PDA

View Full Version : Истинската любов отстоява ли всичко?

alehole
04-10-2009, 07:03
Вярвате ли в истинската любов? Влюбени ли сте в момента? Били ли сте някога влюбени?
Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно?
Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий,трудности,клюки?
И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват?

Take_That
04-10-2009, 08:03
Вярвате ли в истинската любов? Влюбени ли сте в момента? Били ли сте някога влюбени?
Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно?
И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват?

1: Да вярвам в истинската любов :) В момента може да се каже, че съм влюбена, но нещата са доста сложни.... Мисля, че преди 2 години изживях първата си любов :)
2: Да
3: Всичко зависи от хората, самата страст и доверието, което си имат един на друг .... ако се обичат наистина то ще преодоляват трудностите и перипетийте заедно, един до друг, като си помагат, а ако доверието, което са изградили е достатъчно силно, то няма да обръщат внимание на това какво говорят хората :)
4: Едва ли.... всеки човек сам трябва да прецени що за стока е партньора му, а не роднини или семейство, те не могат да го опознаят така, както би го/я опознал/а момчето/момичето, което ходи с него/нея :)

vesito13
04-10-2009, 08:08
Вярвам в истинската любов :) Да, в момента съм влюбена и това е първата ми любов :twisted:
Любовта в тийнейджърска възраст е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно .
Стига да имат волята , тези хора могат да преминат през всичко , но ако те самите нямат такова желание , любовта може да загине .
Не , не съм такава , че да ме вълнува чуждото мнение , ако наистина знам , че е човека за мен , ще се боря да бъда с него ;)

iwsyY
04-10-2009, 08:25
1.Да,вярвам
2.Да,влюбена съм,и преди съм си влюбвала :)
3.Да,въможно е..Доказателство за това са родителите на една моя приятелка.
4.Ако е истинска няма да загине...
5.Ами не,не бих.Предполагам,че родителите ми ще ме подкрепят и няма да ме отделят от него,все пак това е моят избор :)

sladkata_bebz
04-10-2009, 09:14

1. Да,вярвам в истинската любов.
2. Страшно влюбена съм в момента и съм така от 2 години.
3. Истинската любов може да оцелее естествено и да премине през всички трудности.
4. Не,не бих зарязала любовта си.Това е моят избор!Въпреки че родителите ми винаги са ме подкрепяли.

StillLovingYou
04-10-2009, 10:08
Вярвате ли в истинската любов? - Да.

Влюбени ли сте в момента? Били ли сте някога влюбени? - В момента съм и то много.

Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно? - Определено.

Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий,трудности,клюки? - Не, естествено.

И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват? - Никой не може да ме накара да зарежа момичето на живота си и каквото и да става бих се борил за нея,
:)

purple__love
04-10-2009, 10:10
Вярвате ли в истинската любов? Влюбени ли сте в момента? Били ли сте някога влюбени? - Da, vqrvam v istinkata liubov.Vliubena sum i mi e za vtori put...
Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно? - da,mislq go i go 4uvstvam!
Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий,трудности,клюки? - ne moje da zagine razbira se...istinskata strast trqbva da ustoi na vsi4ko,ako e istinska!
И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват? - nikoga ne bih go zarqzala....za6toto v protiven slu4ai az do sega trqbva6e da ne sum imala nito edno gadje!na6ite nikoga ne haresvat!!! :d

babity
04-10-2009, 10:17

Може да се каже. Чак влюбена... едва ли. Много пъти съм била влюбена и какво?! Малко е тъпо, че говориш за "истинска", защото няма фалшива. Просто всеки нов човек, намъкнал се в живота ти поражда различни чувства. Не може да обичаш двама по един и същ начин. Любовта е плод на страстта. Малко химия, малко разбирателство и компромиси и ето ти една любов. Ако в действителност тази любов беше предназначена за еднократна употреба и то само с един единствен човек, то всички щяхме да остаряваме с първия си партньор и да сме безкрайно щастливи. Има толкова много причини една любов да се "изхаби". И рано или късно това се случва. Е, ще кажете, че някои хора са щастливи до края на живота си с първата си половинка. Да, така е, но това е пак плод на компромиси и при всички положения чувствата са доооста поизстинали. Да, мисля, че бих се откъснала от човек, който семейството ми не харесва, но само ако се убедя, че не е полезно за мен да се навъртам около него.

Slawi92
04-10-2009, 10:23
Вярвате ли в истинската любов? ДА!!!

