View Full Version : Съвет
Здравейте! Преди 20 мин правихме секс с приятеля ми.По време на акта той тръгна да свършва и изпусна малко сперма в презерватива,но успя да се спре....и продължихме докато аз свърша...а в презерватива както казах имаше малко сперма.И след моя край...той реши да свърши извън мен.Така и направихме,но после като надухме презерватива видяхме,че има дупчица от която капе сперма.Естествено въпросът ми е ясен-нужен ли е ескапел според вас?Аз съм раздвоена,но май клоня към хапчето,което ще ми бъде като обеца за напред.Какво мислите вие?Извинявам се...може би темата се повтаря,също и ситуацията,но ми трябва спешно някакво мнение.Благодаря. (По принцип цикъла ми идва на 28-29 дни..последно ми дойде на 29.02...днес ми е накъде 16 ден-може и овулация да е понеже не ми е регулиран точно цикъла)
ЕСКАПЕЛЕ КОЛКОТО СЕ МОЖЕ ПО СКОРО!!
Има голяма вероятност да си в овулация.. а и щом е имало сперма в презерватива мисля че няма какаво да се чусдиш дали да пиеш хапче или не!!
ЕСКАПЛЕ ВИНАГИ Е МНОГО ПО ДОБРОТО РЕШЕНИЕ ОТ АБОРТ!
Струва около 30лв..
Даже ако можеш и имаш от къде още сега си го набави.. по принцип е до 72 часа след акта но колкото спо скоро се пие толкова по добре..ии е още по добре ако е до 12-я час :)
И умната другия път,дано както казваш да ти е като обеца!
..
A ако няма нужда?Оф тая листовка която върви със хапчето трябва да се прочете.
..
A ако няма нужда?Оф тая листовка която върви със хапчето трябва да се прочете.
А ти мислиш ли че не съм я чела.. над 100 пъти съм го направила сиг!
А и тя казва че в презерватива е имало сперма и след акта са видели че е скъсан!Май не четеш?
Ами умната ще е ...то и сега беше умната ,но...с презерватив бяхме просто Спортекса се оказа несигурна бройка тази вечер....Приятелят ми отида купува хапче..ще го пия още тази вечер...и дано всичко е наред и да не ми се случва повече...благодаря ви..а x3eme ти какво имаше предвид?
Ами умната ще е ...то и сега беше умната ,но...с презерватив бяхме просто Спортекса се оказа несигурна бройка тази вечер....Приятелят ми отида купува хапче..ще го пия още тази вечер...и дано всичко е наред и да не ми се случва повече...благодаря ви..а x3eme ти какво имаше предвид?
най хубаво така.. аз пък ескапалито го пих заради дюрекс.. а ако те инт точно нещо от листовката пиши на ЛС още си я пазя :lol:
Не ми се прави на интересна и не ми образувай нерви.Прочел съм.Отделен е въпроса необходимо ли е да пие хапчето или не.Стига си писала на хората да пият ЕСКАПЕЛ при нужда и без.
...а в презерватива както казах имаше малко сперма.И след моя край...той реши да свърши извън мен.Така и направихме,но после като надухме презерватива видяхме,че има дупчица от която капе сперма.
Добре мацко не го пии хапчето след някой др ден може да пишеш бременна съм какво да правя тогава питаи обичания от всички Бобчо!
Престани да ми се дуеш.Казал съм мението си точно както и ти.Малко по грубичко се отнесох,само в това е разликата.Айде стига циркове :-) .
Току що изпих хапчето и се нядвам всичко да е наред.
ViolentSaint
04-14-2009, 22:56
Току що изпих хапчето и се нядвам всичко да е наред.
всичко ще е наред за напред внимавайте повече за да не се налага отново да пиеш "тик-так"
BePoHuKa
04-15-2009, 01:57
Може ли да вметна едно малко въпросче :-o как така след края на акта сте надули презерватива ? В смисъл ..ти всеки път ли го правиш това ? :-o
Ами да, ВеРоНиКа.След всеки акт така си го проверяваме-чрез надуване.За по-голяма сигурност :)
Ами да, ВеРоНиКа.След всеки акт така си го проверяваме-чрез надуване.За по-голяма сигурност :)
А кой от двамата го надува - просто от любопитство?
Толкова ли странно ви се струва...на мен би ми било странно ако вие въобще не го проверявате :shock: Той го надува,дано съм задоволила любопитството ви :D
еми мнг ясно, че ще го надуят ... кво се учудвате, немалко хора го правят всъщност, лично не съм прибягвал до този метод на проверка. Пък и проблема с презервативите го нямаме вече с приятелката ми, тя е на противозачатъчни. Тъй, че те съветвам ако си сигурна в партньора си да се откажете от презервативите, но това е САМО ако сигурна в него :)
Толкова ли странно ви се струва...на мен би ми било странно ако вие въобще не го проверявате :shock: Той го надува,дано съм задоволила любопитството ви :D
Благодаря за отговора...Аз лично никога не съм проверявал така. А ползваме презервативи пак от 1 месец, преди това нямаше нужда, но сега...
Gary ти си тати вече :-) А относно проверяването-пробвай....по принцип така се усеща най-добре.След като приятелят ми го провери дава и аз да пипна за всеки случай...и снощи се постреснах като усетих струята въздух,излизаща от презерватива.
BePoHuKa
04-17-2009, 00:09
Толкова ли странно ви се струва...на мен би ми било странно ако вие въобще не го проверявате :shock: Той го надува,дано съм задоволила любопитството ви :DМерси много за отговора ! :-) Не, не съм проверявала така.. просто леко вкарвате въздух докато презерватива се изпълни предполагам... как не ми е минавало през ума това :-o
п.п. Честито,Gary! Да ти е живо и здраво слънчицето! :-)
Здравейте...днес е 3-я ден след като изпих хапчето Ескапел.И всичко е наред...тоест никакви странични ефекти за сега.Чета някакви страхотии и косата ми се изправя (забременяване след Ескапел и т.н)...От мненията на други жени/девойки разбирам че повечето са имали леко кървене след приема,а при мен такова нещо няма.Дали хапчето е подействало или.....по принцип трябва да ми дойде на 25-26..?Нека пишат момичета,които са пили хапчето,как беше при вас..изкажете мнение.Благодаря
За да не пускам нова тема ще си позволя да пиша тук!
Ако приятеля ми свърши в/у корема ми и след 20 мин решим да правим секс без презерватив дали ще има останали сперматозоиди по члена ?
мерси
anyfany2
04-17-2009, 19:15
Да.Сперматозоидите живеят до 5 дни. :-)