View Full Version : Секса и хигиената!
ubuntureload
04-09-2009, 09:29
След секс винаги ли се къпете или ако вече сте си взели душ веднъж ... банята след секс може да изчака и до утре!?!
Bellatrix
04-09-2009, 10:08
До утре по никой начин. Може би до след няколко часа.
Когато сме у приятеля ми го правим един път във ваната, отиваме под душа да се измием от пяната, но после пак го правим. След това си взимам душ чак като се прибера в нас.
dimitar_ak
04-09-2009, 10:24
След секс винаги ли се къпете или ако вече сте си взели душ веднъж ... банята след секс може да изчака и до утре!?!
Зависи от ситуацията. Обичам да ухая на нея след секс, но това е възможно само ако след секса ще се спи или пък няма да излизам. Няма да ми е удобно да срещна подхилкването на някой познат след като разбере какво съм правил преди броени минути.
SiSsKkAa
04-09-2009, 10:37
Ами най-удобно си е да си се подмиеш след това.Хич да не е потвал си се :) :grin:
JenataNaShefa
04-09-2009, 12:00
Да бе, ще изчака до утре друг път :smt018
Не знам, колко екстремна ситуация трябва да е, че да изчакам :?
Зависи. По принцип се къпя вечер. А при мен душът не идва систематично след секса. Сексът не е мръсен в никакъв случай. НО ако е свършил в мен разбира се се налага.
Ами най-удобно си е да си се подмиеш след това
Преди може и да няма баня, само подмиване. Ама след е задължително. Ако го оставя до следващия ден трябва да се мия 10 пъти..
1 душ, дори да не съм у нас... :D
Хах не попиваме със салфетки :D :D :D
ubuntureload
04-09-2009, 21:56
Ама какви нови или 2ра ръка :D
malka_sladkka
04-10-2009, 21:34
Ама какви нови или 2ра ръка :D
2ра ръка много ясно :lol: :lol: :lol:
Mihailova
04-10-2009, 21:38
Бяната е задължителна.
До утре по никой начин. Може би до след няколко часа.
Непременно след няколко часа.. т.е. когато се прибера в нас!! :)
първо само подмиване после душ :)
CuteBaby
04-11-2009, 00:59
Къпя се след като сме го правили :P
къпя се преди да излезна от нас.. + 2 часа който прекарвам до като се оправя.. след като се прибера също се къпя.. :P освен као не сме минали през банята у тях ;)
krem4et0
04-11-2009, 07:27
Не обичам да се къпя след секс. не съм правила нищо мизерно, че да се къпя. Обичам да се гушна в него, да си поспим или нещо такова. дори и като се прибера у дома не се къпя...Ако половинката ми стане да се къпе след секс, бих го възприела за нещо обидно. Няма нищо по-естествено от сливането на телата ни. Изключвам само случая, в който той свършва върху мен. Ако сме сами-вземам душ. Ако не...с подръчни средства се оправям.
Кое точно в секса е мръсно? Пениса/вагината на половинката ви ли? Аз след секс се чувствам даже по-чиста, по-свежа....С колегите говорихме скоро по темата. Май само аз приемам секса като нещо нормално като изживяване, а не като ебати мизерията, след която трябва да се окъпя. те ме заклеймиха като нечистоплътница след това изказване. Аз просто обичам да ухая на него, обичам да оставям по тялото си следи от него, обичам да чувствам кожата му дори и часове след секса. Пак казвам-ще ми бъде много обидно, ако той след секс отиде да се измие. разбира се не говорим за секс в 45 градусовите Свищовски жеги. Зимата как се потите. Изморявам се, ма не се потя...по-скоро все ми е студено и изобщо не свалям горната част на дрехите си.
Не обичам да се къпя след секс. не съм правила нищо мизерно, че да се къпя. Обичам да се гушна в него, да си поспим или нещо такова. дори и като се прибера у дома не се къпя...Ако половинката ми стане да се къпе след секс, бих го възприела за нещо обидно. Няма нищо по-естествено от сливането на телата ни. Изключвам само случая, в който той свършва върху мен. Ако сме сами-вземам душ. Ако не...с подръчни средства се оправям.
