Влез

View Full Version : Какво стана с тях?!

MadeOfWater
04-08-2009, 13:51
Ние сме компания от 5 момичета,но се събираме повече през лятната ваканция ,защото зимата сме и на училище и е много студено.Последните 2 дена започнахме да се застояваме отново на вън и забелязах че те са се променили ДОСТА !!!1-вата започна само да се лигави и да слуша някакви тъпи педераски групи, 2-рата (която е 7 клас ) почна да ходи с един дет е 11 клас и заприлича на това ---> 8) ,3-тата се премести в ново училище и започна да прилича на курва (момчетата от класа и я обарват ,а на нея не и пука,всеки ден е с различно гадже,гримира се ужасно) , и останахме само аз и още 1 момиче. Лошото е че всичко става само заради тоя тъп Импулс .... днес цял ден дрънкаха кой са видели и обсъждат снимките на другите , а най-лошото е че и другото момиче се присъединява към тяхната компания. КАКВО ДА ПРАВЯ : дали проблемът е в мен или тях ? :(

HanopkaH
04-08-2009, 14:02
Хората се променят, дори понякога да не ти се иска :?

MadeOfWater
04-08-2009, 14:03

тъп Импулс :-x :-x :-x :-x :-x :-x

Bellatrix
04-08-2009, 14:06
Според мен е пубертетът. Те се превръщат в кифли.
Моли се да отмине скоро.

MadeOfWater
04-08-2009, 14:20
Моли се да отмине скоро.

и аз тря да чакам да им мине че да си имам някои друг фр :-o

Bellatrix
04-08-2009, 14:22
Моли се да отмине скоро.

За жалост май друго не ти остава. :( Гледай да не им обръщаш внимание на кифленските глупости. Или потърси някое малко по-стабилно дете, което не кара тежък пубертет и си гледа живота.

MadeOfWater
04-08-2009, 14:27
Моли се да отмине скоро.

За жалост май друго не ти остава. :( Гледай да не им обръщаш внимание на кифленските глупости. Или потърси някое малко по-стабилно дете, което не кара тежък пубертет и си гледа живота.

ми то и в даскало са така :x не мога да разбера защо всичко зависи от един сайт :o

Bellatrix
04-08-2009, 14:35
Моли се да отмине скоро.

ми то и в даскало са така :x не мога да разбера защо всичко зависи от един сайт :o
Защото Импулс прави хората надувки. Там ти дават зелени ръчички понякога даже без да ти погледнат снимката. Там се коментира в стил: "У, кОлКо Си СлаДиЧкууууууу" без значение дали човекът е сладък или не. Коментира се, защото е ясно, че като коментираш, и теб ще те коментират. И колкото повече "рейтинг" и коментари имаш, толкова повече ти се вдига самочувствието. "Я, те ме харесват!"-си казваш без да се замислиш, че ти самата не гласуваш по харесване.
И после ставаш надута кифла, която вярва, че красотата и е необятна, а всъщност в най-добрия случай е обикновенно момиче.
Твоите приятелки просто ги хваща кифленската мания: "Искам повече ПлЮсЧИтАААААА!!!!" и горе долу затова нещата са се променили.

b0nb0ns
04-08-2009, 16:36
Ami znachi da vi kaja imam sa6tiq problem....prosto ne moga da go ponasqm tova IMPULSE.....prosto s edna moq fr bqhme bff i s o6te edna sa6to....i maleeeeeeeeeee kato si napraviha impulse ama samo za tova govorqt koi kolko komentara imal koi kolko plius4eta imal i naistina taka im se vdiga praznoto samo4uvstvie...prosto e ujasno i vse komentirat tova i postepenno po4naha da me otbqgvat i obijdat 6toto prosto ne mogat da badat priqtelki s obiknovenite hora i 6toto ne sam vlizala v impulse! Darjat se taka sqka6 jivota im zavisi ot impulsa...e ama to tova e prekaleno i ve4e ne gi ponasqm....mnogo hora me savetvat da si namerq drugi priateli ama ne moga...az sas tqh sam si sviknala i kato opitam da izkaja mnenie vse im pre4a 4e....ve4e neznam....POMOGNETE MI>......... :-x .

