Влез

View Full Version : девствен ли е ?!

CoOLBebZz
04-11-2009, 12:40
Ами..познавам едно момче, което скоро ще прави 18..хубав е, няма проблеми с размера и не е обратен.. Каза ми, че е девствен, но ми е странно, защото момчетата на неговата възраст вече са го правили мнооого пъти..

Въпросът ми е - Има ли неща, по които разпознаваме дали е девствен, или вече го е правил?!

CraZyTyY
04-11-2009, 12:58
Може и да ти казва истината... се пак не е задължително като си на 18 да си го правил хиляди пъти, може би чака правилното момиче.. :)

neystoim
04-11-2009, 13:37
Именно рабира се ,че може да е девствен ,не вярвам да излъже , ето аз съм на 17 и още съм девствен , всеки си преценява , аз примерно не бързам , пък и не ми е за единия секс :D просто си чакам правилното момиче, мн се отклоних от темата ...
Ми какво да ти кажа то по принцип си личи нали , ако е по скромен , някав срамежлив , макър че не е гаранция :-D

ubuntureload
04-11-2009, 13:40
Нали знаеш че тва е новата мода ... за да те вкара в леглото говори такива нещица ... и обикновено действа :D

galu6a
04-11-2009, 13:42
ами мисля ,че освен ако прави неловки движение по друго мисля ,че не има някои момчета ,които от вътре им идва и неможеш въобще да разбереш ,че са дествени :)

neystoim
04-11-2009, 13:52
Междо другото и аз съм чул , че някой го използват като трик и било действало :razz: ... Така ,че не им се връзвай на всички :o :D

nebrejnata
04-11-2009, 14:11
единсвено той знае дали е девствен или не ние не можем да кажем

ghetto_superstar
04-11-2009, 14:42
Е па изтаковай го...и ако свърши бързо е девствен...тва според мен е единствения начин да го провериш...

gu3vara
04-11-2009, 14:46
Защо винаги сме някви недоверчиви бълагарите ... Защо не приемеш, че може би казва истината ... пхаха :)

summergir1
04-11-2009, 15:12
Е па изтаковай го...и ако свърши бързо е девствен...тва според мен е единствения начин да го провериш...
не винаги е така... за жалост ... бившия ми приятел винаги свършваше адски бързо , даже когато го правихме по няколко пъти, а не беше девствен със сигурност... на 21, казвам, че аз бих си помислила, че е някое момченце

ghetto_superstar
04-11-2009, 15:19
не винаги е така... за жалост ... бившия ми приятел винаги свършваше адски бързо , даже когато го правихме по няколко пъти, а не беше девствен със сигурност... на 21, казвам, че аз бих си помислила, че е някое момченце

Знам,че никога не можеш да бъдеш сигурен.Но за сега само това ми идва на ум.Не се сещам за друго по добро решение.... :D

ThisIsMe
04-11-2009, 15:31
ако е от по-свестните момчета,защо да не е девствен.Все пак всеки човек е различен.Обаче не можеш никак да разбереш дали е девствен или не.Работата е ясна.Или му се доверяваш или не.

LovelyGirl
04-11-2009, 15:49
Или му се доверяваш или не.

=;

Няма друг начин ;)

Irenchety
04-11-2009, 15:51
не може да се вярва на момчетата, може само за да те използва, да те лъже

Armani_P
04-11-2009, 15:58
не може да се вярва на момчетата, може само за да те използва, да те лъже

Ей че силно изказване...явно имаш много лош опит...нищо,след лошото идва добро

zay4e
04-11-2009, 17:22
Именно рабира се ,че може да е девствен ,не вярвам да излъже , ето аз съм на 17 и още съм девствен , всеки си преценява , аз примерно не бързам , пък и не ми е за единия секс :D просто си чакам правилното момиче, мн се отклоних от темата ...
Ми какво да ти кажа то по принцип си личи нали , ако е по скромен , някав срамежлив , макър че не е гаранция :-D

vyiiiiiiiiiiiiiiiiii evala ,vyzhi6tavam ti se,mnogo 6te6e da e hubavo ako vsi4ki mom4eta si 4akat pravilnoto momi4e a ne da legnat kato im doidela "nujdata" \:D/

