PDA

View Full Version : Масло за нокти - Икаров

5e5cuTy
04-21-2009, 17:25
Искам да ви попитам, използвали ли сте това масло? След колко време долу-горе се забелязва резултата? :)

sexa_na_kompleksa
04-21-2009, 18:02
Аз го ползвам. Много съм доволна. При мен имаше резултат след втората седмица някъде. Но това си е много инидивидуално според мен. Моите нокти станаха много здрави, дори от една-две седмици не съм се мазала. xD

galu6a
04-21-2009, 18:09
и аз го имам и наистина поага неога да кажа след време ,но си заслужава :)

caseoftheex
04-21-2009, 18:33
само заздравява или помага и за по-бърз растеж? :)

SunSmile
04-21-2009, 18:55
Я някой да пусне снимка как изглежда, цени ..? Кога се мажете с него? Без лак или върху лак..?
Аз имам много здрави нокти, никога не съм използвала такива масла и успявам да поддържам хубава дължина, но ми стана интересно. Винаги може повече :)

GabisiTa
04-21-2009, 19:17
Я някой да пусне снимка как изглежда, цени ..? Кога се мажете с него? Без лак или върху лак..?
Аз имам много здрави нокти, никога не съм използвала такива масла и успявам да поддържам хубава дължина, но ми стана интересно. Винаги може повече :)

http://fl1.shopmania.org/files/snimki/1381/maslo-za-nokti-ikarov~1380285.jpg

Ето така изглежда - в шишенце е като лак, с четчица, но е по-течно, все пак е масло. Аз си го купих за 2лв. от аптека. Нанася се върху ноктите и по кожичките и се масажира, попива по-бавно - за около 15-20 минути.
Ползвам го от скоро и забелязвам резултата :)

Undying
04-21-2009, 19:47
Я кажете това дали помага срещу пожълтяване на ноктите? Аз никога не ходя без лак, и никога не слагам по-малко от 2 пласта, и от това ноктите ми са придобили леко жълт оттенък, който ме дразни. И ако това не помага някой знае ли нещо, с което да го махна? :-o

LovelyGirl
04-21-2009, 20:55
Аз използвам на Evri против пожълтяването и наистина помага :)
Нанася се под лака и съхне много бързо.Безцветен е и струва около 2лв мисля.

marin4itu
04-22-2009, 12:51
Я кажете това дали помага срещу пожълтяване на ноктите? Аз никога не ходя без лак, и никога не слагам по-малко от 2 пласта, и от това ноктите ми са придобили леко жълт оттенък, който ме дразни. И ако това не помага някой знае ли нещо, с което да го махна? :-o

Слагай си заздравител или някакъв прозрачен лак преди цвета, който искаш да нанесеш и няма да пожълтяват.

Maimunche_f
04-22-2009, 17:45
Срещу пожълтяването ти препоръчвам Перфект - заздравителя против цепене (цепене, неравности и пожълтяване). Аз съм много доволна от него :)

gia_sena_mono
04-22-2009, 19:31
Аз ползвам заздравителя на Пърфект за цепещи се нокти от около година.Ноктите ми бяха ужасни, постоянно се цепеха и лющеха.От както го използвам ноктите ми са супер, но незнам защо в последните 1-2 седмици пак започнаха да се цепят и лющят.Винаги го използвам - първо нанасям 1 или 2 пласта от него и после се лакирам.Пак започнаха и незнам какво да ги правя - подкъсих ги и мислех да седя без лак известно време, но не съм свикнала ми изглеждат грозни без.

My6mYLka
04-22-2009, 20:39
мисля да си взема случайно ме подканиха :lol: споменаха ми че било много хубаво а аз нз

Undying
04-23-2009, 20:10
Аз имам на Perfect Calcium Gel, той е за втвърдяване, незнам дали е и против пожълтяване, хубав е, но предишния, който имах на Perfect 3 в 1 сякаш повече ми харесваше...
Ама аз и да си призная често забравям да го сложа преди лака, което води до нлева ефикасност на самия заздравител...

Ама да не развалям темичката, благодаря ви за отговорите. Ще си вземам пак 3 в 1 явно...

FucKtheSyStem
04-23-2009, 21:19
Маслото на Икаров е много хубаво! Преди си гризях ноктите,а въпреки че спрях преди година още не приличаха на нищо.2-3 седмици с това масло и се преродих направо! Не се цепят,здрави са, растат много по бързо..Супер е :grin:

TonChoY
04-24-2009, 20:07
оо взимам го това масло на Икаров :grin: :grin: :-)