View Full Version : кажете че ми е мн притеснено
така хора искам ви попитам нещто значи онзи ден за пръв път и значи малко ме заболя и имаше малко кръф и после като отидон на даскалу същто имах малко кръф и вчера имах една две капки не е цикал ами краф има ли причина се притеснявам плс кажете :? :? :? :? :o :o
pitan4icata
04-19-2009, 18:20
не спокоино нормално е след 1-вия път
По wъпроса ти ми става ясно, че си недорасла за секс...жалко за теб :S
Ами мисля, че е по добре и само с тва да си останеш.
Моят съвет: Гледай си учебниците и училището и го остави тоя секс поне за сега, защото ако съдя по писанията ти, не си на повече от 12-13... :? :? :?
na 15 sumзакъсняваш с развитието ;)
няма нищо необичайно в това ;) enjoy
Ще е хубаво ако някой прочете 1-2 книги преди да прави секс и после да задава такива въпроси. :?
войник без рана (кръФ!!) няма :Д
споко ... ще заздравееш
Extremescream
04-20-2009, 15:07
Да,има причина да се притесняваш.Научи се да пишеш и няма да имаш поводи за притеснения.То не бе кръф.,то не бе краф.Не могат да пиашт,ама тръгнали да се ебът.Баааати поколението. :o
Crazy_sunchO
04-20-2009, 16:59
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=242696
почвате да ме изнервяте, честно... :o
ukrotitelkataaa
04-20-2009, 18:38
Ще е хубаво ако някой прочете 1-2 книги преди да прави секс и после да задава такива въпроси. :?
:) +1 пък и 1-2 реда да прочетат няма да са им излишни. :o
Punisherrr
04-20-2009, 19:07
Притеснявай се определено! Притеснявай се за себе си,защото си изключително НЕсветната и заблудена! Я остави секса малко,че до гуша ми дойде от такива като теб! :o
така хора искам ви попитам нещто значи онзи ден за пръв път и значи малко ме заболя и имаше малко кръф и после като отидон на даскалу същто имах малко кръф и вчера имах една две капки не е цикал ами краф има ли причина се притеснявам плс кажете :? :? :? :? :o :o
Има причина да се притесняваш, че не знаеш! Нормално е. И започни да четеш повече на тема секс, а не на тема ботаника, защото в 7-ми клас това се учи!
ами от това което е написано става ясно само, че имаш единствено кръв някъде си, нито причината е написана ясно, нито откъде ти тече
инструкциите за първа помощ препопръчват при "кръв" - промивка на раната с антисептик (йод, риванол, кислородна вода), и превръзка с бинт или пластирни лентички :D
ше зарасне до 1 седмица ако не белиш коричката често :razz:
ами.. личи си само по думата крАФ.. колко си тъпа и необразована..!
п.с. норомално е да има зацапване.. все пак ти е за първи път!
бе я оставете момичето бе какво го нападате т'ва си е нейния живот не може да определяте по нещо написано, това е форум , задават се въпроси, явно се притеснява трябва с нормални думи да му се каже на човек , т'ва дали ше съжалява си е нейн проблем , нека да не става ваш :? :? :?
Пише се КРЪВ не краф или кръф !!! :x
бе на момичето му изтича кръвта, вие сте седнали на правопис да го учите...лоши хора
Офффф... ти пък к'во се хвалиш с тая тъпа и нескопосана тема, дето си написал/а... 2 реда на кръст и общо взето половината се повтаря... :? И аре стига сте се правили на много важни тука с тия комантари от сорта "Има търсачка ма/бе.." или "оф не си дорасла за секс", та нали това е тийн форум... всеки който има нужда се допитва до по знаещите! Като че ли и вие сте се родили научени бе... ай аман, какво правите в тоя форум незнам... само оспамите темите на някой който наистина има нужда (говоря за определени хора, няма да споменавам имена, те си знаят) и сега земете да ми намерите някоя липсваща запетайка, та да ми кажете, че съм на 10 годинки... :-x
П.П. - Към авторката - кръФ същност се пише с "В", не "Ф", надявам се да е превописна грешка в бързината, но ако съдя по броя на грешките ти явно не ще да е от бързината...
