View Full Version : Помощ?!
gLypChenCee
04-08-2009, 12:38
Ами .. Значи,търсих такава тема .. Ама не намерих точно това което исках. До понеделник ми трябва да отслабна с 3-4 кг. защото съм на сватба,а си харесах една супер сладка рокличка .. Ама ми трябва да смъкна малко .. Та тва до понеделник. Да ми кажете някаква диета (да не е лунната или течна) Мерси .. :-)
sexa_na_kompleksa
04-08-2009, 12:43
Не си съсипвай здравето, само заради някаква "сладка рокличка". Пазарът е пълен с рокли! Намери си някоя, която е твоя размер.
gLypChenCee
04-08-2009, 12:45
Другите не ми харесват .. :? Аз съм от този тип хора - Харесам ли си нещо или някого трябва да е мое на каквато и да е цена .. 8-)
colymoly
04-08-2009, 12:45
няма да успееш, ако я караш само на вода, после ще качиш двойно, и пак няма да можеш да носиш роклята след сватбата, тези килограми се свалят трайно за 2 седмици и повече, но и само на вода може да не успееш
това коетп си намислила няма да стане само с диета а и доста упражнения но по-добре си харесаи друга рокля :)
не си вреди на здравето
sexa_na_kompleksa
04-08-2009, 12:47
Другите не ми харесват .. :? Аз съм от този тип хора - Харесам ли си нещо или някого трябва да е мое на каквато и да е цена .. 8-)
И аз до някъде съм така... затова те разбирам. Но точно тази цел е меко казано глупава. Както каза colymoly, после ще си върнеш килограмите. Да не говорим, че може да ти се появят стрии. Просто не си заслужава, колкото и да е хубава роклята.
gLypChenCee
04-08-2009, 12:48
Готова съм на много глад и спорт само и само понеделник да ида с тая рокля .. :( Аз даже вече си я купих .. ( 8-) ) Готова съм и на лунната диета и после почти нищо да не ям .. Ама .. точно заради тва искам друга диета от вас за да не пробвам лунната,че може да си докарам някоя язва .. :?
sexa_na_kompleksa
04-08-2009, 12:52
Яж само плодове и зеленчуци... и се моли последиците да не са много големи...
Успех!
colymoly
04-08-2009, 12:52
спирай да ядеш за да може да я носиш, до като е модерна, щом и мине модата, прояж 8-)
gLypChenCee
04-08-2009, 12:54
Мерси момичета .. :-)
Ама аз от сутринта съм на една чаша мляко и препечена филиийка с сирене .. :lol: Сега като мина на плодове .. Дали ще ми действа добре .. :?
mysterious93
04-08-2009, 12:59
сега дори и да ги свалиш на бързо и да изключим тва че може да ги върнеш двойно... като отидеш на сватбата нали ще хапнеш нещо?? тогава ще се подуеш от най - малкото и роклята пак няма да ти става..ще се пръска по двата края :D а ако не ядеш на сватбата то ще бъдеш няква отпаднала,изтощена, изморена и т.н. и ще пропуснеш веселата част само зарад една рокля?
gLypChenCee
04-08-2009, 13:01
сега дори и да ги свалиш на бързо и да изключим тва че може да ги върнеш двойно... като отидеш на сватбата нали ще хапнеш нещо?? тогава ще се подуеш от най - малкото и роклята пак няма да ти става..ще се пръска по двата края :D а ако не ядеш на сватбата то ще бъдеш няква отпаднала,изтощена, изморена и т.н. и ще пропуснеш веселата част само зарад една рокля?
Не съм казала,че няма да ям на сватбата,но няма и да се тъпча. Ще ям само салата и нещо от което не се пълнее много .. :) И между другото готова съм и на тва за роклята .. 8-)
sexa_na_kompleksa
04-08-2009, 13:24
Мерси момичета .. :-)
Ама аз от сутринта съм на една чаша мляко и препечена филиийка с сирене .. :lol: Сега като мина на плодове .. Дали ще ми действа добре .. :?
Нищо лично... ама не си добре! xD
А последствията вече ти ги казахме - гастрит, язва, стрии, йо-йо ефект...
само вода и плодове/пакетче-две солетки..ама нз дали ще успееш.. :?
gLypChenCee
04-08-2009, 13:45
Мерси на всички .. :-)
rauwkost
04-08-2009, 13:55
Ти чак сега ли се сети че трябва да свалиш 3-4 кг.? Надали вчера са те поканили на сватбата. Не ми се мисли как си готова да си съсипеш здравето заради няк'ви парцалки. :?
mysterious93
04-08-2009, 14:12
Не съм казала,че няма да ям на сватбата,но няма и да се тъпча. Ще ям само салата и нещо от което не се пълнее много .. :) И между другото готова съм и на тва за роклята .. 8-)
Абе и само салата да е.. ти няколко дена кат стоиш гладна (понеже 3-4 кг за толкова малко време..др начин нз за отлкова бързо сваляне) ии дори и от салатата ще се подуеш и просто роклята ще ти стяга..е ест не е задължително да става така, но по мои наблюдения :D а и дори и да си готова да се чувстваш кофти на сватбата ква файда?? ще стоиш на масата и кой ще я види :D (все пак ако си изморена няма да ти е много до танци и т.н.) но пък има наистина хора като теб,които с амн вманиачени :D може би защото не съм такава не мога да се поставя на мястото ти и не мога да разбера как може една рокля да ти е толкова важна :D от др страна е хубаво че гониш целите си :D та късмет със свалянето и с роклята (да си беше взела по голям размер) но освен гладуване нз за толкова малко време др начин..
colymoly
04-08-2009, 14:15
само вода и плодове/пакетче-две солетки..ама нз дали ще успееш.. :?
мхм солетки другия път, ако толкова силно го искаш не яж солетки, аз не съм яла от 3 месеца солетки и съм още жива :)
rauwkost
04-08-2009, 14:22
мхм солетки другия път, ако толкова силно го искаш не яж солетки, аз не съм яла от 3 месеца солетки и съм още жива :)
Искаш да кажеш, че от 3 месеца си само на вода и плодове така ли? Така ми прозвуча..
colymoly
04-08-2009, 14:32
Искаш да кажеш, че от 3 месеца си само на вода и плодове така ли? Така ми прозвуча..
не исках да кажа, че не ям солетки и не съм умряла без тях не е кой знае колко тежко да ги прекратиш, те са спадат към тестени и са супер калорични
istinska95
04-08-2009, 15:15
амиии само на зелунчуци и плодове и много прекарано време във фитнеса :grin: