04-07-2009, 20:36
Жесток съвет.. :grin: :grin: ..аз питах нещо по-интимно..какво Ви доставя удоволствие? :grin: :)

whysosad
04-07-2009, 20:36
Само нежна свирка му правя..искам ощее,а и той искааа многооо,но явно не съм изобретателна.. :? :o :( :razz: :razz:

Ем не му прави само нежна свирка.. дай малко по-хард :P

anyfany2
04-07-2009, 20:38
Хе-хе..много си отворен нещо.. :-P :-P :-P по хард.. ами ще опитам,но питам за нещо новоооооооо.. какво сексуално нещо искате да извършите с гаджетата си? Какво? :grin: :grin:

Armani_P
04-07-2009, 20:38
Ами,ще ти дам пример за нещо импулсивно,пък ти си решавай :-D
Разхождате се някъде ( да речем отивате на ресторант,или пазарувате )
Гледай да държиш дистанция преди това,да не си проличи много,но все пак да усети,че има нещо.След това го целуни леко ( не прекалявай със страстите ) и му кажи да дойде с теб,заведи го до най-близката тоалетна ( ПРИМЕРНО, и дано да е чистичко ) направи му една бърза и страстна свирка,като го гледаш повече в очите,и се дръж като лошо момиче.Слеед това продължавайте да се разхождате,като вече се отъркваш в него всеки възможен момент,намекваш му,притискаш се,абе с две думи побъркваш го,накарай го да те моли да се приберете ;) а като се приберете...ти си знаеш :oops:

Rofl4e
04-07-2009, 21:20
аз съм момиче и все пак ще отговоря..
според мен за да се побърка от удоволствие трябва да я познаваш много добре.. да знаеш точно след един неин жест какво ще последва..само по погледа или по усмивката да разбереш какво трябва да направиш.. а това става с течение на времето а не ей така изведнъж от нищото..
опознаи си девойчето и тогава се опитваи да я побъркаш от удоволствие!
п.с. трябва да знаеш какво обича да прави .. какво точно и доставя удоволствие..на какво би се изкефила най много!

Raliii
04-07-2009, 21:21
Zdravei! Az bih te posavetvala kato za nacalo ne6to romanti4no...ako ne si pada6 po romanti4nite prejivqvaniq sega e momenta da opita6 moje da ti haresa...primerno nqkoq vecerq sve6ti myzika cvetq..tova si e klasika i se haresva na mnogo momceta...ako ima6 vazmojnost i na razpolojenie nqkoi svoboden teren sgotvi nqkva leka hrana zapali aromatni sve6ti pysni nqkoq va6a lubima ob6ta pesen da sviri leko i priqtno,napravi tazi ne6t nezabravima i za dvamata vsi4ko e v tvoite race po-dobre go napravi kogato toi nai-malko ocakva obleci se predizvikatelno i sexy kupi si leko efirno belio moje da mu spretne6 lek striptiiz majete poludqvat ot tova haresva im da gledat kak priqtelkite im se vihrqt razgarni vaobrajenieto si poigrai si s nego gali go moje da mu napravi6 masaj celuvkite po vrata akolo u6ite i bedrata sa6to stavat...neka ima cvetq neka bade ne6to netipi4no i za dvamata ne6to nepoznato i zaedno da tragnete po tova predizvikatelstvo moje da mu napi6e6 malki sladki belejcici s kratki lubovni poslaniq do splanqta i taka ima li jelanie covek namira i nacin zatova jelaq ti uspeh dano sam pomognala

anyfany2
04-08-2009, 16:47
Благодаря Ви,хора! :-) Страхотни сте! :-)
:smt026 :smt026 :smt026 :smt003 :smt003 :smt003 :smt008 :smt008 :smt008 :-|

Neftochimic
04-08-2009, 17:48
а ти не си!
яко лъхаш!

anyfany2
04-08-2009, 19:08
Какво не съм и на какво лъхам? :D :D :D

Adwokat
04-08-2009, 19:53
Изненадай го с един як бой... :D :D :D

anyfany2