Влюбени ли сте в момента? Много даже

Били ли сте някога влюбени? много ясно

Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно? да по простата причина че баба ми дедо ми са от 15 годишни заедно а вече са на по 70 :)

Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий,трудности,клюки? ако двама човека си вярват и наистина се обичат и са един до друг разбирасе че ще оцелее

И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват?НЕЕЕЕ аз нали го кво ме инт другите ;)

Bellatrix
04-10-2009, 10:43
Вярвате ли в истинската любов? ---> Разбира се.
Влюбени ли сте в момента? ---> Да. До уши.
Били ли сте някога влюбени?---> Сега е първото истинско вюбване. Предните бяха тийн увлечения, които имах глупостта да наричам любов.
Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно? ---> Силно се надявам. А и защо не? Ако двамата се разбират и си получават всичко един от друг.
Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий,трудности,клюки? ---> Ако е истинска, няма значение кой клюкари и интригантства.
И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват?---> Зависи. Сегашният ми приятел нашите адски го харесват. Но ако имаха СЕРИОЗНА причина (примерно, ако е наркоман, убиец, мафиот или к*рвар) - може би бих. Но тогава нямаше да е и истинска любовта де.

GossipGirl89
04-10-2009, 11:11
Да, вярвам в истинската любов и до сега съм се влюбвала истински само един път. Беше, когато бях на почти 16 (сега съм на почти 20) и наистина с момчето изживяхме нещо много истинско и красиво :) Имахме доста препятствия , но в продължение на 2 години успяхме да се преборим с всичко. После дойде един момент, в който осъзнахме колко сме се променили и двамата и някак си си бяхме омръзнали и аз реших да приключим, защото наистина нямаше никакъв смисъл - тръпката я нямаше, имахме чувства един към друго, но нито аз виждах да ми ги показва, нито той мойте...
Понякога, но доста рядко, се случва и това, което си споменал/а - някои хора остават с половинките си от тинейджарските години. Но честно казано аз съм скептично настроена, т.е. не вярвам във вечните неща :) Вяпвам, че има искрена и нежна любов, която обаче не е вечна, а до време :)

ПП Казват, че първата любов остава за цял живот и това съм склонна да го вярвам, защото аз и до този момент все още си пазя едно кътче в сърцето за онова момче и мисля, че винаги ще си остане там, но не мога да го определя точно като любов, а може би по-скоро като топли чувства :)

kobrichka
04-10-2009, 11:13

1. Да вярвам в истинската любов, но също вярвам,че тя е много рядко срещана.
2.Да влюбена съм и то много
3. Ми всичко е възможно. Попринцип няма невъзможни неща, но честно казано мисля, че това явление е много рядко срещано. Да успее да с задържи любовта между двама души толкова дълго време...рядко, но не и невъзможно.
4. Истинската страст не може да загине, ако е истинска.
5. Зависи от причината поради, която не го одобряват. Понякога човек е заслепен и не вижда всъщност какво представлява човка до него. Зависи от конкретната ситуация, но бих се замислила над връзката си след като нито семейството ми, нито приятелите ми не го приемат. Може би има причина за това.

evelinka1122
04-10-2009, 11:36
1. Да вярвам
2. Даам влюбена съм :)
3. .....
4. Да, защо не :)
5. Ох... от тия клюки човек може да се побърка... трябва да вярваш на половинката си, а не на хорското мнение.....
5. Не бих ако ще и целия свят да е против нас.... но аз такива проблеми нямам, наще одобряват приятеля ми :)

LovelyGirl
04-10-2009, 11:54
Вярвате ли в истинската любов? Да
Влюбени ли сте в момента?Да
Били ли сте някога влюбени?
Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно?Отново Да
Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий,трудности,клюки?� �ко е истинска, разбира се
И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват?Не, не бих.Бих направила всичко възможно, за да променя мнението на семейството ми.

NaNa_SladuRana
04-10-2009, 12:05
В момента не съм влюбена,но съм изпитвала това чуство и съм сигорна,че то може да бъде съхранено,стига ежедневието да не изгаси страстта

cinderella_gugutka
04-10-2009, 12:17
Вярвате ли в истинската любов? Да
Влюбени ли сте в момента? не за съжаление :( тази самота запо4ва да ме убива с всеки изминал ден
Били ли сте някога влюбени?да
Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно? много малко вероятно(хората се променят и си омръзват с времето)
Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий,трудности,клюки?� �ми може ,а пък то няма такова нещо като "ве4на страст" :D
И бихте ли зарязали човека,вашето второ АЗ,ако роднините и семейството ви не го одобряват?естествено 4е не,роднини и родители изобщо не трябва да се бъркат в ли4ния ми живот

MeGGiTy
04-10-2009, 20:21
Вярвате ли в истинската любов? Вярвам
Влюбени ли сте в момента? Да и то много
Били ли сте някога влюбени? Не съм се влюбвала истински досега, по-скоро предишните ми връзки са се градяли на привързаност и доверие.
Мислите ли,че любовта зародила се в тийнейджърството е способна да оцелее до старини и хората да бъдат заедно? Ами силно се надявам, че може да оцелее. Всъщност скоро ще разбера, макар че сегашната ми любов вече не мога да я нарека тийнейджърска.
Дали истинската страст може да загине покрай всички перипетий, трудности, клюки? Може да загине ако двамата партньори, допуснат това да се случи.
И бихте ли зарязали човека, вашето второ АЗ, ако роднините и семейството ви не го одобряват? Аз съм си избрала човекът до мен и ако преценя, че той е моята половинка, не бих се съобразила с ничие чужно мнение.