View Full Version : Истинска любов
martinelka_kuklata
04-10-2009, 17:11
Усещали ли сте някога да сте толкова влюбени в някой, че дори и да сте скъсали вече още да го обичате и да не можете без него..Все едно се познавате от предишния си живот? Вярвате ли в такава любов и мислите ли, че е възможна дълга и щастлива връзка? :)
Bellatrix
04-10-2009, 17:33
Естествено. Сега е така. Заедно сме от много време и сме щастливи.
mitkom89
04-10-2009, 17:36
Не ми се е случвало, вярвам че има такива връзки...
Да.
Като иэключим това эа предишния живот.
Вярвам, това си чувство наричам "любов", после и "обич", но дали е възможно... да, ако пасвате на света, ако ли не - забрави. Или си създавате една паралелна вселена и виреете там, или опитвате да се напаснете на пейзажа, размивайки се съществено.
BigFakeSmile
04-10-2009, 17:48
ми да, вярвам, как няма
изпитвала съм го и още го изпитвам...ама си е гадно когато не си с дадения човек...
Да.
GossipGirl89
04-10-2009, 18:06
Само един път съм го усещала :)
Мда сега съм така.За съжаление не е взаимна :( :(
BlindedAngel
04-10-2009, 18:12
Има нещо вярно...Или отчасти - поне при мене сега е така.С една разлика усещам че сме създадени един за друг,че винаги ще се обичаме все по-силно и по-силно,а относно скъсването нещо ми бяга като вариант... 8)
Pliok0019
04-10-2009, 18:14
Да.
Да. До толкова, че вече над година и половина не мога да се откажа от тази любов...
NaNa_SladuRana
04-10-2009, 18:16
по-добре ти е без такива хора,защото няма да ти кажа в какъв боклук се превръщаш без тях,просто,когато си истински влюбен намираш смисъл в безсмислието и когато останеш сам,не знаиш защо си жив,защо отваряш очи сутрин - безцелно същиствуване,живот на заем :cry:
martinelka_kuklata
04-10-2009, 18:25
Пожелавам на всички, които изпитват това да се превърне във взаимна или ако не - да намерят истинската, а на тези, при които е взаимна искам да ги поздравя и да ви пожелая успех!!! :-) :) :) :)
HayDeN^^
04-10-2009, 19:04
Да първото ,което е ако ходиш с някой и го обичаш наистина и ако се разделите не можеш да го забравиш така лесно.. но с времето .. но твърдо да!
valdesbg
04-10-2009, 20:07
Абе може бе. Случвало ми се е :)
Ама това за предишния живот.. :?
parad1s3e
04-10-2009, 23:20
Да вярвам естественно... аз личноведнъж явно съм била толкова заблудена и си мислех че съм го изпитала но мина малко врееме и осъзнах ,че съм все още дете ии едва ли си имам на понятие за "истинската любов"... Но въпреки че не съм го изпитвала (с изкл. на дозина мисли някога) силно вярвам в ИСТИНКСАТА ЛЮБОВ !!! така че на тези които я изпитват надявам се наистина да е истинска а за самотничките.. има много риба в морето ;) :D :grin: :-P
martinelka_kuklata
04-11-2009, 05:09
parad1s3e какво като си дете? Не могат ли децата да обичат?? Не мисля, че има нещо лошо в това :) :)
parad1s3e
04-11-2009, 08:00
нее даже бих казала че детската любов е най-хубава най-чиста ... о всеки трябва да е наясно,че не всяко даго наречем увлечение може да е истинска любов... даа някои наистина изпитват такива чуства за което мним се радвам :) ноо както казах не всичко е истинска любов ... :)
parad1s3e
04-11-2009, 08:00
нее даже бих казала че детската любов е най-хубава най-чиста ... о всеки трябва да е наясно,че не всяко даго наречем увлечение може да е истинска любов... даа някои наистина изпитват такива чуства за което мним се радвам :) ноо както казах не всичко е истинска любов ... :)
Аз съм странно човеченце!
Като обичам -обичам до край.
Викога не забравям и немога да се разсърдя на някой!
Но иначе и да обичам някой ако любовта не е взаимна -тя си остава вътре в мен!
