View Full Version : Май иска да прави СЕКС с мен....
sweetkiss74
04-09-2009, 09:21
Гаджето ми постоянно ме обарва :oops:
...и изглежда,че иска да прави секс с мен...
Аз неискам,защото...неискам :D
Натискали сме се и то често го правим,но чак секс...
Какво да правя?Незнам дали ще издържи още дълго,опасявам се че ще ме зарежи,но аз не сам така лесна.
Що не му обясниш така както на нас 8-) :) Може да те разбере..Знам ли?!
shushinkata
04-09-2009, 09:42
Пък и да те зареже.. значи е искал само секс от теб. Ще прозвуча като родител, но наистина е хубаво да си си девствена..Аз бих върнала времето назад, за да си върна девствеността .. Но пък и нищо лошо няма в тва да правите секс, стига да ползвате презервативи, а ако неиска да ползва просто недей и да се подлъгваш да спиш с него!
sweetkiss74
04-09-2009, 10:00
Що не му обясниш така както на нас 8-) :) Може да те разбере..Знам ли?!
Така и направих.Той каза,че това си е мой избор и че ме обича.
Но мисля че не е верно.Май ще скъсаме пак.
shushinkata
04-09-2009, 10:04
вие сте късали? това ли е било причината, че не искаш да спиш с него? А ако те обича няма да скъсате...
sweetkiss74
04-09-2009, 10:35
вие сте късали? това ли е било причината, че не искаш да спиш с него? А ако те обича няма да скъсате...
Мне причината беше,че приятелката ми много го харесва и постоянно ми се сърдеше,абе дълга история.Има я във фофума "имам чувството че приятелката ми ревнува" :-)
shushinkata
04-09-2009, 10:44
Немога да намеря тази история, но едно ще ти кажа: Ако тя ти е истинска приятелка, тя няма да се пречка и ако ревнува ще си мълчи, за да си щастлива ти, а щом го харесва значи трябва наистина да си затвори устата и да търпи, ако иска да сте приятелки. Една приятелка никога няма да си позволи да харесва гаджето на своя приятелка..
Защо си мислиш, че щом те обарва непременно иска секс? То е нормално да иска, но все пак ако не пипа теб, кой друг?
Ако почне да ти говори и за секс му кажи това, което написа тук. Че просто не искаш и готово..
sweetkiss74
04-10-2009, 07:02
Защо си мислиш, че щом те обарва непременно иска секс? То е нормално да иска, но все пак ако не пипа теб, кой друг?
Ако почне да ти говори и за секс му кажи това, което написа тук. Че просто не искаш и готово..
Неее не за това.Той ми каза.
опр, ако те обича ще те разбере е 8-) поговорете и тей кажи си му всичко 8)
nebrejnata
04-13-2009, 02:14
на колко си :grin:
Darkkiss
04-13-2009, 02:35
тая небрежната наистина много загоряла
sladkish_14
04-13-2009, 06:36
Наистина на колко си ?