Влез

View Full Version : Червени петна по главичката на пениса

hahaaa
04-14-2009, 14:39
Имам някакви червени петна по главичката на пениса,засега нито болят,нито сърбят ама ги имам от доста време.Искам да попитам от какво може да са преди да се консултирам с лекари.Не сам имал полови контакти досега.Ето снимки prikachi . com /files/ 754211G. jpg prikachi . com /files/ 754233V. jpg За да ги видите махнете интервалите,защото нямам право да слагам линкове.

emily33
04-14-2009, 15:02
Дори без полови контакти пак може да пипнеш някоя бакретийка... най-вероятно си получил възпаление! Задължително се консултирай с лекар!

hahaaa
04-14-2009, 15:04
Дори без полови контакти пак може да пипнеш някоя бакретийка... най-вероятно си получил възпаление! Задължително се консултирай с лекар! A възможно ли е да е някоя по-сериозна болест или някоя венерическа болест?

emily33
04-14-2009, 15:26
Ами не знам... има вероятност! Иди на лекар, за да разбереш какво е!

hahaaa
04-14-2009, 16:28
Ами не знам... има вероятност! Иди на лекар, за да разбереш какво е! Знам,че трябва да отида на лекар,но много ме е срам да говоря с нашите и затова написах една тема тук,за да разбера евентуално какво е.А относно дали е венерическа болест съм чел,че може да се заразиш само ако си имал полови контакти със заразени или ти е предадена от маиката,но изках просто още 1 мнение.И също поне според мен и засега нямам симптоми и тези петна ги имам от доста време ама все изчаквах да видя дали ще изчезнат сами.......Дано не е венерическа болест ....... :( :booooomb:

Alabalanqkoisi
04-14-2009, 16:44
Ами не знам... има вероятност! Иди на лекар, за да разбереш какво е! Знам,че трябва да отида на лекар,но много ме е срам да говоря с нашите и затова написах една тема тук,за да разбера евентуално какво е.А относно дали е венерическа болест съм чел,че може да се заразиш само ако си имал полови контакти със заразени или ти е предадена от маиката,но изках просто още 1 мнение.И също поне според мен и засега нямам симптоми и тези петна ги имам от доста време ама все изчаквах да видя дали ще изчезнат сами.......Дано не е венерическа болест ....... :( :booooomb:
Срам тее да говориш с ваще а си показваш патката на снимки тука... :-x

hahaaa
04-14-2009, 17:14
Ама тука нито ме виждат, нито ме познават, нито нищо!!!Напълно анонимно!!!! :x :x

Rofl4e
04-14-2009, 18:06
лекар тук никой няма да може да ти помогне по компетентен начин ;)

Alabalanqkoisi
04-14-2009, 18:15
Ама тука нито ме виждат, нито ме познават, нито нищо!!!Напълно анонимно!!!! :x :x
точно за това трябва да идеш на лекар... щото тука никой не те познава и на никой не му пука и едва ли някой ще ти даде компетентен отговор :o

sladkotozaiche
04-14-2009, 18:16
Щом не си правил секс няма от какво да се притесняваш говори с родителите си и отиди на лекар вазможно е и ако много често се самозадоволяваш да си се протрил

Ravage
04-14-2009, 20:58
ще тряя да ти го ампурат , мойте съболезнования за теб и малкия ти приятел. Абе момче ти луд ли си да губиш време да пишеш из разни форуми вместо да ходиш на лекар ... колко по-изпростели може да станете незнам ..

hahaaa
04-15-2009, 10:32
Може ли да ми кажете при какъв лекар трябва да отида?

&ILoveU2
04-15-2009, 10:35
Уролог
Всъщност отиваш първо при GP-то за направление

pisentseto
04-15-2009, 11:52
Дори без полови контакти пак може да пипнеш някоя бакретийка... най-вероятно си получил възпаление! Задължително се консултирай с лекар!
+1

Whooly
04-15-2009, 15:18
Не разбирам какво толкова те е страх от лекар !? Аз като ходих за апандисита при хирург, знаех че ще ми гледа патлака и дори и майка ми беше в стаята ама все пак се съгласих ... Няма страшно 8)

NeSumJenaTi
04-15-2009, 15:29
щом не си имал полови контакти , не е венерическа болест спокойно . . . според мен ти е от кожата . . . (нали там е по-нежна) . . . може и да си се протъркал . . . но се посъветвай с лекар . . .