Влез

View Full Version : Отстраняване на Космите от ТЯЛОТО !!! ( Как )

cwalk
04-19-2009, 11:10
Привет на всички , и честит празник .
Момче съм
---------------------------------------------
Имам доста въпроси за окосмяването и неговото отстраняване.
1. По какъф начин да си махна космите от краката.
2.По какъф начин да си махна космите на ръцете.
3.Какфо да правя космите по корема ? ( чух че е добре да се изрусяват но с какфо да го направя и колко време остават руси ?
-----------------------------------------------------------------------------
Сега за космите по !!!ЛИЦЕТО!!!
1.Цялото ми чело е покрито със тънки черни косми :@
особено областа на слепоочията.
Какфо да ги правя ?
2.Какфо да правя космите по бузите ( имам в предвид областа от бакембардите до очите защото неискам да си бръсна цялото лице )
--------------------------------------------------------------------------------
Последен въпрос - >
Ако има някой който си е правил лазерна епилация на лице нека да каже какфи са процедурите и колко струват :)
---------------------------------------------------------------------------------
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!

_princess_
04-19-2009, 11:57
Момче съм
1. По какъф начин да си махна космите от краката.
2.По какъф начин да си махна космите на ръцете.
3.Какфо да правя космите по корема ? ( чух че е добре да се изрусяват но с какфо да го направя и колко време остават руси ?
особено областа на слепоочията.
Какфо да ги правя ?
2.Какфо да правя космите по бузите ( имам в предвид областа от бакембардите до очите защото неискам да си бръсна цялото лице )
--------------------------------------------------------------------------------
Последен въпрос - >
Ако има някой който си е правил лазерна епилация на лице нека да каже какфи са процедурите и колко струват :)
---------------------------------------------------------------------------------
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!

Има хиляди такива теми, но нищо.
1. Кола маска.
2. Кола маска.
3. Космите по корема ги остави - момче си все пак.
Лице:
1. Консултирай се с козметик.
2. Пак козметик.
Не съм си правила лазерна епилация.

vellvet
04-19-2009, 12:13
Момче съм
1. По какъф начин да си махна космите от краката.->Кола маска
2.По какъф начин да си махна космите на ръцете.->Кола маска
3.Какфо да правя космите по корема ? ( чух че е добре да се изрусяват но с какфо да го направя и колко време остават руси ?->Кола маска
особено областа на слепоочията.-> има лентички за махане на дамски мустачки пробвай с тях
Какфо да ги правя ?
2.Какфо да правя космите по бузите ( имам в предвид областа от бакембардите до очите защото неискам да си бръсна цялото лице )-> лентички
Последен въпрос - >
Ако има някой който си е правил лазерна епилация на лице нека да каже какфи са процедурите и колко струват :)-> сру но не съм
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!

kapinka
04-19-2009, 12:22
1.Крака/ръце - епилатор, кола маска, депилатоар(не е препоръчително, защото е като бръсненето, но пък е най-безболезнено)
2.Космите на корема, ако ги изрусиш, ще ти седят русички, докато не ги махнеш по някакъв начин, защото там са по нежнички и тънички, като мъхче.
3.Лицето - при козметик, по начина на отстраняване на мъхчетата над горната устна, като при жените(не мога да ти разказвам затова, защото не съм имала такива проблеми - мустачки и тн :Д)
Може и със специална машинка, те 'постригват' един вид косъмчетата, но това не е удачно.
4.Лазерна епилация -
Цена с намаление -10%

Оформяне на веджи 25,00 лв
Над устна 25,00 лв
Брадичка 30,00 лв
Шия 40,00 лв
Врат 40,00 лв
Брадичка и шия 50,00 лв
Бакенбарди 25,00 лв
Подмишници 30,00 лв
Около зърната на гърдите 25,00 лв
Цели гъди 135,00 лв
Корем - лента 25,00 лв
Корем 135,00 лв
Гръб и рамене 300,00 лв
Кръст 135,00 лв
Рамене 90,00 лв
Външни бикини 50,00 лв
Общи бикини и гениталии 100,00 лв
Седалище 100,00 лв
Слип 100,00 лв
Скули 25,00 лв
Бедра 360,00 лв
Подбедрици 160,00 лв
Цели крака 540,00 лв
1/2 ръце
-жени
-мъже
60,00 лв
90,00 лв
Цели ръце
-жени
-мъже
120,00 лв
180,00 лв

kapinka
04-19-2009, 12:24
Виж това(от наша съфорумка) :

ами аз си правя в момента лазерна....доста бавничко става. 1 процедура на месец...отделно ако е на по нежни места изгаря доста лошо. 1вата процедура беше горе долу, но после като станаха по тънки ми увеличиха мощността на лазера УМРЯХ ОТ БОЛКА. Цялата бях червена 2 дни и 1 седмица след това имах рани, да не говорим, че ми останаха белези... днес ходих за мустака та ми дадоха един крем с който да си мажа белезите, за да се махнат.
Отделно ми казаха, че е най-полезно да се прави зимата, заради слънцето. Кожата става много изнежена и не трябва да се показвам изобщо на слънце. Понеже си правих лицето, сега се мажа с един фон дьо тен, който ми изписа лекарката със защита 50 фактор... и вечер като си сваля грима се плаша от цвета на кожата си горката не е виждала слънце от сумати време... иначе се надявам след всичкото това ефекта да е добър и нямам търпение да свърши а и да не забравя - никакъв солариум докато траят процедурите

cwalk
04-19-2009, 13:01
със какво да изруся космите по корема ?
Кажете някакъв продукт

alizi
04-19-2009, 13:26
взимай резачката и действай :lol:

singlelady123
04-19-2009, 13:32
ти пък да ги изрусиш :D можеш просто да ходиш повоче на плаж и те от слънцето изсветляват :-P

cwalk
04-19-2009, 15:52
Вас някой ви е излъгал че можете да мислите и вие сте се хванали.