ПО ТЕМАТА: Не мисля, че има повод да се претисняваш... мисля, че кръВта е от следствие на разкъсването на химена, зависи при всеки е индивидуално, но ако продължи се обърни към лекар... :)
Офффф... ти пък к'во се хвалиш с тая тъпа и нескопосана тема, дето си написал/а... 2 реда на кръст и общо взето половината се повтаря... :? И аре стига сте се правили на много важни тука с тия комантари от сорта "Има търсачка ма/бе.." или "оф не си дорасла за секс", та нали това е тийн форум... всеки който има нужда се допитва до по знаещите! Като че ли и вие сте се родили научени бе... ай аман, какво правите в тоя форум незнам... само оспамите темите на някой който наистина има нужда (говоря за определени хора, няма да споменавам имена, те си знаят) и сега земете да ми намерите някоя липсваща запетайка, та да ми кажете, че съм на 10 годинки... :-x
П.П. - Към авторката - кръФ същност се пише с "В", не "Ф", надявам се да е превописна грешка в бързината, но ако съдя по броя на грешките ти явно не ще да е от бързината...
ПО ТЕМАТА: Не мисля, че има повод да се претисняваш... мисля, че кръВта е от следствие на разкъсването на химена, зависи при всеки е индивидуално, но ако продължи се обърни към лекар... :)
++++ s две ръце за това мнение !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
hamacs463
04-21-2009, 19:16
Да,има причина да се притесняваш.Научи се да пишеш и няма да имаш поводи за притеснения........ Да ти кажа 4есно и аз съм на 15 наистина ве4е от година не съм девствена,но преди да предприема тази стъпка слушах много в 4асовете по биология и про4етох доста книги и доста статии.За това,4е си го направила няма лошо стига да си знаела как да се пазиш,но като гледам едва ли :-D Моя съвет към теб е наблягаи на уроците за секс има цял живот време :-x :D
Ония диен ме хакна ино кууло и ми пукнЪ главътъ и текнъ многу кръф...
OtrakanaKaka86
04-23-2009, 21:19
Здравей, приятелко!
Най-напред искам да ти кажа, че нямаш причини да се притесняваш.
Аз първият път кървях като заклана в леглото 3 дни.
След седмица се получават остри болки в яйчниците и в простатата(зависи къде си го правила повече).
На 2-3тата седмица си правех тест за бременност, но докторът каза, че ще ми каже след 3-4 месеца със сигурност.
Баба ми, която е билкарка от родопско село и има 5 деца ми каза, че капачка оцет на ден действа стимулиращо на кръвосъсирването. Внимавай да не се полееш на грешно място!
Надявам се, че съм ти била полезна. Ако имаш още въпроси ми пиши на ЛС. И аз съм минала по този път и знам какво е да няма към кого да се обърнеш за помощ.
Целувки и се дръж! Умната!
:) +1 пък и 1-2 реда да прочетат няма да са им излишни. :o
Редовете от сорта на: " използвайте предпазни средства". :)
gia_sena_mono
04-24-2009, 11:27
Здравей, приятелко!
Най-напред искам да ти кажа, че нямаш причини да се притесняваш.
Аз първият път кървях като заклана в леглото 3 дни.
След седмица се получават остри болки в яйчниците и в простатата(зависи къде си го правила повече).
На 2-3тата седмица си правех тест за бременност, но докторът каза, че ще ми каже след 3-4 месеца със сигурност.
Баба ми, която е билкарка от родопско село и има 5 деца ми каза, че капачка оцет на ден действа стимулиращо на кръвосъсирването. Внимавай да не се полееш на грешно място!
Надявам се, че съм ти била полезна. Ако имаш още въпроси ми пиши на ЛС. И аз съм минала по този път и знам какво е да няма към кого да се обърнеш за помощ.
Целувки и се дръж! Умната!
:lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
HichNeMiPuka
04-24-2009, 15:54
нормално е всичко това
но душицо, не е нормално да си толкова НЕграмотна
не се сърди
за добро е
ай пийс
дишай спокойно
войник без рана (кръФ!!) няма :Д
споко ... ще заздравееш
(крАФ)
Здравей, приятелко!
...След седмица се получават остри болки в яйчниците и в простатата(зависи къде си го правила повече).
"... в болки в яйчниците И простатата..." :razz: :razz: :razz:
с това горе направо утрепа мишките в царевичка :lol: