PDA

View Full Version : Наранена..

candy_little_girl
04-08-2009, 19:44
Здравейте на всички.Обръщам се към вас, защото в момента ми е супер кофти.. ;( Представете си, че сте момче и с действията си сте наранили много някое момиче, с което сте ходили преди.Излъгали сте я, въпреки че много добре сте знаели, че ще я засегнете и сега тя не ви търси и не ви говори..Кое е нещото, от което ще ви стане още по кофти? В смисъл какво да направи тя, за да ви стане на вас по-гандо сега? Благодаря Ви предварително :)

myNameIsImmortal
04-08-2009, 19:56
Можеше да питаш просто: Какво да направя за да му стане по-гадно, отколкото на мен в момента :)

Еми отиваш и изневиделица пускаш 1 език на най-добрия му приятел, след което обръщаш гръб и си отиваш. След което приятеля му ще казва: че няма нищо между вас, а въпросното момче ще си мисли че го лъже и ще се скарат.

Може например да му кажеш че когато ти си му казвала "Обичам те" си мислела за друг който наистина обичаш.

Можеби ще се засегне от това.
Не го познавам и не знам какъв тип е. :)

ghetto_superstar
04-08-2009, 19:56
По принцип в тези случаи трябва да се погрижиш да те ревнува,дори и да не е изпитвал някакви хипер силни чувства към теб,чувството че си била "негова" а вече си притежание на друг ще го накара да се чувства кофти...

candy_little_girl
04-08-2009, 20:00
Само да поясня, че в момента така или инъче ние не ходихме, но това за собствеността е добра идея.. :grin:

Hilary_
04-08-2009, 20:09
Съгласна съм с myNameIsImmortal ... :grin:

ghetto_superstar
04-08-2009, 20:16
Я само си представи кво яко ще е ако попаднете у едно диско а ти си на съседното ВИП сепаре с некъв пич...има хиляди начини ве мен...

candy_little_girl
04-08-2009, 20:22
Ами ако примерно ми се обади и иска да отидем на кафе.. Добра идея ли ще е да му кажа, че това ни е било последното излизане и бързам, защото ще излизам с..едно аверче :oops: А ако започне да разпитва ще се подразни ли ако го отрежа набързо? :D

ghetto_superstar
04-08-2009, 20:25
Нееееееее.....в никакъв случай набързо.....бавно за да се пържи на клада копелдака... :D мухаха

myNameIsImmortal
04-08-2009, 20:26
Ами ако примерно ми се обади и иска да отидем на кафе.. Добра идея ли ще е да му кажа, че това ни е било последното излизане и бързам, защото ще излизам с..едно аверче :oops: А ако започне да разпитва ще се подразни ли ако го отрежа набързо? :D

Ако пита кой е му отговори:
"Еми има всички твои добри качества + още 10 отгоре..
Сега направи ли си асоциация с какво момче ще излизам на кафе?"
Няма да може да ти каже и чао дори 8-)

candy_little_girl
04-08-2009, 20:29
Хахаха :D :D

pink94
04-08-2009, 20:31
аз ако бях на твое място щях да го оставя без да му обращам внимание явно той не те цени достатъчно и просто няма смисъл и ти да се занимаваш повече с него и да му обращаш внимание...зарежи го тотално той не заслужава дори и да му връщаш това което ти е причинил :)

candy_little_girl
04-08-2009, 20:33
По принцип всичко стана заради приятела му, който ме обиждаше и с който много се мразим..

Take_That
04-08-2009, 21:11
Мисля, че няма за какво да си отмъщаваш. Просто се прави на непукист, на безралична към него, от безразличието ще го заболи най-много. След това сигурно ще се появи и друго момче и когато те види с него още повече ще го жегне отвътре, мисля че това е по-добро, отколкото другите неща :)

iveetyy
04-08-2009, 21:16
Тъпкано му го върни !!!! :smt067 :smt067

AnGel_fReE
04-08-2009, 21:48
Мисля, че няма за какво да си отмъщаваш. Просто се прави на непукист, на безралична към него, от безразличието ще го заболи най-много. След това сигурно ще се появи и друго момче и когато те види с него още повече ще го жегне отвътре, мисля че това е по-добро, отколкото другите неща :)
++

soul1199
04-08-2009, 22:07

Ако пита кой е му отговори:
"Еми има всички твои добри качества + още 10 отгоре..
Сега направи ли си асоциация с какво момче ще излизам на кафе?"
Няма да може да ти каже и чао дори 8-)
++++++++++++++++++++++++++++++++++ мн.ме кефиш!!!! :grin: :grin: :grin:

mechtaq_za_teb
04-09-2009, 05:03
аз ако бях на твое място щях да го оставя без да му обращам внимание явно той не те цени достатъчно и просто няма смисъл и ти да се занимаваш повече с него и да му обращаш внимание...зарежи го тотално той не заслужава дори и да му връщаш това което ти е причинил :)Чета мненията и това беше първото, с което съм съгласна.
Не си струва да му връщаш. А щом си се засегнала, значи и ти го харесваш.

MiMcHeToOo
04-09-2009, 16:54
Според мен е достатъчно, че не му говориш.

tfoitakuchka
04-09-2009, 16:58
накарай го да ревнува..

beckham4o92
04-09-2009, 19:16
аз ако бях на твое място щях да го оставя без да му обращам внимание явно той не те цени достатъчно и просто няма смисъл и ти да се занимаваш повече с него и да му обращаш внимание...зарежи го тотално той не заслужава дори и да му връщаш това което ти е причинил :)Чета мненията и това беше първото, с което съм съгласна.
Не си струва да му връщаш. А щом си се засегнала, значи и ти го харесваш.
+1 ;)

valdesbg
04-09-2009, 20:43
О боже!!!

От нищо няма да ми е кофти, просто защото тя НЕ МЕ интересува по никакъв начин.

Абе не ви ли писна да пускате дебилни теми?