PDA

View Full Version : Вече незнам какво да правя ;[[

kpuCkaa
04-20-2009, 11:47
Накратко ще разкажа и моята любовна история ако мога да я нарека такава
Започна се лятото на плажа както си стоях на хавлията и до мен видях едно момче, което ми се стори познато загледах го и се сетих че го познавам. Той е кръстник на моята втора братовчедка и единствено в тях съм го виждала. Вечерта както си седях в impulse реших да го потърся и търсих търсих най-накрая го открих писахме си той се сети коя съм аз така в продължение на около 1 месец си писахме. После започнаха и разговорите ии закачките един ден си признахме че се харесваме но за пред останалите аз му бях братовчедка. Естествено че аз бях против това НО така продължаваше. Така започна учебната година тогава се виждахме 1 път в месеца първо си мислех че нещата ще се оправят и си търпях. Опитах се да не казвам нищо и за тренировките /футбол/ така мълчах мълчах. Един ден се бях ядосала и се развиках търпях 1-2 дни пак му писах тъкмо когато си помисля че нещата ще се оправят той забравя за мен и е пак същото - няма време има много тренировки и забравя за мен. Прекалено много ми пука за него винаги когато кажа че няма да му пиша няма да го търся той започва. Сега уж сме се пооправили но когато го питам кво става между нас не казва нищо и незнам какво да правя :[

soul1199
04-20-2009, 11:53
бившия ми по същия начин,говореше,че съм му била брадчедка,и аз так,като тебе търпях,се нямал време за мене,не ходил по кафета,нз си,кфо,и накрая ми писна от него и го зарязах..та по темата:според мен трябва да го оставиш да видим докъде ще стигне,не може все да се оправдава,не го търси

Take_That
04-20-2009, 12:00
Не го търси, да видим кога той ще се сети за теб. Сигурна съм, че ще ти е трудно така да не комуникираш с него, но по-добър начин няма според мен и така ще разбереш колко си мисли за теб и следователно колко държи, ако не те потърси - тегли му една (с извинение)

Rofl4e
04-20-2009, 12:05
остави го.. той не те заслужава..

а и защо лъже че си му братовчедка.. ???

ukrotitelkataaa
04-20-2009, 12:12
Братовчедка?? :grin: :grin: ... Мога да ти кажа, че на това момче въобще не му пука за тебе. Ако те харесваше и скаше да сте заедно нямаше да те представя като братовчедка. Що за глупост е това?? Значи се срамува от теб. :? Я го остави да видиш дали ще те потърси, а ако не те потърси не го търси и ти все пак няма да му се молиш...

Lysit0
04-20-2009, 14:27
Остави го......