View Full Version : Кажете
KpaCuB4o14
04-11-2009, 18:56
Много проблеми имаме с бащата. Майка ми замина да работи в Испания и ние останахме аз тати,баба и дядо.Баба и дядо си живеят на долния етаж но ние с баща ми на един.Направо не се издържа само забележки на 14 години сам :-x моля ви някои които го е минал вече да пише че се побарквам. Има и още.Излезна ли някаде и след 10 минути "каде си ко праиш кога ще си идваш" и аз се ядосвам и тогава винаги сме в лоши отношения
Моля ви кажете какво да правя ! :?
момиче ли си .. момче ли си??
Сподели с майка си какво прави нека тя поговори с него и да се спре..
Или можеш направо да говориш с него и да му кажеш че така се чустваш кофти ;)
Neftochimic
04-11-2009, 19:45
хи
кофти положение
got2Bthe1
04-11-2009, 23:36
+
kalashnik
04-12-2009, 07:56
При мен нашите често ги няма и в началото постоянно баба ми и ядо ми ме дондуркаха като бебе. Мен това ме дразнеше, казах на нашите и сега като ги няма за колкото и дълго да е, аз винаги съм си сам в нас.
ThisIsMe
04-12-2009, 10:24
sexa_na_kompleksa
04-12-2009, 10:30
Поговори с него. Не е гаранция, че ще те разбере, де, но нищо не губиш. Опитай се да се поставиш на негово място - сигурно му е много трудно. Не е лошо и да помагаш с домакинската работа (без значение дали си момче, или момиче).
pifiella
04-12-2009, 13:14
МОМЧЕ Е
p0iSsOonN
04-12-2009, 13:35
Поговори с него. Не е гаранция, че ще те разбере, де, но нищо не губиш. Опитай се да се поставиш на негово място - сигурно му е много трудно. Не е лошо и да помагаш с домакинската работа (без значение дали си момче, или момиче).
+1 :)
AutumnTears
04-12-2009, 13:51
"Звучи" ми като стрес и от страна на двама ви. Баща ти може би е по-напрегнат, защото сега само той се грижи за теб.
sladur4etyYy
04-12-2009, 14:45
ами, той се притеснява, все пак, след като майка ти я няма, той е този, който носи отговорност за теб. нормално е. поговори с него, кажи му, че твърде много те задушава и че имаш нужда от малко повече свобода. и за да не се тревожи, нищо не ти пречи от време на време ти сам/а да му звъниш, за да му казваш къде си. така ще изградиш доверие. ;]
може да прозвучи малко гадно спрямо теб , но сигурно има защо да ти прави забележки.не вярвам винаги забележките да са неоправдани... а и се опитвай да му влезнеш в положение - майка ти е далече (на само на теб ,но със сигурност и на него му е мъчно за нея и му е гадно че тя не си е вкъщи) , предполагам работи ,може понякога да има проблеми в работата и без да иска да си го изкарва на теб... просто се опитай да го разбереш.
пък и ти как каза ,че си на 14 , на мен ми изглежда все едно се смяташ
вече за много голям...но щом искаш съвети в интернет форум за такива неща смятам ,че не си толкова зрял /лично мнение/
ghetto_superstar
04-12-2009, 14:59
ами, той се притеснява, все пак, след като майка ти я няма, той е този, който носи отговорност за теб. нормално е. поговори с него, кажи му, че твърде много те задушава и че имаш нужда от малко повече свобода. и за да не се тревожи, нищо не ти пречи от време на време ти сам/а да му звъниш, за да му казваш къде си. така ще изградиш доверие. ;]
+1
KpaCuB4o14
04-12-2009, 15:58
Благодаря на всички ! :-) :-) :-) :-)
Вярвам че всичко ще се оправи :-)
И сам МОМЧЕ 8-)
На 14 си...сега влизаш в пубертета, нормално е да си нервен.Пък и баща ти с основание е загрижен, все пак в такива времена...дразнещо е наистина, но се свиква.
Благодаря на всички ! :-) :-) :-) :-)
Вярвам ,че всичко ще се оправи :-)
И съм МОМЧЕ 8-)
не е зле и да се научиш да пишеш правилно и запетаи да слагаш... ;)