Влез

View Full Version : Как да му кажа...? ;(

sweetkiss74
04-16-2009, 12:00
Ето и проблема.Мисля,че вече не обичам гаджето си.ДА,но той мн държи на мен...аз също много го обичаХ ... напоследък не се виждаме толкова често...в компанията ни има едно мн симпатично момче и май го харесвам...Но ако кажа на гаджето си,че искам да скъсаме ще го нараня много.Така или иначе ще скъсаме,но как? :-o

П.п и мн моля не ме критикувайте...това чувствам не съм виновна...

afterforever
04-16-2009, 12:41
Кажи му това, което чувстваш без да овърташ, няма начин да не го нараниш... и моля ти се като съфорумник, не му казвай, че ще си останете много добри приятели... просто.. недей. Не си прави планове за разговор или речи, защото сичко може да се преебе и... ще зацепиш и нищо няма да стане. Кажи му "искам да скъсаме", той ще пита "защо" и ще му кажеш, че не изпитваш чувствата, които чувстваш, за да сте заедно. Успех.

LittlePrincess
04-16-2009, 12:52
^ съгласна съм. По-добре направо вместо да се опитваш да съчиняваш истории.

sweetkiss74
04-16-2009, 13:48
Кажи му това, което чувстваш без да овърташ, няма начин да не го нараниш... и моля ти се като съфорумник, не му казвай, че ще си останете много добри приятели... просто.. недей. Не си прави планове за разговор или речи, защото сичко може да се преебе и... ще зацепиш и нищо няма да стане. Кажи му "искам да скъсаме", той ще пита "защо" и ще му кажеш, че не изпитваш чувствата, които чувстваш, за да сте заедно. Успех.

:-# скъсахме

1994_gabi_94
04-16-2009, 15:51
ами по добре му кажи възможно най скоро така може би няма го нараниш толко много или пък изчакай подходящ момент и го скъсай щом не го обичаш и харесваш друго момче да не ти пука живей сега за момента

afterforever
04-16-2009, 15:52

Как мина?

Ar7aN
04-16-2009, 16:42
Съжелявам.. едва ли ти е леко...

sweetkiss74
04-16-2009, 17:51

Как мина?

amii... не е особено приятно ноо... :-o

afterforever
04-16-2009, 18:17
May the Force be with you! Споко, всичко има начало и край... само суджука има 2 края (nod)

Ar7aN
04-16-2009, 19:13

Как мина?

amii... не е особено приятно ноо... :-o

----------------------------------------------------
Аз предлагам да спрем до тук.. стига толкова . Каквото станало , станало. Само тя си знае какво й е. Така че - до тук с разпитите , ако тя реши ще ни разкаже . :) Съжелявам още веднъж ...

woshata
04-16-2009, 21:41
Казваш му късаме и готово 8-)
Все пак трябва да мислиш първо за себе си .
Малко или много .. дори и повечето да отричат .. хората са егоисти и мислят първо за себе си . Сега е момента и ти да постъпиш така .
Аз именно щото рядко го правя номера и накрая аз съм заебаната . Е уатевър .. поне трупам опит .. но дам давай направо .. няа кво да се чудиш и да се вайкаш :)

Darkkiss
04-17-2009, 03:47
и това е за раздел даскало :)

afterforever
04-17-2009, 11:19
Ми, ако й е съученик?! :razz: :razz: бати тъпите забележки, няа ли си модератори за тая раота

sweetkiss74
04-17-2009, 12:14
Ми, ако й е съученик?! :razz: :razz: бати тъпите забележки, няа ли си модератори за тая раота

10x :-)

sweetkiss74
04-17-2009, 12:17
Да! Ще ви разкажа не ми пречи.Казах му,че вече не го обичам както преди и че няма смисъл да ходим,защото така стоят нещата.Стана му доста неприятно и каза "Еми това ли беше?КРАЙ" и аз казах "да".след това той спря да ми пише,защото това стана по скайп.Гадно ми е обаче,защото той е от моя клас и...Днес едно момче ме "барна"....и на него му стана гадно... :oops: :-o

lmao
04-18-2009, 13:10
за още по-лесно можеше и един смс просто да му пратиш

TeenHelper
04-18-2009, 14:44
Нормално е да му стане гадно, заради обарването все пак до преди ден е бил с теб и още има чувства :) Един съвет - повече по скайп недей! По този начин един вид играеш ролята на страхливка ,която няма смелост да те погледне в очите и да ти каже истината(нищо лично )Една разходка, да му обясниш, да си поговорите и да се изяснят нещата и толкова (не че има значение вече след като е минало ) :)