PDA

View Full Version : С какъвто се събереш, такъв ставаш?



3ff3k7a
04-12-2009, 20:54
Здравейте! Дадоха ни да напишем нещо кратичко върху тази тема. Моето мнение е, че това НЕ е вярно, но не знам какво да напиша. Просто ми е много трудно да изразявам мислите си с думи и не мога да пиша по теми, които искат да се разсъждава... :-o Затова моля ако някой може да напише нещичко от около 200 думи, или поне да ме опъти... ? Мерси предварително! :-)

kasidy
04-12-2009, 20:57
Е аз съм на мнение, че влияе до някаква степен компанията в която си ... нооо това е друг въпрос.

Предлагам ти да си нахвърлиш доводи защо не си съгласна иии то от там текста ще си тръгне :)

Axe_vs_Sword
04-12-2009, 22:14
Моето мнение:
Ако ти харесва компанията и дружиш с нея, с нея се променяш, макар и да сте почти съшия характер. Ако ти е неприятна и само им уйдисваш (мой случай), напускаш я и си оставаш същия. А като гледам заглавието, в това число влиза и класа, те също трудно могат да те променят (пак мой случай).
Дано не съм писал глупости и съм дал представа 8-)

JiiaQii
04-13-2009, 01:41
мм.. начи аз си мисля, че с какъвто се събираш така се държиш, но определено НЕ ставаш като него :D :D

nebrejnata
04-13-2009, 02:03
сждьхгсадцсад насхдгасхгд садфуйъхсад дфиуиявд дасиудас дсдусад сдасйхдйоивя д адасхд сдсадйхйфрвперивя рвяоиревя евяоиуевя евяефвя евяхегяве ве;ивяев яевягфеяв еявеоиявев я евябжес дбс дсбдсйод сдивуяд с дажсд ас длвйев д сфодс феротивеор яв еявгеяв е вяевя е виевя оиея ияоиио е вяев,евяе вяеи вяе вяел яувоеуве вяе вяевнд саодивеоирови ревр оиевришвеивяейоивуроиеви рйевлрве рве еревр уевиу ревур еривеу рирвеуе е поиревои ршвя е еяви вяу иве ршвя хфриере рувере ървервер уевр бе ререв вр евреврер ев р ев вер ев р в ерве рев р ев р ев

AFT
04-13-2009, 05:01
Точно пък в тинейджърските години това е с абсолютна непоклатима сила. Защото всеки тинейджър се влияе от приятелите си. Той не зачита мнението на родители и познати (много често) и вярва само на преценката на компанията. Демек ако се събереш с чалгаджии не след дълго ще станеш като тях, същото се отнася за метъли,рапъри и т.н.
Като си 1-4 клас пък се влияеш от класния ръководител, защото една доста голяма част от времето ти минава с него. Сещате ли се като сте си писали домашните като сте били в тая възраст и родител ви е казал "Защо не го направиш така,а не иначе?" и отговора често е "Защото госпожата/господина така каза" - от там идва. ;д