Влез

View Full Version : Споделям....

prob
04-16-2009, 17:04
hkfgdksgl

Yoyoyoyoyo
04-16-2009, 17:17
I feel the anger changing me. - Не энам от коя песен беше,но и при теб е така.Каэвам го,эащото и при мен е било.Като се самонавиваш така и се подаваш на гнева си ще я псуваш,ще я обиждаш пред приятели,къде ли не,но няма да я эабравиш.Може би след време...
Колкото до това,че искаш само да я видиш - предприеми действие.Щом ще эаминава след година,действай навреме.Егото и на мен много ми пречеше преди.Всъщност,и сега ми пречи,но доста по-рядко.В това отношение те раэбирам на 100%.Успях да го пречупя няколко пъти,мислейки си,че си вредя,но не е било така.Егото ми ми попречи в много ситуации да работя в свой интерес.Не го прави.НО сам прецени дали ако я потърсиш това ще е в твой интерес.3ащото от няколко реда във форума аэ не мога да преценя съвсем реално ситуацията.Ти си прецени САМ.Направи това,което ти идва ОТВЪТРЕ,а не това,което гневът ти диктува.Аэ лично мисля,че ако имах толкова силно желание да видя някого и энаех,че след година няма да имам тоэи шанс,щах да го потърся и да му кажа това,което ми е на сърце.Просто съм емоционален човек и следвам вътрешните си пориви - както правят в сапунките доста често. :D
Стана ми странно,че каэваш,че не си сигурен дали ТЯ ще иска да си оправите отношенията...КВО?Нали каэа,че тя е таэи,която е постъпила отвратително.Ако е истина и ако е нормална,а не някоя крайно превэета кифла,като я потърсиш надали ще ти каже НЕ,МАРШ,ГОВЕДО! :shock:
Ама ти така и не си каэал най-важното - какво направи тя? (Ако искаш де) :)

justbebsi
04-16-2009, 18:02
Намери си някакво занимание освен постоянно да я псуваш. :? А относно това че искаш да сте поне приятели, според мен няма смисъл , така още по-трудно ще я забравиш.Започни да излизаш и си потърси друга приятелка :)

GossipGirl89
04-16-2009, 18:33
Време му е майката :) Трябва бая време да мине, за да позабравиш човека, когото си обичал... Според мен също няма смисъл да я търсиш, защото така ще ти е 100 пъти по-трудно...но след като ще заминава и толкова много искаш да сте приятели - опитай. Поговори с нея пък каквото сабя покаже :)

cinderella_gugutka
04-16-2009, 18:41
не е възможно да я оби4аш и в същото време да говориш лошо за нея и да я псуваш.оби4ала съм истински-той ми се подиграваше и ме нараняваше в продължение на години...нито един път не съм го псувала дори на ум.заслужаваше ли го-ДА!но любовта ми не ми позволяваше да го намразя...и до ден днешен си го оби4ам-не по същия на4ин но все пак никога не бих го наранила и не бих го обидила дори само в мислите ми...
ако я оби4аше досега 100 пъти да си я потърсил ,да си се извинил и да си я помолил да се съберете...
защото истинската любов никога не е егоизти4на нито горделива....готов си на вси4ко за друия

velito92
04-16-2009, 19:10
1.Напиши името на човек от срещуположния пол.
2.Кой е любимият ти цвят от тези:жълт,черен,червен,син или зелен?
3.Първият ти инициал:А-Р,Л-Р,С-Я.
4.Месецът ти на раждане.
5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло?
6.Напиши името на човек от същия пол като теб.
7.любимото ти число?
8.Калифорния или Флорида?
9.Кое харесваш повече:Езерото или океанът?
10.Напиши желание.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.Отговорите:
1.това е името на човекът,в който си истински влюбен.
2.Ако си избрал:
Червено-Ти си жив и изпълнене с любов
Черен-Ти си скромен и агресивен
Зелен-Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие
Син-ти си човек със спонтанен характер
Жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора
3.Ако инициалът ти е:
А-К-имаш много приятели и любов в живота
Л-Р-Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне
С-Я-Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро
4.Ако си роден в:
Януари-Март-Годината ще е много добра и ще разбереш че си се влюбил в този който не си очаквал
Април-Юни-Ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго
Юли-Септември-Ще имаш незабравима година с много промени
Октомври-Декември-Годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа
5.Ако избереш...
Черно:Живота ти ще тръгне в различна посока,ще има много промени и ще се радваш на тях
Бяло:Ще намериш приятел който ще ти се доверява и ще направи всичко това,номоже и да не го разбереш
6.Това е най-добрият ти приятел
7.това са броят на близките приятели,които ще имаш в живота си
8.Ако избереш...
Калифорния-обичаш приключенията
Флорида-романтична душа си
9.Ако избереш...
Езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран
океан-ти си спонтанен и обичаш местата с много хора
10.желанието ти ще се сбъдне ако пуснеш това в друг форум до 1 чаc

Hilary_
04-16-2009, 19:41
Ами според мен няма смисъл да се опитваш да се върнеш към миналото... нито приятелството ви ще бъде приятелство нито нищо... :? Личи си че си много объркан и много страдаш но ако си отвличаш вниманието може би ще успееш да я преодолееш някак...наистина е гадно когато си очаквал едно за някой а се е оказало съвсем друго... :?