Влез

View Full Version : Секс връзка не прави, но горко му който го няма...

FreeSpirit
04-11-2009, 20:19
Какво ще кажете по въпроса?
За вас може ли да съществува една връзка основана само на секса, а може ли обратното- секса да липсва?

loveme
04-11-2009, 20:38
Миличка, мисля че ако се позмислиш ще се сетиш поне за едно момче, което се прави на голям газар(ся момчетата да не се обиждат не всички са такива, а има сиг и момичета като тва момче) , но без никво покритие ;) та така де тва момче, което умее да ухажава всички момичета и те му се вързват независимо, че знаят какъв е... възползва се момчето..
...а и много връзки..може би повечето или поне половината са започнали секса пред 1 месец или след,ние с приятеля ми понякога не се разбираме.. и секса ни зближава повече и решаваме мирно, без войно спора.. ;) :P
..други пък и 10 години да ходят сиг няма да правят секс.. или защото наистина много се обичат или пък не се чувстват готови за тая "стъпка" ;)

Mihailova
04-11-2009, 20:42
"За вас може ли да съществува една връзка основана само на секса, а може ли обратното- секса да липсва?"

Връзки основани само на секс има предостатъчно и примерите са безброй , някои хора , неготови за силна емоционална връзка и обвързаност по този начин засищат сексуалния си апетит. Няма нищо лошо в тях , стига и двете страни да са сигорни в това , което правят.
Сексът няма как да липсва в една връзка според мен и тя да е пълноценна , по простата причина , че партньорите няма да са задоволени. Поради незадоволеността ще се породят проблемите , скандалите , раздразнението , които в крайна сметка след известен период от време ще доведат до края на връзката.

Bellatrix
04-11-2009, 20:48
Сексът няма как да липсва в една връзка според мен и тя да е пълноценна , по простата причина , че партньорите няма да са задоволени. Поради незадоволеността ще се породят проблемите , скандалите , раздразнението , които в крайна сметка след известен период от време ще доведат до края на връзката.
+1, а дори наистина да се обичат, някой ще кривне от пътя и ще изневери. Задоволяване на човешки нужди. Не зависи от сърцето. Ако не получаваш, търсиш другаде.

IronLady
04-11-2009, 22:44
ако има любов и хората си подхождат секса пак трябва да е спр, но има случей в които не е така и аз незнам как ще стане връзка истинска без секс и задоволяване, както казаха преди мен липсата на секс води и до други проблеми.

CrazyBear
04-12-2009, 09:41
От връзка основана на секс-все може и да излезе и нещо повече!
Но връзка в която няма секс-е обречена! Това е като да ти кажат,че можеш да ядеш,но не и да пиеш-все в някой момент тялото ти се предава и умира-така и връзките в които няма секс-разпадат се :? -СЕКСА е НУЖДА НА ТЯЛОТО! :)
Странно ми е и не разбирам онези които винаги и на 100% свързват любовта и секса! :?
Едното е духовна потребност,другото телесна!
Може да ти куца секса с любимия човек-тогава започват проблемите-когато и секса се прави от съжаление-партньора да не ходи незадоволен,да не се сърди,да не кръшка....-нелепо е! :x :?
А може секса за една вечер с някого който ви кара да треперите само като ви погледне-да не знаете почти нищо за него- и все пак да спите с него-може да ви донесе супер яки усещания и спомен! :grin:
СТРАСТТА,желанието,лова на някоя плячка-тогава трепета и спомените остават най-дълго в нас!

ThisIsMe
04-12-2009, 10:27
Май не може едното без другото,ама тогава тия малките на по 12-13-14 секс ли да правят ,за да бъде пълноценна връзката им.И всъщност коя връзка на тези години може да се нарече пълноценна?Всяка двойка си преценя кога какво да правят.Нашата връзка с приятеля ми за сега се основава само на любов,но като порасна няма да е така..ще се включи и секса,но все пак всичко с времето си.

BePoHuKa
04-15-2009, 03:48
Може връзка без секс за няколко месеца, но секс без комуникация ... ще е забавно само в началото .

