Влез

View Full Version : Мъжките грешки в секса :D

FallOutGirl
04-13-2009, 11:31
Мъжките грешки в секса
Мъжете доста често са толкова тревожни по отношение на това да не се изложат пред жените ,че дори пропускат да се консултират с тях по основни теми, които определят женската сексуалност и нейното проявление.Казано накратко, мъжете не питат жените, както им харесва, а приемат, че те знаят всичко относно женската сексуалност.

Първа секс грешка:
Мъжете винаги знаят какво жената иска, когато прави секс
Всички жени имат своите индивидуални предпочитания
Затова не залагайте на онова,което е искала жената при последния интимен контакт

Втора секс грешка:
Вие имате всичко онова, от което се нуждае тя
Но! Някои жени не могат да получат оргазъм при оборот по малко от 3000 в минута Тези обороти не могат да достигнат нито човешкият език ,нито човешките пръсти. Мъжете често приемат, че тези жени нещо не са в ред. Напротив - всичко си им е в ред и може би точно за тях са изработени вибраторите.
Приемайте вибратора като ваш асистент, а не като заместник. Много двойки включват вибратора в техния сексуален живот. Използването на вибратора трябва да се приема от мъжете не като подтискане, а като улеснение на интимния живот.

Трета секс грешка:
Мъжете и жените чувстват нещата по един и същи начин
Мъжете не могат да си представят, че партньорките им нямат същите усещани, каквито те изпитват, когато проникват в жената.Те не предполагат, че в повечето случаи вътрешността на влагалището има по малка чувствителност, отколкото външните органи на жената. Дълбокото проникване не толкова важно за някои жени които се чувстват сякаш са под силен натиск при по-голяма дължина на пениса.Разбира се, тук трябва да се отбележи, че някой жени реагират на стимулация на входа на матката.

Четвърта секс грешка:
Вие знаете точния път в женската анатомия, по който да постигнете желания оргазъм
Мина много време от началото на секс революцията, но мъжете често пъти не отдават голямо значение на клитора, а смятат, че жената трябва да получава оргазъм по влагалище път.
Момчета, жената гарантирано ще ви удостои с един невероятен стон, ако я стимулирате там, а не се потите продължително и не задържате напразно еякулацията си, докато се стремите да изтръгнете влагалищен оргазъм.
Е, да но вие ще попитате, как да разбера, какво иска тя.Няма нищо по-лесно от това момчета, просто я попитайте. Тя с охота ще ви обясни.

Пета секс грешка:
Влажни, значи готови
Момчета, в различните периоди на нейния менструален цикъл, тя има различно овлажняване. Не се подвеждайте,че ако не е овлажнена достатъчно, то тя не е възбудена.

Шеста секс грешка :
Тишината е златното решение
По време на секс не е необходимо всичко да преминава в мълчание.Напротив ако споделяте чувствата си всичко това би имало едно прекрасно отражение върху женската емоционалност в този миг. Тя би ви била благодарна ,защото по-този начин вие засилвате нейната възбуда.

Прочетете го поне аз намерих много вярни неща, може и без коментари то е само за информация :)

hottie
04-13-2009, 12:08
Седма :

Мъжете често питат след секс " Свърши ли"? Или "Колко оргазма получи"?

stratega
04-13-2009, 12:09
вярно!

4ujdata_
04-13-2009, 12:21
Седма :

Мъжете често питат след секс " Свърши ли"? Или "Колко оргазма получи"? tova me pobarkva :D mn se draznq

DArpege
04-13-2009, 12:35
Седма :

Мъжете често питат след секс " Свърши ли"? Или "Колко оргазма получи"? tova me pobarkva :D mn se draznq

Мен също особенно ако не съм свършила и трябва да лъжа :D :D :D :D

Gary
04-13-2009, 12:51
Седма :

А що трябва да лъжете?

hottie
04-13-2009, 12:52
защото се сдухвате

Gary
04-13-2009, 12:53
Т.е. за вас си го правите, щото сдухани съвсем не вършим работа :-D

ubuntureload
04-13-2009, 12:58
Седма :

Ми защо ще лъжеш казваш че не си и втори дубъл ... и те така докато свършиш голям праз че след 4тия път хуеца му ще го заболи ....

hottie
04-13-2009, 13:08
На някои мъже ако им кажеш това така се сдухват че за втори дубъл не са готови. А ако пак не се получи нищо съвсем. Някои мъже просто не могат да разберат че не сме машини за оргазми. Понякога може супер много да се кефим, но да не стигаме до оргазъм

Gary
04-13-2009, 13:14
На някои мъже ако им кажеш това така се сдухват че за втори дубъл не са готови. А ако пак не се получи нищо съвсем. Някои мъже просто не могат да разберат че не сме машини за оргазми. Понякога може супер много да се кефим, но да не стигаме до оргазъм
Е, трудно ни е да го разберем - то ако го разбирахме, нямаше да задаваме тъпи въпроси...

ubuntureload
04-13-2009, 13:24
Се сдухам ама друг път... веднага REPLAY :oops: :D

Yallama
04-13-2009, 19:47
Защо 7-мата точка да е грешка ? Нали целта на секса е да се достави удоволствие и на 2мата, ако не си доставил удоволствие на момичето.. повече старание следващия път, или дубъл 2 :)

JenataNaShefa
04-13-2009, 19:51
Никой не казва, че е грешка целта да се достави удоволствие, а че задавате въпроси на които понякога ако ви се отговори честно и след това сте като попарени :)

Yallama
04-13-2009, 19:54
Идеята на въпроса "свърши ли" е да се разбере дали даденото момче се е представило добре, разбира се това не означава, че след отговор "не" момчето трябва да изгуби всякаква вяра в себе си и да клюмне. Хора всякакви, на някои им действа като стимул на някои като провал, лъжата от страна на момичето едва ли би помогнала .

A_Loving_Girl
04-13-2009, 19:59
Седма :

И мен ме дразни това...само не мога да разбера за какво трябва да лъжеш...не е коректно за човека до теб :?

JenataNaShefa
04-13-2009, 19:59
Идеята на въпроса "свърши ли" е да се разбере дали даденото момче се е представило добре, разбира се това не означава, че след отговор "не" момчето трябва да изгуби всякаква вяра в себе си и да клюмне. Хора всякакви, на някои им действа като стимул на някои като провал, лъжата от страна на момичето едва ли би помогнала .

Съгласна съм, че лъжата не помага ;-)
А вече дали ще се мотивира или ще се сдуха си е индивидуално, но си мисля че доста голяма част би се демотивирала, особено ако преди това се е постарал да даде максимума от себе си :)

Yallama
04-13-2009, 20:01
понякога колкото и да се стараеш не се получава :) и това не би трябвало да те демотивира, просто някои не го разбират

A_Loving_Girl
04-13-2009, 20:03

То добре да е стимул...ама като клюмнете....и на нас ни става тъпо...аз лично не лъжа ...ненавиждам лъжата....

Yallama
04-13-2009, 20:06
Като клюмне никога ли няма да стане? Два пъти няма да получиш оргазъм, един път ще, накрая момчето ще разбере че не винаги се получава, тогава може би няма да клюмва

gLoRiToO
04-13-2009, 21:13
Като лъжеш затова че си свършила то е само в твой минус,тъй като не получаваш никакво удоволствие.Нещата трябва да са взаимни и двамата да се наслаждавате изцяло един на друг. 8)