Кое точно в секса е мръсно? Пениса/вагината на половинката ви ли? Аз след секс се чувствам даже по-чиста, по-свежа....С колегите говорихме скоро по темата. Май само аз приемам секса като нещо нормално като изживяване, а не като ебати мизерията, след която трябва да се окъпя. те ме заклеймиха като нечистоплътница след това изказване. Аз просто обичам да ухая на него, обичам да оставям по тялото си следи от него, обичам да чувствам кожата му дори и часове след секса. Пак казвам-ще ми бъде много обидно, ако той след секс отиде да се измие. разбира се не говорим за секс в 45 градусовите Свищовски жеги. Зимата как се потите. Изморявам се, ма не се потя...по-скоро все ми е студено и изобщо не свалям горната част на дрехите си.
Доказано е че телесните течности са чисти,но само при изхвърлянето им от тялото- не случайно потта мирише-това са бактерии които се хранят с нея.
та за и за другите течности е така-въпреки че ти се струва обидно добре е да се къпеш-не веднага но може би на другата сутрин!
baby2009
04-11-2009, 12:00
Ами преди секс се къпя винаги обичам да съм чиста а не да ходя като някоя мърла
хигиената е най-важна
krem4et0
04-11-2009, 14:29
mbw48, често като се възбудя изпускам тези течности...влагалищни. Трябва ли всеки път като се възбудя да се къпя? Как стои въпроса след мастурбация?
ubuntureload
04-11-2009, 14:34
mbw48, често като се възбудя изпускам тези течности...влагалищни. Трябва ли всеки път като се възбудя да се къпя? Как стои въпроса след мастурбация?
Душа трябва да е неизменна част от ежедневието на човек ... като се възбудиш и се разтечеш ще се подмиеш ... не е същото като да се забършеш
krem4et0
04-11-2009, 14:46
Че аз понякога се възбуждам и без причина.......на улицата, от вятъра, от търкането на бедрата ми 1 в друго, от спомен.....Трябва по 10 часа на ден да кисна в банята....
ubuntureload
04-11-2009, 16:00
Че аз понякога се възбуждам и без причина.......на улицата, от вятъра, от търкането на бедрата ми 1 в друго, от спомен.....Трябва по 10 часа на ден да кисна в банята....
Ами ако се налага и по 15 ще киснеш .... :P
krem4et0
04-12-2009, 07:58
И после ще си търся здравата и хубава кожа...Да не говорим, че изобщо не е хубаво да се мия женския полов орган твърде често...
galenata
04-12-2009, 08:56
Не обичам да се къпя след секс. не съм правила нищо мизерно, че да се къпя. Обичам да се гушна в него, да си поспим или нещо такова.
+1 Аз обаче след като се прибера си взимам душ. :P
ubuntureload
04-12-2009, 11:47
И после ще си търся здравата и хубава кожа...Да не говорим, че изобщо не е хубаво да се мия женския полов орган твърде често...
Дрън дрън .... моя орган до са да се беше изпарил .... и да бях останал без кожа .... Научно доказано че една жена трябва да си взема душ минимум 2 пъти .... За мъжете нз колко е ама аз се подсигурявам неколкократно .... :P :-P
loveDeni
04-12-2009, 14:06
Задължително правило е за мен душ след секс .. както и преди :) така се чуствам по-добре :-P
stratega
04-12-2009, 14:12
Тъй кът ме гледаш прая ли секс?
:D :D :grin: :grin: :razz: :razz: 8-) 8-) :P :P :razz: :razz: :razz:
ubuntureload
04-12-2009, 14:45
Тъй кът ме гледаш прая ли секс?
:D :D :grin: :grin: :razz: :razz: 8-) 8-) :P :P :razz: :razz: :razz:
Теб живота ако не те Haeбе като гледам аватъра няма кой друг! :lol:
stratega
04-12-2009, 15:50
hHAHAHAHХАХх
брат - тая мома кефи ли те? ХАХАХАХА просто нема такава ;)
ubuntureload
04-12-2009, 15:53
hHAHAHAHХАХх
брат - тая мома кефи ли те? ХАХАХАХА просто нема такава ;)
Мани не е за смях.... направо си е за плач ... :?