Madn3s5
04-15-2009, 06:55
Връзка основана на сеска е напълно възможно, и хората които имат такава са милярди по света..
Връзка без секс е възможна само ако партньорите са твърде малки и тялото им не си го иска, или не са готови за тази стъпка. Но който и да ми каже че на 20+ има връзка без секс, няма да повярвам. :)

kpacu94
04-15-2009, 18:07
Mmm.... Naistina moje da ima vr1zki osnovani samo na sexa :) no samo ako nego naistina si go biva , a tova edvali 6te stane ako partniorite ne si podhojdat , ne samo fizi4eski , no i du6evno :)
A za vr1zka bez seks ... Emi ne znam ... Pri momi4etata edva li 6te ima problemi , no pri mom4etata ne e taka :) Smisal mom4eto daje i da e vliubeno do u6i v momi4eto , nqma na4in da izdarji bez seks. E vqrno ima takiva vr1zki no samo ako partniorite sa na po max 14-15godini. Sled tova vaprosa iznikva sam i ..... Nqkak si nqma da stane nomera :)

ukrotitelkataaa
04-15-2009, 18:18
Връзка основана само на секс... :? . Мисля, че може да съществува връзка без секс, но в днешно време това би било много рядко срещано явление :D

FreeSpirit
08-04-2009, 18:37
Точно днеска гледах едно предаване и говориха за тийновете и за ранното им сексуално развитие и това как 14 годишните вече имат физическата нужда от това да правят секс(това го казаха няколко тийна разбира се)...=>дори връзката м/у 15годишни е невъзможна без интимни отношения...

Punisherrr
08-04-2009, 18:50
дори връзката м/у 15годишни е невъзможна без интимни отношения...
Дрън-дрън... те си мислят така и си приказват и си втълпяват,че е така. Всичко около тях го набива в глупавите им тиквенца. Тва е едно изкуствено желание.
Аз като започнах връзката си на 14 години съвсем лесно прецених,че ми е рано за секс,но това не значи,че ми е рано за да имам взаимоотношения с някой. И сега все още мисля така.
Но да кажа конкертно по темата >
Връзки,основани само на секс > с лопата да ги ринеш - но за мен това не е истинска връзка,а просто начесване. Повдига ми се като знам колко хора споделят този миг с някой,към който нямат чувства нито имат връзка.
А връзка без секс може да има за определен период от време (независимо дали е 2 седмици или 2 години - това зависи от обстоятелствата и двамата партньора). Не е важно колко време ще продължат по този начин ако причината е основателна и за в бъдеще и двамата искат и имат намерение да правят секс.

MrBig
08-04-2009, 19:51
дори връзката м/у 15годишни е невъзможна без интимни отношения...
Дрън-дрън... те си мислят така и си приказват и си втълпяват,че е така. Всичко около тях го набива в глупавите им тиквенца. Тва е едно изкуствено желание.
Аз като започнах връзката си на 14 години съвсем лесно прецених,че ми е рано за секс,но това не значи,че ми е рано за да имам взаимоотношения с някой. И сега все още мисля така.
Но да кажа конкертно по темата >
Връзки,основани само на секс > с лопата да ги ринеш - но за мен това не е истинска връзка,а просто начесване. Повдига ми се като знам колко хора споделят този миг с някой,към който нямат чувства нито имат връзка.
А връзка без секс може да има за определен период от време (независимо дали е 2 седмици или 2 години - това зависи от обстоятелствата и двамата партньора). Не е важно колко време ще продължат по този начин ако причината е основателна и за в бъдеще и двамата искат и имат намерение да правят секс.

А твоето тиквенце е толкоз умно,че направо пращи от акъл!
А поговорката е "Брат брата не храни,но тежко тоз ,който го няма!
Тук започна яко редактиране на народни мъдрости.Чудя се какво лище видим още!?

sweetchef
08-04-2009, 20:00
Тъкава връска според мен не може да има,защото секса рано или касно омразва с този човек.Връска без секс също не мога да си представя,имам предвид да си с един човек цял живот и да не го правите :shock:, а ако трябва да чакаш известно време,за да се насладите един на друг по става :)

Aleksandra87
08-04-2009, 20:05
Според мен има "връзка", ако може така да се нарече основана само на секса и тя се изразява в това, че примерно 2-3 пъти (или повече) в месеца двама души се виждат само така - заради единия секс. А доколкото това за връзката без секс - ДА аз мисля че е възможна. Година и половина нямах сексуални контакти с моя приятел, защото не бях готова. Той ме разбра и сега сме заедно 2 години и секса е основан на истински чувства... :oops: