Влез

View Full Version : какво ми става ;((

mechtaq_za_teb
04-14-2009, 16:10
Само като си спомня колко бях щастлива с един човек... и ми се иска да мога да върна времето назад, за да го усетя. И не, нямам чувства вече към него. Нещата се развиха така, че не можем дори да говорим за чувства... Обаче бях щастлива!Бях и наивна обаче, а този човек не заслужаваше нищо.
Сега съм с човек, който заслужава много. Добър е, мил е, държи се с мен прекрасно. Не бих искала повече, но защо не го усещам така, както преди? Дори за мъничко да се зарадвам. Все още се чувствам така, сякаш току що са ме зарязали. Рядко се будя усмихната.... забравих какво е чувството да летиш в облаци.
Защо???? Какво не ми е наред? :( :cry:

П.С: Съжалявам, ако темата ви се струва тъпа. Просто ми трябва съвет.

zuzimuzi
04-14-2009, 16:15
Za prav pat si imala kontakti i si si vaobraila razni gluposti, 4e go haresva6, obi4a6

Seducti0n
04-14-2009, 16:17
Имам някакво предположение, но не знам колко съм права.

Боляло те е прекалено много, искала си да намериш утеха, заместител.Започването на нова връзка е примамваща оферта, но пък е крайно несправедливо към второто момче.
Не е честно да градиш връзка с нов човек, живеейки със спомените и обичта от миналото.

Дай си малко време, опитай се да прецениш кое е по-важно за теб.
Цениш ли себе си достатъчно много за да превъзмогнеш лошото и да продължиш напред.Имаш ли моралното право да завличаш и момчето, което сама казваш е заслужило да бъде щастливо.Имаш ли още нужда от бившия си приятел, какво цениш в новия, обичаш ли го или за теб той е просто средство /не искам да звучи обидно, просто това са въпроси,чиито отговори би било добре да знаеш/

Успех... хмм в намиране пътечката водеща към самата теб.

DevilWish
04-14-2009, 16:20
И това ще мине.Ще дойде човек, който да може да те ощастливи даже повече от това момче ;)

ifkataAa
04-14-2009, 16:22
Всичко ти е наред, просто не можеш да го забравиш.Мислиш си, че нямаш чувства, но не е така.Тези мисли са породени от факта, че си втълпяваш, че вече не си го харесваш .. В момента съм в същата ситуация.Преди 3 месеца с гаджето ми скъсахме, всъщност той скъса с мен, но не защото не си ме харесва, а защото имахме някой проблеми .. С времето си втълпявах, че не го обичам, но времето прекарано с него е всичко за мен.Никой няма да обичам, както него, но въпреки всичко не можем да сме заедно.пробвах да тръгна с някой друг.Не помага.Вече трима минаха, но никой не е както него .. просто опитай да се събереш с бившия, това твоето е любов :)

selens
04-14-2009, 16:30
Просто ти е мъчно още за това че нещата между вас нещата не са се получили както трябва .. но спокойно и това ще мине .. на мен ми мина :) Само не трябва да правиш грешката да си отмъщаваш или пък да правиш опити да го дразниш .. така можеш да нараниш и него но със сигурност нараняваш и себе си.Просто го игнорирай и се радвай че има човек до теб защото има хора които и това нямат ..

Успех :)

AnIcHkAtA
04-14-2009, 16:32
Допълвам мнението на Seducti0n.Скъпа авторке, много ми е познато какво чувстваш.Не искам да те обезкуражавам, но се съмнявам, че пак ще изпиташ такива чувства, ако наистина много си обичала бившия си.Хората са казали, че пиленцето веднъж каца на рамото.Единственият ми съвет е да игнорираш мисълта за него, колкото и да е трудно.Радвай се на най-малкото, което ти поднася животът, дори това да означава хапката храна, раззеленените дървета и разцъфтелите светя.Видях,, че пишеш стихове и вярвам, че можеш да се радваш на красотата.Освен това опитай да си щастлива с новото момче, обръщай внимание на добрите му черти и никога не го сравнявай с бившия, това може да ти донесе само болка.Ако мислиш, че не си щастлива и не можеш да бъдеш щастлива с него, по-добре се разделете, няма смисъл да мъчиш себе си.Дай си почивка, докато успееш да "откриеш пътечка към себе си".Пожелавам ти успехи, дано по-скоро да се отървеш от всичко, което те мъчи.Не се предавай и не се оставяй на мъката да те завладее.

mechtaq_za_teb
04-14-2009, 16:40
Благодаря много... Но може би тук е моментът да повторя, че нямам чувства към предишното момче. Тогава си дадох време, за да бъда сама и да осмисля всичко(около година и нещо).
Аз знам, че имам всичко, което тогава исках.. любов, внимание...
Може би от една страна не искам да бъда наранена, както бях. Но не съм от хората, които не рискуват. Затова ми е адски странно...

