Влез

View Full Version : Дали съм му омръзнала?

zvezdichka2
04-10-2009, 10:44
с приятеля ми сме заедно от 4 месеца. До сега мсичко беше на ред, но в последно време предпочита като излизаме да сме с неговите фр а не само двамата, иби преди при всяка възможност отивахме в няс или в тях и си се гушкахме, спяхме заедно гушнати, а сега иска да е постоянно на вън с тях даже оня ден май му стана неприятно че и аз излязох..казва че много ме обича, но миналото лято постоянно е бил с преятели и е било як купон а сега ме има мен и мисля че предишния живот му липсва.. дали му писва да е с мене или ме е приел дълбоко в живота си и ме приема за част от себе си.. ??? :(

Bellatrix
04-10-2009, 10:52
Е, в началото на една връзка винаги сте по-лепнати един за друг. Малко по-късно пак се връщате към приятелите, които малко сте пренебрегнали в началото. Споко, нормално е сега да иска малко с приятели повече. Остави го да им се понасити и пак ще мине на теб. В това време вместо да се сдухваш и да се чудиш, излизай и ти с твоите приятелки.

Slawi92
04-10-2009, 10:53
ама щом е било купон с компанията му може сега да иска и да си е с компанията и да си е с тебе едновременно и двете ем да му е купон ем да си е с тебе

Bellatrix
04-10-2009, 10:59
ама щом е било купон с компанията му може сега да иска и да си е с компанията и да си е с тебе едновременно и двете ем да му е купон ем да си е с тебе
Съгласна. :) Само чудно защо ли не му е приятно тя да идва с тях?

GossipGirl89
04-10-2009, 11:05
Съгласна съм с Bellatrix. Винаги в началото на една връзка сте си много близки и зарязвате всичко и всички останали, но после идва момент, в който пак се връщате към познатото... Според мен на този етап не трябва да се тревожиш за нищо и в никакъв случай не трябва да се опитваш да го отделяш от приятелите му. Те са много важно нещо в живота на един човек и ако опиташ да го насилиш да спре да излиза с тях само ще си развалите отношенията... Ако ти обръща достатъчно внимание ни виждам нищо лошо да излиза и с тах, и с теб. А ти от своя страна вместо да си мислиш глупости по-добре излизай с твойте приятели и така :) Ако почне да се отдръпва много и видиш, че не ти отделя никакво време тогава вече поговорете ;)

Slawi92
04-10-2009, 11:05
Съгласна. :) Само чудно защо ли не му е приятно тя да идва с тях?еее тва не се бях замислил

blackvelvet
04-10-2009, 13:22
Може би ще повторя повечето горни мнения,но наистина му оставяй време с приятелите му.Един път ще излезе с теб,на дугия-с приятелите си.А когато той е с приятелите си ти можеш да излезнеш с твоите дружки,а пък можеш и да си дадеш малко време за себе си.Например един дълъг релакс или разходка в парка :-D Така аз правя когато моят приятел е някаде навън с неговите приятели ;)

ghetto_superstar
04-10-2009, 13:35
Не го задушавай!Така нещата ще станат още по зле!
Все пак всеки човек се нуждае от малко "пространство" :)

Darkkiss
04-10-2009, 13:41
да

Darkkiss
04-10-2009, 13:42
да

Neftochimic
04-10-2009, 13:56
скучна си му
омръзнала си му
не го кефиш
тъпа си
лъхаш
още?

малка ли си да го питаш защо постъпва така вееее, тъпи, безмозъчни деца!

NaNa_SladuRana
04-10-2009, 14:13
е дай като те обича да му се лепнеш като дъвка,то е задушаващо :? обичай го през ден/два 8-)

MP
04-10-2009, 15:48
Иска разнообразие,нещо напълно естествено и нормално.

Take_That
04-10-2009, 16:38
Не го задушавай!Така нещата ще станат още по зле!
Все пак всеки човек се нуждае от малко "пространство" :)

+1 Както казаха по-горе вместо да се депресираш излизай и ти с твоите приятелки, всеки има нужда от разнообразие :)

iwsyY
04-10-2009, 16:39
е дай като те обича да му се лепнеш като дъвка,то е задушаващо :? обичай го през ден/два 8-)
agree :D

mArMaLaDkA
04-10-2009, 16:44
Ами неприятно му е,че си излязла и още как!Той излиза с компанията да се напият,да поговорят за типично мъжки неща,пък ти се лепваш за него!Не стига,че по цял ден сте заедно,ами трябва да ти гледа физиономията и като е с приятели.Ми задушаващо е,бе!Досадно е,тъпо е,дразнещо е!Какво се мъкнеш с него все едно сте сиамски близнаци?!Ми обичай си го,ама го остави да диша.Имай си и ти малко лично пространство,и си излизай с приятелки.

NiKoLetcHeToO
04-20-2009, 14:31
Все пак човек има право на личен живот..Оставяй му по повече свободно време..Не го задушавай..