View Full Version : Какво бихте направили на мое място..?
AnGel_fReE
04-08-2009, 18:57
Много обичах приятеля си но нещата между нас въобще не вървяха и той много ме обиждаше за това съсах с него..мина се много време от тогава но ние през това време се виждахме много често и когато сме заедно сякаш ходихме той много ми липсва а вече не си говорим толкова и всичко наистина взе да свърша а не го искам.. и има още нещо-докато ходихме аз малко по малко си изоставях приятелите за да мога да съм с него и след като скъсахме аз осъзнах че са ми останали много малко приятели и нямаше кой да ме подкрепя и да ми помага да го забравя.. и сега съм в това положение-все още с малкото останали приятели а той вече сякаш не му пука за мене и се сабира със старите ми приятели които заразях заради него.. Какво бихте направили на мое място?
плс без тъпи коментари..
myNameIsImmortal
04-08-2009, 19:00
- бих си оправил живота;
- бих пробвал да спечеля старите си приятели, a ако не - да се сдобия с нови приятели
- бих се опитал да го забравя;
- бих започнал на чисто
:)
Бих го отписала от живота си...!!! :? Не стига че те е обиждал...пък не му и пука че нямаш приятели заради него а и даже се събира с тях... :? Остави го...и си намери нови приятели и друг път знай че приятелите са завинаги а гаджетата (повечето пъти) не!!! :?
Kostadin_682
04-08-2009, 19:02
- бих си оправил живота;
- бих пробвал да спечеля старите си приятели, a ако не - да се сдобия с нови приятели
- бих започнал на чисто
+1 напълно подкрепям :)
soul1199
04-08-2009, 19:03
остави ги тези страи прятели,намери си нови по-добри от тях,в най-трудните моменти,осъзнаваш,какви са ти приятелите,да не ти пука,че са останали малко!по-добре малко от колкото никакви,а и мн.малко са истинските хора,не живей в миналото,а в настоящото!продължи напред,не гледай назад!късмет! :-) :)
AnGel_fReE
04-08-2009, 19:10
проблема е че всички са на някакви компании и е много трудно да станеш с някой нещо повече от познат или просто приятел
myNameIsImmortal
04-08-2009, 19:11
проблема е че всички са на някакви компании и е много трудно да станеш с някой нещо повече от познат или просто приятел
Няма невъзможни неща!
бих се извинила на всички тия стари приятели и сигурно щях да го помоля и него да останем само приятели :)
Pr3t3ntious
04-08-2009, 20:48
мм започни на чисто всичко, забрави за него, явно не е влагал кой знае какви чувства във връзката ви, но това не означава, че няма да срещнеш някой стойностен човек, рано или късно ще го срещнеш 100% , така че да не ти пука :? и никога повече не допускай същата грешка да зарязваш приятелите си заради момче! Трябва да съчетаваш нещата - време за гаджето и време за приятелите! Аз бях допуснала същата грешка, но я осъзнах на време и се поправих, за което никога няма да съжалявам. А относно твоите приятели - докажи им, че те за теб означават много и ги цениш, а който ти е бил истински приятел, ще ти прости и всичко ще си е както преди :):):) всички допускаме грешки, но грешката на някои е, че не се опитват да ги поправят :) Така че горе главата и гледаи да оправиш нещата :) :) :P
BlueDream16
04-08-2009, 20:52
- бих си оправил живота;
- бих започнал на чисто
:) +1
Take_That
04-08-2009, 20:52
- бих си оправил живота;
- бих започнал на чисто
Много добре казано
AnGel_fReE
04-08-2009, 21:33
ами със старите приятели се помъчих да се сдобря някои ми простиха но той ги настрои срещу мен пък някои от тях ми казаха че искам да се сдобрим само защото вече въпросното момче не е с мен..
HIM_fenka
04-08-2009, 21:52
ами със старите приятели се помъчих да се сдобря някои ми простиха но той ги настрои срещу мен пък някои от тях ми казаха че искам да се сдобрим само защото вече въпросното момче не е с мен..
Ако ти бяха истински приятели не биха се били оставили да бъдат манипулирани. Намери си нови познати, или поговори откровено с това момче как се чувстваш. Може и да те разбере - нищо не ти коства да опиташ.
Успех :)
Jumbie483
04-08-2009, 22:16
Ще го игнорирам напълно..
Пълно безразличие. Колкото и да не му пука , от това ще му запука.
Darkkiss
04-09-2009, 00:58
бих се осъзнал
dimitko92
04-09-2009, 02:29
Прасе ли те е наричал свиня ли те е наричал та си се обидила ? :)
AnGel_fReE
04-09-2009, 18:28
неска разбрах че няма никакви чувства към мене..
хич да не ти пука......
безсрамник
Хайде и един приятел ти е достатйчен стига да е истински...Не е станало кой знае какво.......
BlindedAngel
04-09-2009, 19:14
Що не му направиш свирка да ти свърши в устата после да му се изплюеш отгоре и да го омажеш едно хубаво хем и прическа можеш да му направиш... 8-)
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 19:22
Бих отворила напълно нова страница. Тоест намери си нови приятели. Спри да се виждаш с него, ако искаш наистина да го забравиш. Имай малко достойнство и го остави в миналото. Недей да търпиш обиди и унижения.
Абе като за начало го заеби...спри да поддържаш връзка с него,да излизаш с него...Ти кво ще излизаш с него понеже ти нямаш достатъчно приятели ли ?! Дори и да го обичаш и ест да ти е и малко гадно в началото не му го показвай.С времето ще го забравиш.Не ви разбирам някой момичета как така търпите такива тъпанари...Да ви обиждат и да не им пука за вас и вие пак да се чудите да останете ли с тях...Абе я се стегни малко и си оправи живота.Не се занимавай с хора,който се държат по този начин с теб ! :? И недей да се оплакваш,че имаш малко приятели. 1 да е но да е истниски.Радвай се на малките неща...можеше и тях да ги няма.Тогава поне ще се научиш да оценяваш всичко,дори и малко...Пък с времето и повече приятели ще си намериш.Поне сега оцени тези,който са с теб в такъв момент въпреки всичко.
anyfany2
04-09-2009, 19:38
Ами само не се отчайвай! :-)
Точно това съм го чувала 10000000000000 пъти..Заради някой оставяш по-ценнтите хора за теб.. Тъжничко.. :( :( :(
Животът е пред теб,започни да спортуваш-влияе благотворно на психиката.. :) :) :)
Почивай си повече и се опитай да си изградиш живота на ново,все е дно нищо не те е разочаровало! :-)
Истинските приятели попринцип са си малко-само един,който те разбира е достатъчен на човек.. :)
Не се отчайвай! :-)
Щом има хора,за които си ценна и са те оценили си си наред .
Онзи е загубил..
Недей да страдаш!
Излизай по дискотеки и се забавлявай на МАКС! 8) :-) 8) :-) :) :)
Успехчета!!! :-) :-) :-)