View Full Version : Хининов шампоан
By_YoUr_SiDe
04-18-2009, 15:37
Здравейте!
Решила съм да пускам по-дълга коса, много изчетох и в крайна сметка се спрях на хининовия шампоан, защото мисля, че е най-практично. Вие как мислите? Ако сте ползвали някакъв, препоръчайте ми и кажете по колко пъти трябва да се използва и има ли някакво ограничение за него, защото си мия косата през ден :)
sladkalady
04-18-2009, 16:33
Не съм използвала хининов шампоан ,но съм използвала хининова маска за коса и бях мн доволна,но свърши :(
сега използвам хининова вода и мога да кажа ,че има ефект 8-)
billytalent
04-18-2009, 16:54
За хининов шампоан мога да ти препоръчам на Kasy сигурно съм изхабила 4 опаковки от него супер доволна съм
By_YoUr_SiDe
04-18-2009, 17:11
А за един месец с колко горе-долу ще ми порасне косата? Някъде бях чела, че с около 3 см.. аз за лятото искам така повече да ми порасне :oops:
billytalent
04-18-2009, 17:44
Според мен си е индивидуално,лично на мен за 1 месец косата ми порастна към 5-6 см. използвах този шампоан и стимуланта на Икаров 1 път в седмицата,защото ако си мия косата повече ми става ужастна
By_YoUr_SiDe
04-18-2009, 22:09
Благодаря много :grin: Ще го потърся в понеделник, сигулно ще го има из аптеките. А, ако го комбинирам и с хининова вода ще има по-голям ефект нали? Или май по-добре да си взема стимуланта на Икаров като теб :-)
аз ползвам стимуланта за коса на икаров и съм много доволна-като че ли косата ми наистина порасна по-бързо,а сега вече и ползвам хининовия шампоан на Милва и се надявам да има още по добър ризултат :)
BEaUty_girl
07-15-2013, 07:46
Аз препоръчвам горещо хининовиа шампоан на Sara <3 <3 <3 а ако преди къпане си намажеш корените и по дължина с кокосово масло има невероятен ефект сигурно околу 3-4 см а попринцип косата расте с 1 см на месец.. айде успех.. :)
strawberry88
07-15-2013, 11:48
Аз препоръчвам горещо хининовиа шампоан на Sara <3 <3 <3 а ако преди къпане си намажеш корените и по дължина с кокосово масло има невероятен ефект сигурно околу 3-4 см а попринцип косата расте с 1 см на месец.. айде успех.. :)
Темата е от 2009! -.-
heartshapedbox
07-15-2013, 13:19
Къде го продават? На колкото и места да съм търсила, винаги имат само на Милва.
nasnedogonyat
07-15-2013, 15:45
Използвах го една година и косата ми от раменете порастна до кръста.
И аз си мия косата през ден и през ден си го ползвах заедно с хининовата вода.
Моите бяха на Милва и си ги купувах от аптеката.
Но е хубаво да се ползва през месец.
Аз миналата година ползвах на Милва и съм много доволна, косата става и мекичка и доста бързо расте.
C. Milewa
07-23-2013, 13:52
Не съм използвала хининов шампоан ,но съм използвала хининова маска за коса и бях мн доволна,но свърши :(
сега използвам хининова вода и мога да кажа ,че има ефект 8-)
Хининова маска ? .. На каква марка беше ? : ) Колко често я използваше .. ?
Благодаря : р