View Full Version : Първа Среща
cookie_power
04-09-2009, 10:14
ок..
имала съм известен брой гаджета, обаче никога не съм излизала на ИСТИНСКА среща, в смисъл само аз и той и да правим нещо заедно.
онзи ден едно момче ме покани на среща (каза го в прав текст)
аз нищо не отговорих само се засмях и той смени темата (тъпа съм, знам) все пак искам да изляза с него и най- вероятно ще стане.
кажете ми какво да правя на тази първа среща? много е някво зловещо, пък и съм станала доста срамежлива напоследък.
CucAgMuH
04-09-2009, 10:17
кажете ми какво да правя на тази първа среща?.
Relax & Enjoy? Не е трудно. Отпускаш се и наслаждаваш на момента...
Transporter
04-09-2009, 10:22
Може да си вземеш нокторезачка и да си режеш ноктите ако искаш .. или кола маска да си скубнеш мустака(ако имаш такъв).
"Какво да правя на тая първа среща?!" Бахти върпоса...
Е кво може да правиш. Отпускаш се и квото стане...
Ми кво може да правиш...като всек иобикновен ден... говориш...пускаш шегички...гледаш да не става ловко... говорите си...бъди себе си... 8)
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 10:24
Излезте да пиете по кафе или пък да се разходите. Сега времето е топло и приятно за разходки. Какво да правите ли? Говорете си за любими филми, музика, занимания. Разправяйте си разни случки от училище или гафове с приятели. :) Има толкова много неща, за които да си говорите. Не е нищо сложно. Паниката е преди да излезете. След това ще се отпуснеш и всичко ще си е Ок. :)
soul1199
04-09-2009, 10:48
бъди себе си,отпусни се,говорете на различни теми.. :grin:
GossipGirl89
04-09-2009, 10:50
В първа сценааа съм прелъстенаа :grin: :D
Просто бъди себе си и няма от какво да се притесняваш :) Не обмисляй предварително как да се държиш и какво да говориш, защото в повечето случаи планираните работи не завършват точно така както сме ги планирали... Затова се дръж съвсем естествено и каквото стане :)
TupacShakur
04-09-2009, 11:05
на ебете се ... :grin:
summerlove66
04-09-2009, 11:12
На колко си иначе ?
И не го мисли много какво да правиш , просто каквото дойде .. Не прави никви такива стратегии , планове .. Това е среща .. Дръж се обикновенно и истински ;)
soul1199
04-09-2009, 12:43
на ебете се ... :grin: 8-) 8-) 8-)
myNameIsImmortal
04-09-2009, 12:58
Бъди себеси, бля бля бля..
Ми кой да бъде? Да не би мен? ... :?
Стига с тия заучени фрази..
Значи като не си била сега ще ти кажа най-важното в няколко реда, защото имам температура, главата ме боли, и където ми вадиха мъдрец с операция като ми рязаха венеца..
Значи:
1во: като идете ти му кажи къде да седне.. До теб да се кефи докато те докосва или да се "протегне понеже се прозява" и да сложи ръката си покрай теб, или отсреща за да се гледате очи в очи.. избери това което решиш.. но ако те е срам и не можеш докато говориш или докато той ти говори да го гледаш в очите, му кажи да седне до теб.. защото ще е неловко той да ти говори, и да гледа че погледа ти е нанякъде другаде..
2ро: не се прави на умна и не показвай че успеха ти в училище е 6.00.. Показвай че си умна, но недей да показваш всичкия си умсвен потенциял.. защото ако момчето не е от умните ще се стресира и ще чакаш 2ри път да ти каже искаш ли да излезем.. ама друг път..
3то: Недей да говориш много за себеси, за приятелите си и за начина по който си водиш живота.. може да споделиш нещо, но не да почнеш да си разказваш "жизнения път".. момчето ще е с теб на кафе, а не в час по литература или история на философите..
4то: когато пуска бъзици и да не ти е толкова смешно се прави че ти е, за да не му е толкова неловко.. и го оставяй той да ръководи нещата.. затова той те е поканил на кафе/среща, а не ти него.. и затова се нарича момче..
Това е общо.. ако ми доставиш няколко таблетки Упсарин С, може и още някой съвет да ти дам..
Айде успех и дано да съм помогнал :)
П.П. Болиииииииииииии.. :(
Имортал - ти си един малък БОГ 8-)
YouKnowImBetterThanYou
04-09-2009, 13:12
То няма кой знае какво за правене от твоя страна. Все пак си момиче, единственото което се очкава да правиш е да се усмихваш и оправяш косата си. Ако решиш можеш да заголиш и бедро. :wink:
не трябваше да му се смееш... това е моето мнение
иначе отпусни се ( не пръцкай ) , прекарайте си добре ... успех!
VilleBaby
04-09-2009, 14:09
Дръж се естесвено , говорете си свободно ( да не настане гадния момент на мълчание) и не се хили като някаква пикла , ако ти каже нещо по така ( казвам го , защото спомена , че си се засмяла, когато те е поканил да излезете , почувствал се е тъпо момчето...)
Успех!
Take_That
04-09-2009, 18:22
Точно така, аз ще добавя - бъди себе си :)
ysmiFchiCa
04-09-2009, 19:49
На срещата:
-Най-важното е да не закъснееш. Не го карай да те чака ....
-Отидете някъде в парк , в някаква градинка ,на кино (на публично място)
-Седнете близо един до друг,а не да седнете на 5 метра разстояние един от друг.
-Остави го да говори повече за себе си (така ще го опознаеш по-добре) ,но пък това не значи да мълчиш през цялото време :-D Разбира се и ти трябва да кажеш нещо повече за теб.
-Говори му за неща,които са му интересни и го интересуват.
-Когато ти говори,го гледай в очите.
-Дръж се спокойно.
-Не се хили през цялото време... Ще си помисли,че си някаква лигла.
-Приеми го такъв какъвто е... Опитай се и да възприемеш неговия стил.
-Ако ти каже нещо,което не ти е смешно,просто се направи,че ти е. Или пък ,ако ти разкаже виц :lol: ,който си чувала в НИКАКЪВ случай не го прекъсвай. Остави го да се изкаже. xD
Ако иска да те целуне,но ти НЕ искаш:
-Отдръпни се леко,усмихни се и започни някаква тема.
Еми мисля,че това трябва да ти помогне! Айде успех! ;)
Излезте да пиете по кафе или пък да се разходите. Сега времето е топло и приятно за разходки. Какво да правите ли? Говорете си за любими филми, музика, занимания. Разправяйте си разни случки от училище или гафове с приятели. :) Има толкова много неща, за които да си говорите. Не е нищо сложно. Паниката е преди да излезете. След това ще се отпуснеш и всичко ще си е Ок. :)
:) дамм
YourPoison
04-14-2009, 12:13
просто бъди себе си : )
Ахххх ми това е много гадно .. отначало аз също не бях излизала с приятеля си самиии.. винаги имах с мен приятелка.. :) ама се получава малко неудобно всеки път.. 1вият път когато бяхме насаме бяхме в един паркк.. аз стоях адски притеснена и .. гледах напред и рядко го поглеждах..
DevilWish
04-14-2009, 16:08
Така е.Бъди себе си ;)