vencit0o
04-19-2009, 16:19
1. По какъф начин да си махна космите от краката. kola maska :)
2.По какъф начин да си махна космите на ръцете. kola maska :)
s kislorodna voda :)

vellvet
04-19-2009, 19:27
за изрусяването има едни специални прахчера за ръце провери може да има нещо подобно :) или с кислородна вода ;)

cwalk
04-24-2009, 17:10
Ще помоля някой да ми каже коя зона от лицето се нарича скули :o
или да ми качи снимка за да разбера че немога да схфана :-P

sladkish_14
04-24-2009, 17:22
kapinka какви са тези космически цени :shock: :shock: :shock: ,, По темата - Абе ти педал ли ще ставаш :shock: ?

Mihailova
04-24-2009, 17:26
sladkish_14 Цените не са космически, а напълно нормални. Има къде-къде по-високи тарифи.

sladkish_14
04-24-2009, 17:32
sladkish_14 Цените не са космически, а напълно нормални. Има къде-къде по-високи тарифи.

Сигурно сте от София :wink: :neutral: ,, Нямам нищо против , там където ходя аз само ще кажа ,че за веждите ми взимат 6 лв и за двете , а примерно и за подмишниците е 10лв .. Ходя в хубав голям козметичен салон много са добри , явно в различните градове е различно,,

Mihailova
04-24-2009, 17:36
sladkish_14 От Варна съм, не от София. А ти вероятно говориш за кола маска, на каквато ходя и аз. Ценоразписа е за лазерна епилация.

cwalk
04-24-2009, 17:54
kapinka какви са тези космически цени :shock: :shock: :shock: ,, По темата - Абе ти педал ли ще ставаш :shock: ?

Не,педал няма да ставам.
Просто питах коя част от лицето е скули?
Искам да премахна малко космите щото нямам участък от лицето
където да няма голям черен мъх :@ :-x

sladkish_14
04-24-2009, 19:16
sladkish_14 От Варна съм, не от София. А ти вероятно говориш за кола маска, на каквато ходя и аз. Ценоразписа е за лазерна епилация.

Апфф да моя грешка :oops:

Cable
04-24-2009, 19:20
А!Лазерната наистина ли е толкова евтина :-o А ще ми направят ли някакъв проиблем ако няям 18?

Mihailova
04-24-2009, 19:24
Не.

EarthShaker
04-24-2009, 22:32
Щом няма да ставаш педал, педераст ли ще ставаш?

wenti4ka
05-23-2009, 11:57
на мен за веждите ми земат 2лв.
Някой може ли да ми каже ако си махам косамчетата от лицето(брадичката и горната устна)с епилатор какъв ще е ефекта и боли ли някой правил ли го е плс кажете.А и косъмчетата ми са руси и сам на 14 срам ме е и си личат при светлина смисал от сланцето плс ПОМОЩ!!!!!

vow
01-30-2010, 17:11

Сигурно сте от София :wink: :neutral: ,, Нямам нищо против , там където ходя аз само ще кажа ,че за веждите ми взимат 6 лв и за двете , а примерно и за подмишниците е 10лв .. Ходя в хубав голям козметичен салон много са добри , явно в различните градове е различно,,

ти ходиш на кола маска а тея цени дет са дадени са за ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ :lol: :lol: :D

buuu
01-30-2010, 18:18
темата е от 2009 :wink:

metal4ee
01-30-2010, 18:19
на мен за веждите ми земат 2лв.
Някой може ли да ми каже ако си махам косамчетата от лицето(брадичката и горната устна)с епилатор какъв ще е ефекта и боли ли някой правил ли го е плс кажете.А и косъмчетата ми са руси и сам на 14 срам ме е и си личат при светлина смисал от сланцето плс ПОМОЩ!!!!! ам при спешни случаи съм си ги махала с епилатора не боли и израстнаха след 2 седмици 8) :grin:

titinkaa
01-30-2010, 19:49
В пловдив познавам една която за вежди,да ти ги оформи или да ти ги скубе взима по 5лв,а ако си и постоянен клиент взима по 2-3лв :)

galu6a
01-31-2010, 08:21
Момче съм
1. По какъф начин да си махна космите от краката.-самобръсначка (лесно и безболезнено)
2.По какъф начин да си махна космите на ръцете. (кола маска или епилатора все пак са ръци )
3.Какфо да правя космите по корема ? ( чух че е добре да се изрусяват но с какфо да го направя и колко време остават руси ? -с хининова вода ги изросявай или с кола маска
особено областа на слепоочията. -ако се мо лицето с кола маска
Какфо да ги правя ?
2.Какфо да правя космите по бузите ( имам в предвид областа от бакембардите до очите защото неискам да си бръсна цялото лице ) -кола маска отново
Последен въпрос - >
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ! :-D