Влез

View Full Version : дразнещи субекти

Dundy
04-20-2009, 17:34
добре бе хора,вижте сега.Не се ли дразните на разни такива бележкари,които след всяко контролно казват"оффф аз сега ще имам 2 ебаси ше имам 2" и естествено след това имат 6.Защото аз като знам ,че наистина ще имам 2 и някой дойде така да ми разправя и напрао избухвам.Напрао прекалявам понякога :D .Или пък някой да ми каже"офф аз каква съм дебела мин седмица бях 43 кг а сега съм 43,1".Ми на мен като ми кажат нещо такова или се сдухвам или им казвам нещо от сорта"ми да наистина си дебеличка" или пък"да ти не си много умна".Е при вас има ли такива някакви

Neftochimic
04-20-2009, 17:39
ем има ги сякакви...

StRaSsenJunGe
04-20-2009, 18:32
Има 1 такоа русо (няма намек) от моя клас... само се подмазва и реве като получи 5 :x Много ми е досадна ама какво да правя..

Bianca
04-20-2009, 18:37
Аз правя така, прося си комплименти. 8-)

eXpl0d3
04-20-2009, 18:39
Има една такава от моя клас не и обръщах внимание, защото тя е най-големия зубар а е един номер преди мен и стоеше в началото до мен. По едно време 2-3 пъти стои стои и ма псува :shock: ех майкати да еба си викам аз я бутнах (леко де) и я наредих едно хубао а тя тая една глава под мене и напрао щеше пода да обърши де... и от тогава не ми говори такива простотии аа всъщност тя нищо не ми говори де и един авер постоянно я нарежда, преди му правех забележка да спира от време на време, нооо вече няма такива екстри :razz:

П.П: момче съм.

bloodyF
04-20-2009, 18:56
дразнят много :o
имам една приятелка тя е 45 кила с мокри дрехи и е много добра по предметите и като правим контролно оф ще имам 2 пък накрая има 5-6 :?
или постоянно колко съм дебела трябва да смъкна 10тина кила и аз само я гледам : :shock: :shock: :o :o айде за някои хора,които не са толкова добри по предметите да кажат ще имам ниска оценка,както и да е и после да имат висока нали хубаво ама така... :x

StRaSsenJunGe
04-20-2009, 19:37
дразнят много :o
имам една приятелка тя е 45 кила с мокри дрехи и е много добра по предметите и като правим контролно оф ще имам 2 пък накрая има 5-6 :?
или постоянно колко съм дебела трябва да смъкна 10тина кила и аз само я гледам : :shock: :shock: :o :o айде за някои хора,които не са толкова добри по предметите да кажат ще имам ниска оценка,както и да е и после да имат висока нали хубаво ама така... :x

+1, това русото от моя клас е същото :x :x :x

got2Bthe1
04-20-2009, 20:01
иаме един лайнар който не помага при контролни "за да не изкара някой по висока оценка от него..."
освен тва имаме една квартална принцеса дето мн мн дразни...
основния ми контакт с тях е като ги храна дискретно или им се подигравам без само те да усетят

ThePowerOfLove
04-20-2009, 20:35
И от моя клас има подобни образи. Не само, че е дразнещо, но е и доста смешно

[B]a[N]D[i]T[k]a
04-21-2009, 00:19
оххх това с оценките не ме влече особено но имам една приятелка която винаги казва колко е "дебелаа" и че имала големи бедра а тя в същото време е няква ниска и суперклечава а аз до нея съм някаква висока .. и .. ддз не съм клечава изобщо :D или пък като си обуе някаква риза обаче я закопчава до половината така че да и се види сутиена .. нз вас не ви ли дразни някакви особи да си показват бельото пред цялото даскало о.О?! и една друга която пък е закръглена обаче носи някакви къси поли до малко под г`за и.. аууу ужасс!! :D все едно гледаш прасенце в рокля .. знам че е кофти така да се говори ама наистина .. хD :-o :)

TikvenaElhichka
04-21-2009, 17:28
Пък ги има и лигави момиченца, дето мрънкат: "уф, тоя ме дразни, уф, оня ме дразни." :)

P.S. Great minds discuss ideas, average minds discuss events and small minds - people.

AFT
04-21-2009, 19:55
Аз им викам травестити. Уж са женски, пък с мъжки полови органи.

П.П. Знам, логиката ми е убийствена.

LittleDude
04-21-2009, 20:00
ае то в класа не може да няма такива субекти. Малко са ама дразнят, знам го.

TheNewReligion
04-21-2009, 20:11
Срещала съм хора и от двата типа, но се абстрахирам от тях. Слава Богу, в класа ми няма такива.

productivesoul
04-22-2009, 07:17
Срещала съм хора и от двата типа, но се абстрахирам от тях. Слава Богу, в класа ми няма такива.
оОО :) блазе ти :) :) :) .. ако и в моя клас ги нямаше щеше да е мнооо яко... ама ги има де.... има и една дето все много знае по литература пък всъщност чете анализите предварително :D :D ... чиста проба тъпост

Bellatrix
04-22-2009, 08:08
оОО :) блазе ти :) :) :) .. ако и в моя клас ги нямаше щеше да е мнооо яко... ама ги има де.... има и една дето все много знае по литература пък всъщност чете анализите предварително :D :D ... чиста проба тъпост
Хмммм... кой клас си? Попринцип съм съгласна, ама нещо не схващам: от нея се очаква сама да стигне до истини и анализи, за които и големите литератури нон стоп спорят ли? Ем момичето се интересува от литература, чете темички, анализи, занимава се... После, занимавайки се с даден предмет, човек открива, че започва да намира логика в неща, които преди това са му се стрували тъпи и неясни, започва да разбира предмета. От там логично да дойде малко по-голямо самочувствие. Това, че останалите ви мързи да седнете и също да го направите не значи, че тя е виновна и трябва да е със стадото и да няма интереси!?

