View Full Version : Въпрос за кола маска над горната устна..
Здравейте, момичета..
В неделя имам намерението да ходя да ми махнат косъмчетата над горната устна... и се чудя, понеже ме наплаши майка ми, че ще ми излязат няк'ви пъпки там, та... споделете своя опит...
п.п.:няма да се откажа така да отида, просто исках да зная как влияе на хората :)
Swinkenhoffer
04-09-2009, 14:39
Ами може да ти останат червени точки, където са били косъмчетата, ама се махат бързо... или и някой друг подкожен косъм да се появи след време. Нищо особено, но сигурно си зависи от кожата. :)
YouCantStopMe
04-09-2009, 14:50
Аз не си ги махам,но aко имаш по-чувствителна кожа,може и да ти се появят пъпчици или червени точки (на приятелка й се бяха появили,но не си личаха много)
Иначе не мисля,че ще изникне някакъв проблем..
Щом си решила. : )
LittleWoman
04-09-2009, 15:01
Може да ти излезнат пъпчици,на мен ми излизат все още понякога.
Е, ще рискувам, няма как.
fluffka1
04-09-2009, 16:57
една фр, като ходи да си ги маха и после се видяхме и каза че освен че я боли, и някво такова й парело, на другия ден си беше ок, каза че боляло като се махат, ама иначе ефектът е мн як 8-) а и все пак, "трай бабо за хубост!" :lol:
Абе, мене не ме е страх от болката, ами от ефекта... :-D
taNcheto93
04-09-2009, 18:33
Зависи, ако кожата ти е по-чувствителна може и да ти се появят червени точки. За да не става така след това може да се намажеш с някакво кремче, аз понякога си слагам Бочко.
bUbOoLeChE
04-10-2009, 08:24
и аз препоръчвам "Бочко" 8) :P 8)
nefchi_bs
04-10-2009, 08:34
Аз си ги махам сама в къщи и ме боли 5-10 минути след това и после нищо,но зависи от кожата..Не е нищо особено...
една приятелка си направи кола маска,където и ти искаш обаче и се поду цялата устна и стана нещо страшно..не че те плаша но повечето мацк си ги махат с пинсета :)
ами може ,но не са чак пък мн пъпки и не винаги се появяват винаги пък щом ще хозиш и на козметик няма страшно :)
лентичките за горна устна на Veet, вършат чудесна работа.
..но като си решила да ходиш на козметик, няма да те връщаме :Д
но както и другите казаха...крем Бочко!
buttertoast
04-10-2009, 14:59
Аз си ги махам с лентички у нас и няма никакви точици,нито подкожни косъмчета и т.н. Не ме боли изобщо,дори ми е адски приятно като ми изтръпне кожата след това ;дд С пинсета е по-гадно.
Biskfitka
04-10-2009, 17:03
И аз си ги махам сама.С лентички Дева...или кола маска..първите няколко пъти ми ставаше червено за около 10-15 минути,сега вече не.Зависи от кожата :)
преди около 2 седмици и аз си ги махнах за първи път(ходих на козметик).наистина остават пъпчици.на мен ми останаха 3-4 ,но бяха много малки и не се забелязват.при първите 2-3 махания, ще остават пъпчици и после вече кожата ще свикне.аз си мажех пъпчиците със крем Бочко и за 2-3 изчезнаха напълно. :)
Хора, ходих днес и съм абсолютно доволна. :grin:
Направооо...
Нямам ник'ви пъпки, дори не е червено. Да чукам на дърво, ама всичко е наред. :grin:
titinkaa
04-11-2009, 19:15
вземи си лентички от аптеката и сама си ги махни,после се измий и се намажи с малко крем :)
sweetsunshine
04-11-2009, 19:45
Използвах лентички на Вийт,чак ми протриха кожата и 1 седмица се оправяше раничката...първите дни беше повече от ужасно,като изляза със пудра стоеше отвратително,защото се лющеше кожата ми,сега само пинсета или начина за скубане на вежди със конец,но го прилагам върху тази зона и съм доволна,малко повече боли само. :)
(а и не си бях правила за 1 път кола маска на това място когато стана протриването беше поне за 5-6)