BlueDream16
04-11-2009, 08:57
ми може и да има,аз лично не съм срещала такъв феномен 8)
аз съм тотално обезверен в съществуването на термини като "любов", "обич" ... фък ит
m3ch3ncee
04-11-2009, 10:45
Случвало ми се е и,да,вярвам че има истинска и вечна любов. :)
mechtaq_za_teb
04-11-2009, 10:54
Бях така едно време, колкото и да не го признавам пред никой, освен пред себе си.
Чувството е супер, когато си с този някой... Когато не си, живееш за нищото... Поне аз бях така. Беше ми адски трудно да осъзная, че няма смисъл да се измъчвам. Отне ми доста време, но пък сега съм много по-силна от преди и не толкова наивна.
imaginaryyy
04-12-2009, 00:31
няма любов, има само доказателства за любов ... :x момчета съкс ве :D ... базикам се... вярвам в любовта.. това е най-силното, но и най-коварното чувство на света . :-o
Само веднъж ствава това усещане!
antonia93
04-12-2009, 10:08
Не ми се е случвало,защото до сега не съм се влюбвала.
Едно е да харесваш някой,съвсем друго да го обичаш.
Мисля,че още ми е рано,но се надявам и аз да намеря любовта на живота си :-)
ThisIsMe
04-12-2009, 10:19
Още преди много време си мечтаех да срещна човек ,с който да се обичаме завинаги и да сме завинаги заедно.Винаги съм искала първият ,който обикна да е последен,понеже съм много влюбчива.Вече 2 години съм с човек ,с който се обичаме и ще се радвам да продължи до край. :)
[B]a[N]D[i]T[k]a
04-12-2009, 13:20
точно така се чувствам със сегашния ми приятел ;)
p0iSsOonN
04-12-2009, 13:26
Само един път съм го усещала :)
me 2 :-|
soul1199
04-12-2009, 14:51
Да.
GabisiTa
04-12-2009, 14:55
Такава любов изпитвам в момента... Не искам никога да свършва! :smt007
Мда.. има истинска любов, но честно казано преди 1-2 години наистина разбрах какво значи думата "любов".( като вземем предвид, че съм с приятеля ми от 4 години.. ). Винаги съм го обичала, но любовта е доста по-силна от обичта.. Никога не съм мислела, че ще срещна човек, с когото да се допълваме на 100% и то толкова рано. Но ето, че го срещнах и съм много щастлива с него.. макар да знам, че скоро вече може да не сме заедно ..Аз съм благодарна и на това, което ми е дал досега- ВСИЧКО!
DevilWish
04-13-2009, 07:30
Има нещо вярно...Или отчасти - поне при мене сега е така.С една разлика усещам че сме създадени един за друг,че винаги ще се обичаме все по-силно и по-силно,а относно скъсването нещо ми бяга като вариант... 8)
И аз така виках.10 месеца бях като слепец друго момче не погледнах, по улицата мъж като видих си обръщах главата на другата страна, бях само НеГоВа.И сега, когато го оставих виждам колко неща съм пропуснала да видя от тоя слепотия в характера му, радвам се, че го оставих . .така че пак се оказа, че не е "вечна любов" ;)
Вярвам, това си чувство наричам "любов", после и "обич", но дали е възможно... да, ако пасвате на света, ако ли не - забрави. Или си създавате една паралелна вселена и виреете там, или опитвате да се напаснете на пейзажа, размивайки се съществено.
Много добре казано
И при мен е така в момента... въпреки че вече не сме заедно, аз не съм спирала да го обичам дори и за миг, не ми излиза от главата и вместо да го забравям, го заобичвам още повече.. той си е просто моето момче, как да го забравя :?
эа тфа тряя имаш доста късмет
Мда много обичах едно момиче,толкова отвратително много,че чак ме е срам :D и толкова, че не виждах как ме мотае и ми се сваля "само за спорта"...по-едно време наистина мислех, че няма да я забравя никога, обаче с времето тва отмина и сега съм в "период на отрицание"- демек- гледам я накриво постоянно и, честно казано, изглежда жалка и смешна докато се опитва да сваля сички...
FiRe_LaDy
04-13-2009, 19:01
по-добре ти е без такива хора,защото няма да ти кажа в какъв боклук се превръщаш без тях,просто,когато си истински влюбен намираш смисъл в безсмислието и когато останеш сам,не знаиш защо си жив,защо отваряш очи сутрин - безцелно същиствуване,живот на заем :cry:
+ 1 .. познато ми е до болка за жалост :(