View Full Version : Херпес !
Dark_Angel_F
04-12-2009, 09:32
Сутринта видях ,че ми е излезнал херпес , а утре имам среща с едно момче ;( Моля ви акжете какво да направя ,че да се махне или поне да не е толкова очебиен , защото излгеждам сякаш съм се сбила с някой и ми ецепнал устната.
LovelyGirl
04-12-2009, 09:35
Мажеш с паста за зъби или си взимаш от аптеката специално кремче :)
zvezdii4kaa
04-12-2009, 09:37
да пастата за зъби наистина помага :)
Ако искаш да ти мине определено тичай до аптеката.
Mihailova
04-12-2009, 09:38
Честито , но до утре няма да ти мине :)
Dark_Angel_F
04-12-2009, 09:44
Намазах го с паста за зъби после ще бягам до аптеката , но какво точно да взема и ако можете да ми акжете цена да не се изнезнавам :?
sexa_na_kompleksa
04-12-2009, 09:56
За един ден няма как да мине. На мен от време на време ми излиза и имам доста опит. xD Слагай си червило, помага.
LovelyGirl
04-12-2009, 10:01
Просто кажи точно какво ти трябва, те ще ти го дадат.
Мисля, че струваше около 6лв, но не съм сигурна(аз не съм ползвала такова нещо, защото не ми е излизал херпес, но от познати знам).
SpAcE_LaDy
04-12-2009, 10:05
Има едно гелче по аптеките, специално за такава цел - казва се АЦИК, птай за него, ще ти кажат, хубаво е :)
sexa_na_kompleksa
04-12-2009, 10:08
Просто кажи точно какво ти трябва, те ще ти го дадат.
Мисля, че струваше около 6лв, но не съм сигурна(аз не съм ползвала такова нещо, защото не ми е излизал херпес, но от познати знам).
Е, зависи от лекарството. Аз миналия месец си взех едно за 5лв, но не ми свърши никаква работа...
Dark_Angel_F
04-12-2009, 10:13
Не очаквам да ми мине за 1 ден , но поне да не излгежда толкова зле ...
ThisIsMe
04-12-2009, 10:15
С херпес или без,ако те обича няма да бъде проблем.И без това за 1 ден нищо няма да излекуваш.Пробвай с паста за зъби и после с крем ''здраве'' например.успех
sexa_na_kompleksa
04-12-2009, 10:20
Не очаквам да ми мине за 1 ден , но поне да не излгежда толкова зле ...
Сложи си червило. Хем ще помогне да изчезне по-бързо, хем няма да личи толкова много.
Dark_Angel_F
04-12-2009, 10:32
После ще отида до аптеката и пафрюмерията ... а проблема е че е първа среща и исках всичко да е идеално :?
Пробвай с чесън. На една позната само така й минава. Режеш на половина и мажеш :)
има едни лепенки, лепваш отгоре и до утре го няма. има и кремчета, но лепенките са по удачни
sexa_na_kompleksa
04-12-2009, 10:38
Идеални неща няма. ; ) Този тъп херпес трябва да ти е най-малкия проблем. Изобщо не го мисли. А и ако е като при мен, първите 1-2 дни почти не личи. Лошото е, че ти самата го усещаш и се дразниш.
Но и щом е първа среща, едва ли ще тръгнете да се мляскате, нали? : ) Недей да се притесняваш излишно, защото понякога херпесите излизат точно от притеснение.
Ох, спирам да пиша. xD
Успех утре! : )
TheGirlNextDoor
04-12-2009, 12:39
позната история..с паста за зъби не се надявай да ти мине скоро :?
..червило пък абсурд..само го разпространяваш по останала част от устните :)
..на мен от малка ми излизат херпеси..и за сега най-ефикасното лекарство,което съм ползвала е Виру-Медз..гел е и би трябвало да го има във всяка аптека :) а може да си правиш и компреси с лед
joannalof
04-12-2009, 16:41
Има едно гелче по аптеките, специално за такава цел - казва се АЦИК, птай за него, ще ти кажат, хубаво е :)
Имам го този Ацик, струва около 7лв и е 2 грама /може да те излъжа 8-) / ... според мен НЕ помага :? Херпеса минава за около 4 дни :-)
Уууууф .. едно от най-отвратителните неща на света ..
За 1 ден нямаш абсолутно никакъв шанс да се отървеш!!!
Пастата за зъби не помага .. червилото също .. Аз лично до сега не съм попаднала на нещо което да ми помага да се отърва от тая гадост .. От малка си ми излизат и ги търпя по 4-5 дни .. Няма отърване! При мен за да не се забелязва толкова го пукам и той става все едно съм си цепнала устата (което в случая е по-удачно за мен, вместо да си ходя с подута устна :/) ..
Dark_Angel_F
04-13-2009, 12:28
Взех си Ацик и сега се мажа с него .... надявам се да мине бързо и до колкото мога го крия с гланцовете.
mechtaq_za_teb
04-13-2009, 12:45
Веднъж отидох на лекар и тъкмо ми излизаше. Лекарката каза да го намажа с малко оцет. Стори ми се адски тъпо, обаче нямах друг избор. Ефектът беше невероятен. Леко щипеше, обаче за ден-два ми се оправи.
ами аз знам ,че с паста за зъби става и от личен опит също знам ,но за един ден не съм сие ,че ще се махне :)
sweet_bubka
04-13-2009, 21:06
офф и аз имам от тази сутрин и то не 1 а цели 2 на долната устна ужас незнам какво да правя.Преди време купих един много ефикасен крем с него херпесът ми изчезна за 2 дни,но забравих как се казва.....
TheGirlNextDoor
04-14-2009, 19:24
ами аз знам ,че с паста за зъби става и от личен опит също знам ,но за един ден не съм сие ,че ще се махне :)
..не знам...на мен ако ми е излезнал и мехур вече пастата за зъби не ми помага..не му повлиява и херпесът от един стават повече..
..и пак казвам за мен най-доброто лекарство е Виру-Медз :)