ОМГ, имате изумително мислене.

Аз знам английски доста добре и госпожата не ме занимава с изпитване, а вместо това седя на последния чин и пиша есета на английски. Учебника ми е леко скучен. И един тон хора преди са ми казвали: О, ама ти си го учила от 4-5 годишна... Ние кво да направим, че не сме!
Е, кво от тва? На 5 годинки сама си седнах и ми беше станало интересно и с един буквар и една книжка с детски приказки на английски си положих основите. Аз ли съм виновна, че другите не са се занимавали? Или трябва да си седя тъпа?

productivesoul
04-22-2009, 17:58
ми аз съм 9 клас... и междудругото също се занимавам с английски от много малка, но не е там въпроса- да, занимавам се, но не преча на другите да показват какво знаят и могат. Това че знам повече от другите не значи че трябва постоянно да се изтъквам. Да права си, хубаво е, че се има интереси, става въпрос за това, че тя като е изчела де що е намерила анализ за Илиада например, и като почне в час да ми говори и разсъждава, то си личи, че не е стигнала сама то тея заключения... начина, по които се изразява, думите които използва. Нищо против не бих имала ако знаех, чее наистина тя ги мисли тези неща, а че не са прочетени от учебника. То така и аз мога- да го прочета и да рабера за кво става въпрос без никва мисловна дейност... На мен лично не би ми харесало да се самоизтъквам, с някакви заключения до които не съм стигнала сама. Всеки може да седне да прочете, да запомни и после да го изрецитира... поне аз така си мисля :)

LittlePrincess
04-22-2009, 18:04
Хора - всякакви. В моя клас има и от двата изброени типа - дразнещо е, да, но аз просто игнорирам когато не ми изнася каквото и да е.

john95
04-22-2009, 18:20
От моя клас има една квартална феичка - мургава - много ... Дебела, ниска (около 1,50 ама компенсира с своите 60тина килца :D ) има само едни Цици дето ги вее - и цяло у-ще ги е пипало,мачкало гледало -..... абе

И на всичкото отгоре - се мисли за хубава и тн... - и е тъпа ... абе Аутцайдер - ама ония от по горните класове и се натискат - щот им пуска :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:

(7клас съм )

john95
04-22-2009, 18:21
Радвам и се на момичето - като така може да изхранва семейството :lol:

Пък на всичкото отгоре е къркач, пушач и я опъват в кенефите :lol: :lol: :lol: :lol: - просто си няма равен тя...

vlubeno_momi4e***
04-22-2009, 21:05
Има всякакви хора...и в моя клас се срещат такива ама много не им обръщам внимание - да се оправят както знаят. ;dd

AFT
04-22-2009, 21:23
ми аз съм 9 клас... и междудругото също се занимавам с английски от много малка, но не е там въпроса- да, занимавам се, но не преча на другите да показват какво знаят и могат. Това че знам повече от другите не значи че трябва постоянно да се изтъквам. Да права си, хубаво е, че се има интереси, става въпрос за това, че тя като е изчела де що е намерила анализ за Илиада например, и като почне в час да ми говори и разсъждава, то си личи, че не е стигнала сама то тея заключения... начина, по които се изразява, думите които използва. Нищо против не бих имала ако знаех, чее наистина тя ги мисли тези неща, а че не са прочетени от учебника. То така и аз мога- да го прочета и да рабера за кво става въпрос без никва мисловна дейност... На мен лично не би ми харесало да се самоизтъквам, с някакви заключения до които не съм стигнала сама. Всеки може да седне да прочете, да запомни и после да го изрецитира... поне аз така си мисля :)

Четейки анализи, есета или квото и да е било, тя вижда всички мнения по въпроса, но това не означава, че не си изгражда свое собствено. Едно е да изрецитираш дословно нечия мисъл, друго е да можеш сам да си изградиш мнение за нещо, съгласявайки се с някой и неговите аргументи. Надявам се правиш тази разлика. Отгоре на всичко, браво на момичето, че поне се интересува и чете, дори и да е само за оценката - колко от учениците въобще си и помислят една вечер да не излязат, за да прочетат някоя книга?! Мда, така си и помислих. Пък и това е същото като ходенето на уроци - когато не разбираш математиката и часовете в училище не са ти достатъчни, отиваш на уроци и т.н. Момичето си има цел и се стреми към нея, аз съм от по-мързеливите и по-често минавам между капките, но не се гордея с това. Хах, една моя съученичка понякога става в 4 часа сутринта да си учи, при положение, че не живее в Пловдив (където е училището ни) и пътува ~2часа до тук - демек не тръгва в 12 от тях както повечето от нас. Обаче никой от класа не я мисли за зубър, евала и' правим, щото никой друг от нас не би станал по-рано от 7, особено за да учи. Така че недей злобей ( и малко завижда ), а си мисли сама без анализи и не гледай в чуждата паничка. ;]