PDA

View Full Version : Нежелана любов

beiho
04-08-2009, 10:04
Искам да попитам дали сред вас има хора, които съжаляват, че обичат някого, но не могат даго оставят, защото не могат без него?Толкова е сложно, имате ли такива проблеми, които ви убиват овътре, постоянно да сте под напрежение, че ще кажете нещо лошо, за да не я/го нараните или да страните от всички от срещуположния пол?Бихте ли живяли в такава мъка и бихте ли съжалявали, че обичате човека до себе си? :(

citygirl
04-08-2009, 10:15
Една моя приятелка е със същите проблеми :( Ужасно много я боли и знае, че той не я обича и си играе с нея, но не може да го забрави и само тича след него :( Много е гадно така, но не можем да заповядваме на сърцето си :?

BlueDream16
04-08-2009, 10:16
НЕ!! Щом не ми е добре с някого-довиждане..няма смисъл да сме заедно щом единия от двамата се измъчва по един или друг начин :) Ако съжаляваш,че обичаш защо изобщо си обикнал този човек ?! Не знам аз не съм съжалявала досега,че съм обичала(че съм се влюбвала съм съжалявала и още съжалявам,но е различно от обичта..) Да съжалявам,че обичам някога паралелно на това да не ми е добре с него и да не мога да го оставя,защото не мога без него ?!?!? Явно съм по по-простичките взаимоотношения,толкова сложни неща в една връзка не съм преживявала... :(

divanetyyy
04-08-2009, 10:26
Мда,прекалено е сложно .. И аз в момента съм в същото положение.Вярно,отстрани нещата изглеждат адски лесни,а всъщност .. :( :(

XiPiXoPiGiRL
04-08-2009, 11:06
Една моя приятелка е със същите проблеми :( Ужасно много я боли и знае, че той не я обича и си играе с нея, но не може да го забрави и само тича след него :( Много е гадно така, но не можем да заповядваме на сърцето си :?

ХахаХ и аз съм така.. ](*,)

plmn
04-08-2009, 11:07
не

cat_f
04-08-2009, 13:05
Виж сега, при теб вече я няма любовта, ти си по навик с тоя човек, защото ти е трудно да си представиш какво би било без него. Няма смисъл да се измъчваш....просто се изправи лице в лице с проблема, не бягай от него. Говори с твоята половинка, но открито, сподели какво чувстваш. Няма смисъл да сте заедно, явно всичко е изчерпано, няма за какво да съжаляваш, престраши се и говори за проблема, седнете и го разрешете двамата. Не знам колко съм права, но се надявам да съм ти помогнала поне малко. Успехчета!!!

kris4en
04-08-2009, 14:09

аз съм в абсолютно същото положение-лесно е отстрани 8-) :( :cry: #-o

ImmortalForever
04-08-2009, 14:49
Любов тип : Удобно ми е да съм с теб!

soul1199
04-08-2009, 14:52
не

jjjjjj6363
04-08-2009, 15:00
poznavam takuv 4ovek ve4e 4 godini se mu4i sus tova momi4e

MaLty
04-08-2009, 15:09
да..

Lyubeto
04-08-2009, 15:49
Не съм изпитвала такава любов и не бих унижавала себе си по такъв начин.

MuMuTo0o
04-08-2009, 16:28
Ами аз съм я изпитвала тази любов,боли адски много...кажи му мъж и повече не го обиждай ;)

ThePowerOfLove
04-08-2009, 16:48
Ако някой ме кара да се чувствам толкова зле, не знам как ще мога да го обичам.. Но дори и да ми се случи, мисля че колкото и да е трудно, правилният избор е раздяла :)

evelinka1122
04-08-2009, 16:58
излизаме, яко ми е, обичам го.... нямам проблеми, но ако го загубя просто ще ме боли мн... не са тормозя с такива въпроси... не съжалявам, че го обичам....

lifestyler
04-08-2009, 17:36
от това, което са писали повечето, оставам с впечатление, че много малко хора са обичали истински.. трябва да се има предвид, че не говорим за любов по навик , удобна любов или нещо такова.. любовта, за която да съжаляваш, че изпитваш, в повечето случаи си е тази изпепеляващата, страстната - точно тази, от която не можеш да се откажеш и именно това те прави безсилен.. аз поне така го разбирам и съм в подобно положение..

AnGel_fReE
04-08-2009, 18:03
и аз съм в същото положение за всички които не са го изпитвали е много лесно но не е така обичам го и бих направила всичко за него но той само би се възползвал от това :(:(:( понякога съжелявам че съм се влюбила в него но ако не бях никога нямаше да се случат тези прекрасни неща между нас дори и вече да ги няма..

Hilary_
04-08-2009, 18:21
Е виж ако съм с някой, защото го обичам е нормално да се живее под някво напрежение, защото не ходиш сам със себе си а с друг човек...друга личност... друг характер... налага се и промени в теб...и много компромиси... разговори... трудно е в началото и не само...но нали за това е любовта да ви държи един за друг въпреки всичко! Спокойно с много труд и постоянство ще отмине... 8)

Take_That
04-08-2009, 19:15
Да имала съм такива проблеми..... ужасно е, всичко това те измъчва до крайност, не можеш да се радваш пълноценно на това, което те заобикаля, все мислиш за това и онова свързано с "онзи" човек, на който ти си изцяло отдаден.... Радвам се, че успях да преодолея всичко това, направи ме много силна :)