View Full Version : ne me puskat...
neshtogoreshto77
04-10-2009, 17:01
taka problema e sledniq:edno mom4e koeto super mnogo haresvam...me pokani na disco... ot mnogo vreme samo otkazvam...sega na6te ne me puskat....kakvo da pravq,za6toto tozi put ako ne ida...naistina nqma da s epolu4i ni6to ve4e :( :oops: :-x :-x :-x :-x
Mihailova
04-10-2009, 17:03
На колко си години?
neshtogoreshto77
04-10-2009, 17:10
na po4ti 17 :) :-)
Mihailova
04-10-2009, 17:11
Еми значи не си им спечелила доверието за 17 години , щом не желаят да те пуснат на дискотека. Предложи им да се запознаят с твоя приятел , може би така ще бъдат по-спокойни и преспективата да те пуснат , става по-реална.
Neftochimic
04-10-2009, 17:17
нямат ли ти НИКАКВО доверие?
обясни им за какво става въпрос... и каквото стане :)
neshtogoreshto77
04-10-2009, 17:18
нямат ли ти НИКАКВО доверие?
обясни им за какво става въпрос... и каквото стане :)
probvah kazah im imam sre6ta... te mi vikat ti ne y4i6..obarnaha temata vednaga vikam im cql den 6te y4a...te mi kazaha ne ni interesuvat tvoite li4ni dela :-x :-x :-x
Mihailova
04-10-2009, 17:24
Не можеш да изискваш нещо , като не даваш нищо. Единственото ти задължение е да учиш , да изкарваш добри оценки , но най-вече да трупаш знания , за да имаш преспектива за добро образование. При условие , че ти не изпълняваш своите задължения , те защо да ти позволяват да ходиш на дискотека , вместо да те наказват ? По-добре си седни на дупенцето , учи , докажи им , че можеш , ако искаш на пук учи , но един ден ще си им благодарна , защото вместо да миеш чинии - в това няма нищо лошо , но мисля , че може би имаш амбиция за нещо повече , ще бъдеш с добра професия , добра работа , заплата и съответно нормален начин на живот.
И въобще не се замисляй за вариянт да правиш нещо зад гърба им , в крайна сметка родителите са хората , които каквото и да става , каквото и да правим - те ни подкрепят и остават до нас.
Сама ще видиш , че когато учиш , ще ти позволяват повече неща и няма да има смисъл да се жалваш по форуми. Не забравяй , че още дълги години ще има да се съобразяваш с тях - общо взето цял живот, защото дори да не живеем с тях , те винаги ни влияят.
Не можеш да изискваш нещо , като не даваш нищо. Единственото ти задължение е да учиш , да изкарваш добри оценки , но най-вече да трупаш знания , за да имаш преспектива за добро образование. При условие , че ти не изпълняваш своите задължения , те защо да ти позволяват да ходиш на дискотека , вместо да те наказват ? По-добре си седни на дупенцето , учи , докажи им , че можеш , ако искаш на пук учи , но един ден ще си им благодарна , защото вместо да миеш чинии - в това няма нищо лошо , но мисля , че може би имаш амбиция за нещо повече , ще бъдеш с добра професия , добра работа , заплата и съответно нормален начин на живот.
И въобще не се замисляй за вариянт да правиш нещо зад гърба им , в крайна сметка родителите са хората , които каквото и да става , каквото и да правим - те ни подкрепят и остават до нас.
Сама ще видиш , че когато учиш , ще ти позволяват повече неща и няма да има смисъл да се жалваш по форуми. Не забравяй , че още дълги години ще има да се съобразяваш с тях - общо взето цял живот, защото дори да не живеем с тях , те винаги ни влияят.
+++++++
emii няма да ходи6 няма6 проблеми ко толкоз , някой ден 6те те покани пак бади спокойна
кажи му, че не можеш да отидеш защото си имаш лични проблеми и му предложи да се видите през деня
neshtogoreshto77
04-10-2009, 17:34
toku 6to razbrah che ba6ta mi zaminava za plovdiv...a kolkoto do tova dalii 6te me pokani...ve4e ne nqma...kaza mi pisna mi da te 4akam..a za y4eneto.. :? y4a si yspeha mi e 5,40...no te govorqt za6toto ne sa me bili videli vakanciqta da 4eta... a i kak da me vidqt..te ot 8 do 21 sa na rabota :)
Mihailova
04-10-2009, 17:37
neshtogoreshto77 Щом не желае да те чака е негов проблем. Родителите ти едва ли са недоволни , че не четеш само през ваканцията. Аз познавам хора с оценка за края на годината 6.00 , а знания 0. Дори родителите ти само затова да са недоволни , съобразявай се с тях , уважавай ги.
