View Full Version : ами той..
tfoitakuchka
04-09-2009, 16:07
беше страхотен .. много мил, отнасяше се страхотно и един ден ме покани да излезем .. и после на кафето се натискахме .. ii .. беше прекрасно сичкоо ;( апък сега...на скъпе-а му има "сбогом кyрви" не ми пише .. не ми се обажда (сега съм в друг град за ваканцията..) нещо му стана.. имахме малко пречки .. обаче не ми се вярва да е затфа дето на скъпе-а ми пишеше "..сега ти кусам нервитее.."
мамка му ... кфо направих ;( плс кажете отстрани как изглежда .. дайте некаф съвет ала бала.. ;[
fluffka1
04-09-2009, 16:24
според мене изобщо не му пука за тебе, държал се е мило, за да ти стопи сърчицето, после сте се натискали,изпълнил е целта си, и явно ся ще си търси друга, мисля че той е от типа момчета дето само гледат да те *** и после те за***ват и търсят следващата, незнам, "отстрани" така ми изглежда работата, и все пак ще се радвам ако ми кажеш че греша ;) , но ако съм права, съм, съвета ми е да не ти пука, оставяй го, не го търси и толква, ще си намериш и ти друг! ;)
fluffka1
според мене изобщо не му пука за тебе, държал се е мило, за да ти стопи сърчицето, после сте се натискали,изпълнил е целта си, и явно ся ще си търси друга, мисля че той е от типа момчета дето само гледат да те *** и после те за***ват и търсят следващата, незнам, "отстрани" така ми изглежда работата, и все пак ще се радвам ако ми кажеш че греша ;) , но ако съм права, съм, съвета ми е да не ти пука, оставяй го, не го търси и толква, ще си намериш и ти друг! ;)
fluffka1
HipHopBlond
Пича ти го е казал по заобиколен път, кое по-точно не си разбрала?
fluffka1
04-09-2009, 16:27
упссс..., сори, :-D
tfoitakuchka
04-09-2009, 16:30
fluffka1 мерси за мнениету ти .. и за съвета .. :-)
HipHopBlond и ти помогна ..
myNameIsImmortal
04-09-2009, 16:33
Има си друга.. А щом още при 1вата среща си дала да ти се натиска е сметнал че си лесна..
Опитва се да ре разкара по тези начини без да има контакт с теб.. (затова и не му стиска да ти го каже очите но проблема е друг) ..
Намери си друг.. забрави го..
Затова зимай си поука..
А и не забравяй, че живота е гаден.. :?
fluffka1
04-09-2009, 16:38
[quote="myNameIsImmortal"]Има си друга.. А щом още при 1вата среща си дала да ти се натиска е сметнал че си лесна..
Опитва се да ре разкара по тези начини без да има контакт с теб.. (затова и не му стиска да ти го каже очите но проблема е друг) ..
Намери си друг.. забрави го..
Затова зимай си поука..
А и не забравяй, че живота е гаден.. :? [/quot
да, и тва е вариант.... 8-) моля.....
cinderella_gugutka
04-09-2009, 16:44
според мен някоя друга го е наранила здраво и сега мрази вси4ки моми4ета(вклю4ително и теб).забрави го-намери си друг
Еххх пак този скайп...До никъде няма да стигнеш така.На скайпа бил написал ХАХАХАХАХАХАХАХА ДОБРЕ БЕ :razz:
tfoitakuchka
04-09-2009, 17:09
еми...и аз не го признавам много скъпе-а .. ама кфо да правя 8-)
... :shock: :shock: :lol: Мисля че имаш проблем...каквоп ти пука какво му пише на скайпа...?! :D От къде си сигурна че се отнася за теб...я малко п освободно го дай... :? Не му пиши постоянно тук ли си...тук ли си... изчакай той да ти пише първи... 8)
Neftochimic
04-09-2009, 17:14
беше страхотен .. много мил, отнасяше се страхотно и един ден ме покани да излезем .. и после на кафето се натискахме .. ii .. беше прекрасно сичкоо ;( апък сега...на скъпе-а му има "сбогом кyрви" не ми пише .. не ми се обажда (сега съм в друг град за ваканцията..) нещо му стана.. имахме малко пречки .. обаче не ми се вярва да е затфа дето на скъпе-а ми пишеше "..сега ти кусам нервитее.."
мамка му ... кфо направих ;( плс кажете отстрани как изглежда .. дайте некаф съвет ала бала.. ;[
забрави го, или направи нещо да му стане тъпо /натискай са с някой пред него/ или с една дума му покажи какво е можел да има ;)
Take_That
04-09-2009, 17:55
Съгласна съм! Горе главата и каквото такова - не е само той!
ПП - друг път не се натискай с някого още на първата среща!
soul1199
04-09-2009, 18:00
просто си е намерил друга,остави го,не се занимавай,няма смисъл,ще си намериш друг
tfoitakuchka
04-09-2009, 19:12
мерси на всички :-) вече се чувствам по-добре
mechtaq_za_teb
04-09-2009, 19:14
Остави го той да те потърси. Ако не, не се занимавай и не го търси ти!
Аз мисля,че момчето ти го е казало по заобиколен път и иска да те разкара.Факта,че си му пуснала на първата ви среща говори много.Сметнал те е за лесна,а от темата ти разбрах,че просто си го харесвала...Остави го,търси любовта на друго място!И не пускай на първа среща! ;)
tfoitakuchka
04-10-2009, 10:33
:)
Напиши си на скайпа : "rAzBI mi Sur4IcEtyYYy" или нещо от сорта и той ще се промени !
LittlePrincess
04-10-2009, 16:08
Първо не е длъжен да ти пише и да ти се обажда.
Второ как реши, че "курви, сбогом" може да има нещо общо с тебе? Ех тоя скайп..
nebrejnata
04-10-2009, 17:05
може да е ядосан на някой и да не иска да пише и звани :shock: :D нз
VilleBaby
04-10-2009, 17:17
Глупава си.
Запознали сте се , излезли сте и сте се натискали.
За момчето ти си поредното лесно момиче.
martinelka_kuklata
04-10-2009, 17:21
Наистина трябва ти да го оставиш да ти пише, защото уж момчетата трябва да бягат след момичетата.Но може и да си има друга наистина...Ако е така гледай другия път да си по-внимателна и успех :-) :) :)
DevilWish
04-10-2009, 17:29
Мисията му е изпълнена - пленил ти е сърцето и вече не си интерсна.И не си единствената жертва повярвай ми.По-добре го забрави.Не си струва.И го остави той да те потърси.А ако е такъв детски гъс и се сърди, заради това, което си си написала в скайп еми . . нямам думи.А и между другото, вие не ходите?Какво очакваш от него.Сама казваш, че е имало само натискане . . ммм остави го.Според мен е поредният плейбой с голямо самочувствие.