Влез

View Full Version : Признаци?!?

Call_of_the_wild
04-11-2009, 21:02
Значи аз и приятелката ми пражихме секс денят преди нейната овулация,не съм свършвал в нея, но ни притесняват няколко неща:

Когато ходи до уринира я боли и е много често(мислим че вероятно е цестит и пие мечо грозде сега)
Значи аз си мисля че ако е бременна нормално е да и е лошо поне след няколко седмици, а са минали едва 6 дена!

Дайте си мнението по въпроса!!! (ако не ме поуспокоете малко) :) :( :shock: :-o

FeelMe
04-11-2009, 21:08
първо не се пише "цестит" а "цистит",и второ - да , възможно е да е това ,но все пак има лекари.едва ли някой от този форум може да ти даде точна диагноза.не мисля че е бременна , малко се съмнявам да й прилошава още на 6 ден,но пак казвам - тук няма толко компетентни хора,а и да има са малко и няма как да ти кажат какво й е.нека отиде на лекар и си направи изследвания.успех :)

FeelMe
04-11-2009, 21:09
ето ти и малко информация за цистита... http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A6%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82

Boyd
04-12-2009, 10:49
И от кога болките при уриниране са признак-бременна!? Пък да не говорим, че първия признак е липсата на цикъл и то след 1 месец.. нищо де, все пак се притеснявайте и не си правете тестове, за да пишете теми по форумите в интернет.