neshtogoreshto77
04-10-2009, 17:41
neshtogoreshto77 Щом не желае да те чака е негов проблем. Родителите ти едва ли са недоволни , че не четеш само през ваканцията. Аз познавам хора с оценка за края на годината 6.00 , а знания 0. Дори родителите ти само затова да са недоволни , съобразявай се с тях , уважавай ги.
prava si :) no i v tqh ima vina...kazvat mi spodelqi ni i shte te pusnem..pe spodelih im vsi4ko ot igla do konec i dumite im bqha "mi kvo tolkova edna diskoteka,q si pusni muzika tuka" :)
Mihailova
04-10-2009, 17:45
Запознай ги с момчето. Когато го видят , преценят го и му видят намеренията , ще са по-благослоклонни към вас и вероятността да Ви пуснат на дискотека става по-голяма. Лично мен ме пускат на дискотека с приятеля ми , но естествено станаха по-благосклонни към нас , когато се запознаха с него , видяха , че е сериозен , а и оправда очакванията им , като винаги ме връща точно , когато е обещал , заедно сме от 1 година.
Запознай ги.
И още ги питаш :shock: Най-добре ги запознай с момчето
neshtogoreshto77
04-10-2009, 17:59
И още ги питаш :shock: Най-добре ги запознай с момчето
ohh macki te go poznavat...che i tehnite poznavat,...no spored tqh... mojelo da si namerq kakvo drugo da pravq...a ne da visq po diskotekite do 4... :( :-x :-) :-) :-) i ms i na dvete vi {}{}
Mihailova
04-10-2009, 18:03
Тогава им обещай да се прибереш в 3 , в 2:30. Всичко става постепенно.
mArMaLaDkA
04-10-2009, 18:08
Mihailova,
изглеждаш ми на около 19-20+ :shock:
Он:Авторке,скоро ще станеш на 17.Не би ли трябвало да си си извоювала досега някакво доверие?Някакъв по-късен вечерен час?Какво е това забраняване от вашите да ходиш на дискотека?Да не си на 14-15?Вярно,че живееш с тях и трябва да им спазваш правилата,но мисля си,че ако поговорите приятелски нещата ще са по-добре.Когато им казваш с кого излизаш(и ако не познават човека,ги запознаеш),мисля че биха те пуснали.Може би не ти дават да ходиш на дискотека,защото са чували какви неща стават там. ;) Иначе,колкото до момчето...мисля хем така,хем иначе.От една страна,е глупаво така да те зарязва,защото "му е писнало да те чака",от друга пък,защо не ти влиза в положението?Ти обяснявала ли си му каква е ситуацията,или само го режеш?Трудно е така да говоря.Момчето може да си е помислило,че не ти е приятно с него и затова го режеш.Може пък и да те е помислило за надутa...Спокойно,де,и други момчета ще има. ;)
Mihailova
04-10-2009, 18:18
mArMaLaDkA Eхх , как го реши това :) Състари ме общом взето с 4,5 години. На 15 съм ;)
neshtogoreshto77
04-10-2009, 18:22
Mihailova,
изглеждаш ми на около 19-20+ :shock:
Он:Авторке,скоро ще станеш на 17.Не би ли трябвало да си си извоювала досега някакво доверие?Някакъв по-късен вечерен час?Какво е това забраняване от вашите да ходиш на дискотека?Да не си на 14-15?Вярно,че живееш с тях и трябва да им спазваш правилата,но мисля си,че ако поговорите приятелски нещата ще са по-добре.Когато им казваш с кого излизаш(и ако не познават човека,ги запознаеш),мисля че биха те пуснали.Може би не ти дават да ходиш на дискотека,защото са чували какви неща стават там. ;) Иначе,колкото до момчето...мисля хем така,хем иначе.От една страна,е глупаво така да те зарязва,защото "му е писнало да те чака",от друга пък,защо не ти влиза в положението?Ти обяснявала ли си му каква е ситуацията,или само го режеш?Трудно е така да говоря.Момчето може да си е помислило,че не ти е приятно с него и затова го режеш.Може пък и да те е помислило за надутa...Спокойно,де,и други момчета ще има. ;)
taka ako sega izlezna i se varna v 12 nqma da ima problem...a kolkoto do mom4eto...ot avgust mesec s men se zanimava...da shte ima drugi mom4eta..no sam sigurna 4e ako izlezem na diskoteka naistina 6te s epolu4i...z6atoto vse stava taka...az da ida..toi da ne moje...a sega.....spored vas ako ytre po4istq...i u4a cql den ve4erta govorq s maika...taka i taka..da i obesnq pak 4e me e pokanil ...dali 6te stanee :-x :-) :booooomb:
mArMaLaDkA
04-10-2009, 18:31
Ами,ако ти си на снимката(Mihailova),изглеждаш много по-голяма.Наистина.В добрия смисъл,де.И изглеждаш много хубава. :)
Иначе до neshtogoreshto77:
Жената надали е глупава и ще се усети,че го правиш само,за да те пусне.Предлагам всекидневно да й помагаш с домакинската работа,да си четеш уроците и така.За да разбере,че не си я използвала само да те пусне.А не може ли с момчето да отидете някъде на разходка?Примерно да отидете някъде да хапнете или да пиете кафе,после на разходка и да те прибере към 11-12?По-добрия вариант ми се вижда,отколкото пренагъчканите дискотеки.Хем ще можете да си поговорите повече,хем ще е едно такова неангажиращо.МакДоналдс към 20-21,после разговор 2-3 часа в някое хубаво кафене,за капак разходка на лунна светлина...спирам. 8-)
Mihailova
04-10-2009, 18:33
mArMaLaDkA Да , аз съм на снимката. Благодаря за комплимента :-)
А иначе за лунната светлина .. аз ли имам мръснишко подсъзнание или наистина си си мислела , това което аз мисля ;р
Pliok0019
04-10-2009, 18:38
И вие давате едни такива съвети...
Отчайвам се.
Помоли я, опитай пак...Ако не е съгласи отиди на дискотека до 1, например.
Кажи на ваште, че ще те изпрати.
mArMaLaDkA
04-10-2009, 18:57
mArMaLaDkA Да , аз съм на снимката. Благодаря за комплимента :-)
А иначе за лунната светлина .. аз ли имам мръснишко подсъзнание или наистина си си мислела , това което аз мисля ;р
Само ти си го мислиш това! :shock: Омърси ми детското съзнание!Аз имах предвид да се разходят на лунна светлина,той да я целуне,тя да вдигне краче.. :razz: Тц-тц-тц,пък ти какви неща си си мислела!Между другото знаех си,че си мръсница,ама чак пък толкова...и така публично.. :shock: :shock: 8-) Айде спирам се с лиготиите.Момичето ще ме прощава за спама.
nefchi_bs
04-10-2009, 19:12
Не разбирам защо трябва в дискотеката да се случват нещата...Според мен би било много по-добре на кафе примерно..А и родителите ти може би с право те спират,не си мисли че го правят,за да те дразнят има причина,която най-вероятно не искат да ти кажат..
Mihailova
04-10-2009, 19:24
marmaladka Аз се засрамвам .. :lol: :P
sladkish_14
04-10-2009, 19:41
Така както прочетох всичко .. Вашите имат някакъв психологически проблем .. нищо против иначе .. Вече по дискотеките има момичета на по 12-13 ,а те да не те пуснат .. Еб*хти проклетията , която те е налегнала ..
П.С - Аз не ходя по дискотеки , защото са ми адски неприятни и не разбирам това момче защо толкова желае да идеш на дискотека .. Като там освен да се забивате нищо друго няма да се получи .. Ако е много стока не би предпочел да излезе с теб на дискотека , а на накое друго по хубаво място
.. DeViL mAy CrY ..
04-10-2009, 19:53
Защо задължително трябва да е на дискотека.Ако ваште те пуснат до 11-12 някъде другаде защо да си пропуснеш шанса.Кажи ми как стоят нещата,а ако ти е неудобно просто го излъжи,че не ти се ходи на разходка а искаш да сте на някое хубаво местенце.Мисля,че ще си искарате много по добре ако не сте на дискотека
neshtogoreshto77
04-10-2009, 20:13
na disco za6toto kak da sse izrazq nqma da me razberete...to4no ;( smsal ne to4no toi me pokani a tam negovata kompaniq koqto 6te hodi na disco... :( i ako ida 6te stane ne6tu po--spec :( :-o :-o :-o :oops: :oops: :oops:
sladur4etyYy
04-10-2009, 20:46
абе, няма да се отказваш в никакъв случай! 8-) прави каквото трябва- изчисти там, учи, после ги моли, спори, обещавай, ..направи каквото е нужно! и не се отказвай, докато не успееш :D аз така правя, когато не ми дават нещо. и мен се опитват понякога да ме режат с ''абе айде сега, не е кой знае какво (нещото, за което ги моля), ама аз никога не се отказвам. все пак никога не искам нещо кой знае какво или пък нещо опасно, просто те понякога се инатят от притеснения и тем подобни...предполагам и ваще са така, но тва не трябва да те спира. ;д
neshtogoreshto77
04-11-2009, 15:42
ami ne me pusnaha,daje zaminavam izvan grada :}}}} shans dr put {} :P :-P :-)
shadow4e
04-11-2009, 18:28
Съжалявам, че темата ти вече е заключена, но всички мнения трябва да са на кирилица, ако желаеш да си ги редактираш, пиши ЛС и ще ти я отключа, от тук натам вече ще ти бъдат трити мненията, така че ще трябва да пропишеш на кирилица :)
Успех с момчето и не го карай да чака толкова, все пак си достатъчно голяма и сега ти е моментът да си живееш щастливо, не на 40. :)