View Full Version : девствен ли е ?!
CoOLBebZz
04-11-2009, 12:40
Ами..познавам едно момче, което скоро ще прави 18..хубав е, няма проблеми с размера и не е обратен.. Каза ми, че е девствен, но ми е странно, защото момчетата на неговата възраст вече са го правили мнооого пъти..
Въпросът ми е - Има ли неща, по които разпознаваме дали е девствен, или вече го е правил?!
CraZyTyY
04-11-2009, 12:58
Може и да ти казва истината... се пак не е задължително като си на 18 да си го правил хиляди пъти, може би чака правилното момиче.. :)
neystoim
04-11-2009, 13:37
Именно рабира се ,че може да е девствен ,не вярвам да излъже , ето аз съм на 17 и още съм девствен , всеки си преценява , аз примерно не бързам , пък и не ми е за единия секс :D просто си чакам правилното момиче, мн се отклоних от темата ...
Ми какво да ти кажа то по принцип си личи нали , ако е по скромен , някав срамежлив , макър че не е гаранция :-D
ubuntureload
04-11-2009, 13:40
Нали знаеш че тва е новата мода ... за да те вкара в леглото говори такива нещица ... и обикновено действа :D
ами мисля ,че освен ако прави неловки движение по друго мисля ,че не има някои момчета ,които от вътре им идва и неможеш въобще да разбереш ,че са дествени :)
neystoim
04-11-2009, 13:52
Междо другото и аз съм чул , че някой го използват като трик и било действало :razz: ... Така ,че не им се връзвай на всички :o :D
nebrejnata
04-11-2009, 14:11
единсвено той знае дали е девствен или не ние не можем да кажем
ghetto_superstar
04-11-2009, 14:42
Е па изтаковай го...и ако свърши бързо е девствен...тва според мен е единствения начин да го провериш...
Защо винаги сме някви недоверчиви бълагарите ... Защо не приемеш, че може би казва истината ... пхаха :)
summergir1
04-11-2009, 15:12
Е па изтаковай го...и ако свърши бързо е девствен...тва според мен е единствения начин да го провериш...
не винаги е така... за жалост ... бившия ми приятел винаги свършваше адски бързо , даже когато го правихме по няколко пъти, а не беше девствен със сигурност... на 21, казвам, че аз бих си помислила, че е някое момченце
ghetto_superstar
04-11-2009, 15:19
не винаги е така... за жалост ... бившия ми приятел винаги свършваше адски бързо , даже когато го правихме по няколко пъти, а не беше девствен със сигурност... на 21, казвам, че аз бих си помислила, че е някое момченце
Знам,че никога не можеш да бъдеш сигурен.Но за сега само това ми идва на ум.Не се сещам за друго по добро решение.... :D
ThisIsMe
04-11-2009, 15:31
ако е от по-свестните момчета,защо да не е девствен.Все пак всеки човек е различен.Обаче не можеш никак да разбереш дали е девствен или не.Работата е ясна.Или му се доверяваш или не.
LovelyGirl
04-11-2009, 15:49
Или му се доверяваш или не.
=;
Няма друг начин ;)
Irenchety
04-11-2009, 15:51
не може да се вярва на момчетата, може само за да те използва, да те лъже
Armani_P
04-11-2009, 15:58
не може да се вярва на момчетата, може само за да те използва, да те лъже
Ей че силно изказване...явно имаш много лош опит...нищо,след лошото идва добро
Именно рабира се ,че може да е девствен ,не вярвам да излъже , ето аз съм на 17 и още съм девствен , всеки си преценява , аз примерно не бързам , пък и не ми е за единия секс :D просто си чакам правилното момиче, мн се отклоних от темата ...