ThePowerOfLove
04-08-2009, 17:09
За жалост, те едва ли пак ще си станат същите. По-добре се огледай за по-трезво мислещи хора ;] Не ти трябват такива дето само мислят за грим,дрехи и кой им е писал...
И моите старите приятелки бая се промениха и затова спряхме и да излизаме. Но си намерих нови, с които по доооста въпроси мислим еднакво :-) И за щастие никоя от тях няма маниа за някви сайтове и такива простотии..

gabi_94
04-08-2009, 17:28
ами и аз съм в такова положение. Имах едни много добри приятелки от бившия клас, но се разделихме след 7 клас, всички се разпръснаха и за една година се промениха много. Най-гадното е че с двете ми най-добри приятелки(поне тогава ги мислех за такива) се виждаме веднъж на 3,4 месеца и си каваме едно здрасти :( Гадно ми е, че правих всичко само за да бъда отново близка с тях, но се промениха! Не бъди като тях, не се променяй и си намери други приятели!

diksi
04-08-2009, 17:33
:-x :-x :-x I HATE Impulse !!! Мразя го, защото там всеки пише коментари от сорта ``mnogo0 siIi SsLADICHKO ima L! SI TAKOWA kote kato tewe gadJence`` И подобни простотии Как може некои кифли дето само на желе мязат да литнат в небесата от този ПРЕФЪРЦУНЕН сайт?! 8)

MadeOfWater
04-09-2009, 05:37
мисля че тук сме се събрали едни импусомразки :D :D :D :D

sweetkiss74
04-09-2009, 06:39
Всички рано или късно се променят дори и да не ти харесва.И ти ще се промениш повярвай.А т'ва дет викаш "тъп импулс" не е верно.Никой не ги е принуждавал да се регистрирват и да качват свои снимки нали?Важното е че те все пак са ти приятелки ,а приятелките си помагат.Опитай се на тая "курвата" да и влееш малко ъкъл в главата
.Проблема не е в теб!

LittlePrincess
04-09-2009, 06:55
Така е импулс вреди. Мои приятелки пък само говорят кой им е писал във флиртчето, обаче все още могат и за други работи да говорят..

И проблема не е в теб, а в тях.

MadeOfWater
04-10-2009, 07:36
днес си чатя с едно момиче от класа и аз я питам какво прави,а тя ми вика "днес се регнах в Импулс и много ме кефи,вече имам 23 зелени ръчички и 18 коментара" !Направо.... :o

shmurkam
04-10-2009, 12:30
Абе аз така и не разбрах какво значи израза: исКъМм oWн4Еее
Баси задръстената дет съм... :lol:
Иначе импулса е за хора и комплексари, които не могат да си намерят приятели по нормалния начин(очи в очи). Няколко пъти съм влизала в тоя сайт и малииии...не знаех, че бг младежта е толкова талантлива. Баси, т'ва 85 % работят с фотошопа пИрИфектно. :razz: :razz: :razz:

metaxa
04-10-2009, 12:37
Иначе импулса е за хора и комплексари, които не могат да си намерят приятели по нормалния начин(очи в очи). Няколко пъти съм влизала в тоя сайт и малииии...не знаех, че бг младежта е толкова талантлива. Баси, т'ва 85 % работят с фотошопа пИрИфектно. :razz: :razz: :razz:
Значии оун е от английски и значи собственост.Все едно искат да притежават дадена снимка 8)

shmurkam
04-10-2009, 12:44
Значии оун е от английски и значи собственост.Все едно искат да притежават дадена снимка 8)
ОMFG :lol:
Dear Impulse, FICK DICH.

MadeOfWater
04-10-2009, 14:37

неееее! това е PhotoScape с който се работи по най-лесният начин! Освен това снимките не се преработват от човека,а от негов приятел,който прави снимките на всичките си "приятели" ! 8)

LittlePrincess
04-10-2009, 16:10
днес си чатя с едно момиче от класа и аз я питам какво прави,а тя ми вика "днес се регнах в Импулс и много ме кефи,вече имам 23 зелени ръчички и 18 коментара" !Направо.... :o

Ехеее сега с 23 ръчички и 18 коментара стана велико момичето. 8-)

vlubeno_momi4e***
04-11-2009, 10:52
Ех тея сайтчета.. развалят още повече хората... Какво се зарибявате по някакви идиотщини.. ?! А проблема определено не е в теб.

clever
04-11-2009, 11:01
гадно, но факт^^^^^^^^ :?