Влез

View Full Version : Проблемна кожа на лицето

t1n4e7o
04-09-2009, 16:50
Нуждя се от препарат или крем или нещо подобно, което да ми изчисти лицето до средата на май някъде, защото съм на бал, а понякога си излиза по някоя пъпчица, когато си поиска... 8-) Не ползвам нищо за лице, само понякога едно кремче след баня, но не винаги. Имам и малко черни точки и искам нещо с бърз ефект така да ме почисти, колкото и скъпо да е, и антибиотик ако ще да е и след това ще започна с някакви кремчета да се почиствам. Thanks :-)

Mihailova
04-09-2009, 16:53
Отиди на козметик да ти почисти лицето , след което всеки ден по няколко пъти старателно си мий лицето/ ти прецени с какъв ексфолиант/ , а ако продължаваш да имаш черни точки - вземи си лентичките на Нивеа - струват 10 лева и действат безотказно.

VQTUR
04-09-2009, 17:37
Препоръчвам ти Garnier pure 3 в 1 и точките премахва и кожата измива, може да се ползва и като маска. Аз съм мн доволна от него. За пъпчиците можеш да си вземеш Клиндамицин - лосион. Има и антибиотик със същото име, но не го пии без да ти го изпише лекар, вземи си лосиона и мажи само в/у пъпцичите, които излизат - той ще ги изсуши.
Друг лосион мога да ти препоръчам - Acne out! Също мн добър, но 1во пробвай с Клиндамицина.
Цената и на 2те е около 10 лв.

И все пак щом ти предстои бал, отиди на козметик или кожен лекар и там да ти кажат какво точно ти трябва, а не по някакви форуми.

Айде със здраве! :)

toy
04-09-2009, 17:38
Нуждя се от препарат или крем или нещо подобно, което да ми изчисти лицето до средата на май някъде, защото съм на бал, а понякога си излиза по някоя пъпчица, когато си поиска... 8-) Не ползвам нищо за лице, само понякога едно кремче след баня, но не винаги. Имам и малко черни точки и искам нещо с бърз ефект така да ме почисти, колкото и скъпо да е, и антибиотик ако ще да е и след това ще започна с някакви кремчета да се почиствам. Thanks :-)

каквато и да е кожата ти, дори да не е проблемна тя изисква много грижи, а ти нищо не правиш за нея така като гледам. ако не е тоя бал сигурно изобщо нямаше да се сетиш. кожата се нуждае от толкова много неща, че си нямаш идея дори..

titinkaa
04-09-2009, 18:32

каквато и да е кожата ти, дори да не е проблемна тя изисква много грижи, а ти нищо не правиш за нея така като гледам. ако не е тоя бал сигурно изобщо нямаше да се сетиш. кожата се нуждае от толкова много неща, че си нямаш идея дори..

+1 :)

mechtaq_za_teb
04-09-2009, 18:47
:shock: Грижи се за кожата си, почиствай я и я поддържай.

И както казаха по-горе, козметик.

t1n4e7o
04-09-2009, 18:55
Ееей вие ме направихте баси... все едно даже и не се мия :D :D :D Мия си лицето сутрин само с вода и вечер със вода и някво бебешко сапунче ии понякога се мажа и с крем за лице на нивеа като си взема душ. Иначе си използвам всякакви други мазила за тяло и т.н. но не съм позлзвала такива за лице. :) Но сега мисля да си взема Garnier pure 3 в 1 и Клиндамицин и да видим какво ще стане :)

Maimunche_f
04-09-2009, 19:23
Според мен е най-добре да отидеш на козметик, за да ти почисти лицето и да ти каже какво точно на ползваш за твоята кожа.
Преди време и аз разчитах на продукти от реклами и на казано от приятелки. Понякога имаше ефект, но не траен. От януари (т.е. 4 пъти) ходя на козметик и има голям ефект. От началото на месеца от напрежение или и аз нз от какво ми се появиха пак няколко гадни пъпки и козметичката ми предписа един лосион с антибиотик, ползвам го вече една седмица и има видим резултат.
Така че, ако искаш наистина да има бърз ефект отиди при специалист и резултата няма да се забави....
Успех! :)

mechtaq_za_teb
04-09-2009, 19:29
Ееей вие ме направихте баси... все едно даже и не се мия :D :D :D Мия си лицето сутрин само с вода и вечер със вода и някво бебешко сапунче ии понякога се мажа и с крем за лице на нивеа като си взема душ. Иначе си използвам всякакви други мазила за тяло и т.н. но не съм позлзвала такива за лице. :) Но сега мисля да си взема Garnier pure 3 в 1 и Клиндамицин и да видим какво ще стане :)Също можеш да пробваш с маска от хума и кисело мляко. Прави кожата мека и гладка. Гарниер Пюр 3 в 1 е супер. Също нещо важно- избягвай да си пипаш лицето, за да не го замърсяваш.

Mana
04-11-2009, 09:22
Значи ето моя съвет: накарай си личния лекар да ти предпише ей тоя сапун: "Imex Syndet". При мен има ефект. И си мажи лицето с крем. РЕДОВНО!!! ;-)