Ми какво да ти кажа то по принцип си личи нали , ако е по скромен , някав срамежлив , макър че не е гаранция :-D
vyiiiiiiiiiiiiiiiiii evala ,vyzhi6tavam ti se,mnogo 6te6e da e hubavo ako vsi4ki mom4eta si 4akat pravilnoto momi4e a ne da legnat kato im doidela "nujdata" \:D/
ами не е както при момичетата ... да ги боли или нещо подобно.. просто няма да има опит.. ;) по това може да се познае според мен.. 8)
а защо е девствен .. може да чака голямата си любов или..да е с по страи разбирания нищо че е момче
summergir1
04-11-2009, 17:56
Знам,че никога не можеш да бъдеш сигурен.Но за сега само това ми идва на ум.Не се сещам за друго по добро решение.... :D
съгласна съм , просто се оплаквам, че на мен точно се падна изключението и то едно изключение - адския ръб
чакам си момиче с което да си заслужава а не да се праея че не съм девствен.аз съм и която ме хареса и аз я харесам иди у нас и :smt008 и така . аре пишете на скайпа ми аз ще ви дам правилните съвети 8-)
скайпа ми е sonic-x250 малко е скапано ама аре
VilleBaby
04-11-2009, 20:21
Може разбира се. Познавам 2 такива момчета. :)
Просто не им е за единия секс...
Рядкост са , да , но ги има :wink:
няма как да разбереш докато не легнеш с него тогава ще се разбере дали има опит в тази област ;)
Ами..познавам едно момче, което скоро ще прави 18..хубав е, няма проблеми с размера и не е обратен.. Каза ми, че е девствен, но ми е странно, защото момчетата на неговата възраст вече са го правили мнооого пъти..
Въпросът ми е - Има ли неща, по които разпознаваме дали е девствен, или вече го е правил?!
виж сега да ти обясня как седят нещата и да не се очудваш повече ти си момиче и би трябвало да си забелязала че в последните години е модерно 13-17 момиченца да ходят с батковци на около 20 и повече години и може би затова "не му се е отворил парашута" досега така че въобще да не ти е странно 8-)
IronLady
04-11-2009, 22:31
ам освен да се обадиш на ясновидци не виждам друг начин да разбереш. Просто го употреби ако и той иска и ако е спр дърво и незнае какво прави значи е бил девствен, а има ли всъшност значение ???? Някой казват че лъже което е спр възможно, ама може просто да е свестен тип... и немисля че трянва да те интересъва толкова много дали е или не ако наистина го харесваш :) :) :)
наистина си е вярно че повечето момчета лъжат за това дали са девствени или не са... макар че на мен ми се е случвало да лъжат и да казват че не са девствени а иначе да са...
и аз съм детствен на 21.не съм грозен нито тъп не съм гей и хуя ми е 15санта което мисля че ще стигне,но нямам излишни нерви за кухи шматки и не поставям въпроса със секса на 1во място.не ми е комплекс както при повечето в сайта :?
съгласна съм , просто се оплаквам, че на мен точно се падна изключението и то едно изключение - адския ръб
на 100% съм сигурна че не е единственото изклучение... все повече и повече момчета започват да свършват бързо - независимо дали е заради храната (която в днешно време трудно може да се нарече и така) или заради супер натовареното ежедневие, изпълнено със супер много нервни ситуации, или заради почасовото стоене зад компутрите...
Този въпрос ми звучи като вица:
"Един циганин се хвалел с цигането си:
- Мойто дете много умно, като го питаш "Ши вали ли утри?", то веднага отговаря: Или ши вали, или нема да вали" и винаги познава."
Та и случаят е такъв - или е девствен, или не е. А ако го харесваш, за теб не би трябвало да има никакво значение. - взимай го. Ако си му първата - ще те помни цял живот, а ако не си - направи така, че да те помни цял живот;)
bloodylips
04-13-2009, 12:38
ама на вас не може да ви се угоди бе хора на 16 малък/малка за секс апък на 18 мн голям/голяма как може да не е правил/а секс пфффф ми не секи се плющи за живо и за умряло еее вие пък :razz: :razz: :razz:
HanopkaH
04-13-2009, 12:56
Звездите говорят
ViciouSs
04-13-2009, 14:51
Какво е значението дали е девствен :) Обязди го и дори да е вече няма да е такъв :D