Rofl4e
04-11-2009, 17:27
ами не е както при момичетата ... да ги боли или нещо подобно.. просто няма да има опит.. ;) по това може да се познае според мен.. 8)

а защо е девствен .. може да чака голямата си любов или..да е с по страи разбирания нищо че е момче

summergir1
04-11-2009, 17:56

Знам,че никога не можеш да бъдеш сигурен.Но за сега само това ми идва на ум.Не се сещам за друго по добро решение.... :D
съгласна съм , просто се оплаквам, че на мен точно се падна изключението и то едно изключение - адския ръб

Radi1
04-11-2009, 20:11
чакам си момиче с което да си заслужава а не да се праея че не съм девствен.аз съм и която ме хареса и аз я харесам иди у нас и :smt008 и така . аре пишете на скайпа ми аз ще ви дам правилните съвети 8-)
скайпа ми е sonic-x250 малко е скапано ама аре

VilleBaby
04-11-2009, 20:21
Може разбира се. Познавам 2 такива момчета. :)
Просто не им е за единия секс...
Рядкост са , да , но ги има :wink:

vellvet
04-11-2009, 20:22
няма как да разбереш докато не легнеш с него тогава ще се разбере дали има опит в тази област ;)

herok
04-11-2009, 21:08
Ами..познавам едно момче, което скоро ще прави 18..хубав е, няма проблеми с размера и не е обратен.. Каза ми, че е девствен, но ми е странно, защото момчетата на неговата възраст вече са го правили мнооого пъти..

Въпросът ми е - Има ли неща, по които разпознаваме дали е девствен, или вече го е правил?!
виж сега да ти обясня как седят нещата и да не се очудваш повече ти си момиче и би трябвало да си забелязала че в последните години е модерно 13-17 момиченца да ходят с батковци на около 20 и повече години и може би затова "не му се е отворил парашута" досега така че въобще да не ти е странно 8-)

IronLady
04-11-2009, 22:31
ам освен да се обадиш на ясновидци не виждам друг начин да разбереш. Просто го употреби ако и той иска и ако е спр дърво и незнае какво прави значи е бил девствен, а има ли всъшност значение ???? Някой казват че лъже което е спр възможно, ама може просто да е свестен тип... и немисля че трянва да те интересъва толкова много дали е или не ако наистина го харесваш :) :) :)

q4ooo
04-12-2009, 11:05
наистина си е вярно че повечето момчета лъжат за това дали са девствени или не са... макар че на мен ми се е случвало да лъжат и да казват че не са девствени а иначе да са...

1001001
04-12-2009, 17:41
и аз съм детствен на 21.не съм грозен нито тъп не съм гей и хуя ми е 15санта което мисля че ще стигне,но нямам излишни нерви за кухи шматки и не поставям въпроса със секса на 1во място.не ми е комплекс както при повечето в сайта :?

q4ooo
04-13-2009, 06:52

съгласна съм , просто се оплаквам, че на мен точно се падна изключението и то едно изключение - адския ръб

на 100% съм сигурна че не е единственото изклучение... все повече и повече момчета започват да свършват бързо - независимо дали е заради храната (която в днешно време трудно може да се нарече и така) или заради супер натовареното ежедневие, изпълнено със супер много нервни ситуации, или заради почасовото стоене зад компутрите...

Gary
04-13-2009, 07:48
Този въпрос ми звучи като вица:
"Един циганин се хвалел с цигането си:
- Мойто дете много умно, като го питаш "Ши вали ли утри?", то веднага отговаря: Или ши вали, или нема да вали" и винаги познава."
Та и случаят е такъв - или е девствен, или не е. А ако го харесваш, за теб не би трябвало да има никакво значение. - взимай го. Ако си му първата - ще те помни цял живот, а ако не си - направи така, че да те помни цял живот;)

bloodylips
04-13-2009, 12:38
ама на вас не може да ви се угоди бе хора на 16 малък/малка за секс апък на 18 мн голям/голяма как може да не е правил/а секс пфффф ми не секи се плющи за живо и за умряло еее вие пък :razz: :razz: :razz:

HanopkaH
04-13-2009, 12:56
Звездите говорят

ViciouSs
04-13-2009, 14:51
Какво е значението дали е девствен :) Обязди го и дори да е вече няма да е такъв :D

Radi1
04-13-2009, 15:58
само така :)