AnIcHkAtA
04-14-2009, 16:53
Човешкият разум е велико творение, единственият му минус е, че не може да контролира чувставата.Може би си се настроила на вълна "Нямам чувства", но истината да е малко по-различна..
Получаваш любов, но въпроса не е само да имаш любов, а да бъде дадена от точния човек.
Според мен проблема ти е, че не искаш да бъдеш наранена, както каза.И е разбираемо.Просто сърчицето ти е издигнало високи стени и не иска да пропусне никой зад тях, защото го е страх да не се повтори историята.Опитай да затвориш страницата.За теб той е минало и минало ще си остане.Започни наново, абстрахирайки се от това, което се е случило.Не е лесно, знам.Няма друг път към щастието, освен ако не се събереш с бившия, но това е друга тема, която може би не си заслужава да премисляш..

Take_That
04-14-2009, 17:36
Може би от една страна не искам да бъда наранена, както бях.

Според мен там се корени и същността на проблема ти.... Тъй като си страдала доста (чела съм твои теми) и са те наранили много, сега искаш да се предпазиш от нова грешка, от ново разочарование, изградила си някаква преграда както каза AnIcHkAtA :) Но тук ти сама си противоречиш - казваш, че това момче, с което си в момента те обича наистина и заслужава много, тогава защо мислиш, че той би искал да те нарани или пък да те изгуби?! Помисли над това :) Имаш човек до себе си и по твоите думи той държи на теб, дай му и ти любовта си :)

mechtaq_za_teb
04-14-2009, 17:40

Според мен там се корени и същността на проблема ти.... Тъй като си страдала доста (чела съм твои теми) и са те наранили много, сега искаш да се предпазиш от нова грешка, от ново разочарование, изградила си някаква преграда както каза AnIcHkAtA :) Но тук ти сама си противоречиш - казваш, че това момче, с което си в момента те обича наистина и заслужава много, тогава защо мислиш, че той би искал да те нарани или пък да те изгуби?! Помисли над това :) Имаш човек до себе си и по твоите думи той държи на теб, дай му и ти любовта си :)Не го мисля. Затова предполагам, че несъзнателно съм заключила чувствата си. Не искам да е така, но ми е трудно.
Аз вярвах, че и другото момче има сериозни намерения, но както казах, бях наивна.

slun4ice_90
04-15-2009, 06:09
Липсва ти,а може би още го обичаш.Не започвай нова връзка,защото няма да можеш да дадеш нищо на човека до теб.Поради причината,че още искаш това момче...Това момче,с което си в момента не заслужава да си с него.Моят съвет е да скъсаш с него.Ако не го направиш ще се нараните взаймно. :?

cinderella_gugutka
04-15-2009, 07:58
според мен просто новото мом4е не е подходящо
вярно е 4е още имаш спомени от миналото,но ако мом4ето си беше наред щеше да бъдеш щастлива

Take_That
04-15-2009, 08:27

Според мен там се корени и същността на проблема ти.... Тъй като си страдала доста (чела съм твои теми) и са те наранили много, сега искаш да се предпазиш от нова грешка, от ново разочарование, изградила си някаква преграда както каза AnIcHkAtA :) Но тук ти сама си противоречиш - казваш, че това момче, с което си в момента те обича наистина и заслужава много, тогава защо мислиш, че той би искал да те нарани или пък да те изгуби?! Помисли над това :) Имаш човек до себе си и по твоите думи той държи на теб, дай му и ти любовта си :) Затова предполагам, че несъзнателно съм заключила чувствата си. Не искам да е така, но ми е трудно.
Аз вярвах, че и другото момче има сериозни намерения, но както казах, бях наивна.

Знам, че несъзнателно си заключила чувствата си, мисля че всеки го прави след като е наранен от даден човек, който се предполага, че го е обичал.... Знам и че ти е трудно и не искаш да е така ...... А колкото до това, че си наивна - всеки човек прави грешки, а тези от любов болят най-много, не мисля че си била наивна, а просто влюбена ..... :)