View Full Version : Забременяване!
Momichetooo
04-19-2009, 13:11
Ако приятеля ми се е самозадоволявал и се свършил и след 20-30 минути иска секс, но не си е почистил челена от спермата, има ли опастност да забременея ако секса е без презерватив.Цикъла ми свърши преди 1-2 дни ако е от значение. Нужда от ескапел ??
мерси !
Ами ако не е пишкал преди това....сперматозоидите живеят в уретрата на момчето,не умират веднага.Но пък от друга страна ти не си в ову,защото ти е свършило едва преди 1-2 дни.На колко си?Ако бях аз щях да пия,защото след една случка още повече ме е страх и...не бих рискувала
firedragon
04-19-2009, 15:59
Няма значение дали е в овулация или не.Просто в първия случей вероятността е по-голяма,НО И В ДВАТА Я ИМА!Използвайте презерватив за да намалите вероятността от "притеснение".
Не мога да разбера защо го правиш след като си пълен капут по пая тема... Като не знаеш и не си се интересувала няма да го правиш! Ето защо възникват такива скапани теми и въпроси- защото повечето момичета вършат всичко без да се замислят за последствията и после : Бременна ли съм?!? Поинтересувай се преди да направиш нещо. И на колко години си между другото?
по темата : пии Ескапел, защото сперматозоидите са живи 8 часа след изпразване (това даже и майка ми го е казвала), а и да не се е изпразвал и пак правите секс - има предеякулационна течност, от която също може да се забременее. И друг път като ти и приятеля ти сте незаинтересовани и неграмотни относно темата СЕКС - ползвайте презервативи!
Momichetooo
04-20-2009, 09:30
На 17 съм и това ми беше първия път без презерватив и проникването беше най-многоооооо 2 минути даже нямаше толкова! Не съм невежа,но има какво да уча още! Когато страхът те настигне прибягваш към глупави постъпки !
Вчера ходих до една аптека за съвет и категорично ми казаха "ТЕСТ".
Благодаря на отговорилите и на критиката приемам я !
Joffynka
04-20-2009, 11:04
oh oh това е просто толквоа познато 1 пприятелка вече 2 пъти ще се пинка кво става заради това!тя изпи ескапел простблема и беше до суш еднакъв испи ескапел дойде и и след като и свърпи ся пак има зацапване и ся примира от тоя факт кво става пък сега?
Joffynka
oh oh това е просто толквоа познато 1 пприятелка вече 2 пъти ще се пинка кво става заради това!тя изпи ескапел простблема и беше до суш еднакъв испи ескапел дойде и и след като и свърпи ся пак има зацапване и ся примира от тоя факт кво става пък сега?
Joffynka
може да се забременее .. но щом цикъла ти е свършил педи 1-2 дни опасноста е минимална,нужда от Ескапеле няма.. :)
ukrotitelkataaa
04-20-2009, 12:05
Ами ако не е пишкал преди това....сперматозоидите живеят в уретрата на момчето,не умират веднага.Но пък от друга страна ти не си в ову,защото ти е свършило едва преди 1-2 дни.На колко си?Ако бях аз щях да пия,защото след една случка още повече ме е страх и...не бих рискувала
Това че и е свършило преди 1-2 дена не дава гаранция, че не е в овулация.Всичко може да стане. Има шанс да забременееш макар и минимален, но никой тук неможе да ти каже със сигурност.След 10-тина дена си направи тест за да си сигурна. :)
Joffynka
04-20-2009, 14:34
добре по вашата логика сстава ли 1 седмица след края на цикъла има ли още шанс да се забременее не е в овулация...
summerlove66
04-20-2009, 15:54
Има вероятност , но не пии това хапче ;) .. Няма смисъл да го взимаш , след като шанса е толкова малък .. На мене ми се случи нещо подобно преди половин месец и не съм го пила .. То не се забременява толкоз лесно , но ако си неспокойна .. Ти решаваш .. И Ако имаш парички .. Аз иначе съм го пила , нямаше кой знае какви странични ефекти .. Сичко си беше както обикновенно :)
ukrotitelkataaa
04-20-2009, 18:44
добре по вашата логика сстава ли 1 седмица след края на цикъла има ли още шанс да се забременее не е в овулация...
Можеш да си сигурна кога си в овулация единствено и само ако цикълът ти е на 28 дена. :-x . Всичко може да стане бе хора, и става един път няма да забременява всеки ден.Един път ще стане и тогава кфо прайм?? :-x :-x Ей ама сте...