View Full Version : Започва ТОТАЛНА ВОЙНА
Nov proekt
http://www.youtube.com/watch?v=Vf7KMpR0eoY
Ами проекта е добър, но повечето хора като чуят "тотална война" и ще имат резерви... Звучи много крайно просто, един обикновен средностатистически българин колкото и да е съгласен с казаното, едва ли ще му хареса езика и тона с който се говори, а той е непривлекателен. Езика на улицата не трябва да се превръща в език на средностатистически български патриот и националист. Истината трябва да се казва, но да не се остава с впечатлението, че се казва от хора с образование по-ниско от средното, които не могат да използват по-културен език и използват просташки епитети, като "педали" например. Политическа пропаганда с подобен език не се прави. Българския националист трябва да показва, че е високо образован и културен...
Също така каква е тази музика, някакъв див метъл?! То това не може да се слуша бе хора! Това е ужасно. Нито е българска музиката като стил, нито е приятна за слушане, а напротив. Хиляда пъти повече предпочитам музиката, която се пее във "Сите българи заедно". Българска, патриотична, народна, а не някакви грънчове, които се дерат гърлата като ненормални...
Не ме разбирай погрешно, "за" проекта съм, но доста неща трябва да се променят, за да бъде привлекателен и с това заглавие най-малкото ще стреснете народа вместо да го привлечете...
:shock: нещо не ми се нрави тая работа . Не че грешни работи се говорят ,но както казва кристо-стряска и създава резерви
Dennitsa
05-19-2009, 12:22
Война така или иначе ще има,но не гражданска,а трета световна.
Вярно,че напрежението в страната е на огромни висоти и се засилва все повече,но не вярвам,че ще се стигне до нещо по-сериозно. Надеждите ми са в третата световна,имам страхотното предчувствие,че България този път ще е на печелившата страна и ще успеем да си върнем изгубените територии.
Само не мога да я разбера тая "хубава музика". "Ограбихаааааа ниииииииииии" - някакъв кудкудяка като изнасилена водвица от брата на тариката.
MrUndaztood
05-23-2009, 12:16
Само не мога да я разбера тая "хубава музика". "Ограбихаааааа ниииииииииии" - някакъв кудкудяка като изнасилена водвица от брата на тариката.
Защо се очудваш? Това си е типично по български. Само се оплакваме...
love_enrique
05-25-2009, 10:52
:shock: :razz: Вярвате ли си наистина или се мислите за интересни пропагандирайки безумни идеи,за които времето отдавна е минало и слава Богу.Ако има 3та световна война,тя няма да е на полето със саби и ножове както си я представяте с вашите лозунги "Сърбия на нож,българия на 3 морета"и нз ква простотия още.Войната ще е икономическа и в най-краен случай-бърза и безболезнена-с атомна бомба
и в най-краен случай-бърза и безболезнена-с атомна бомба
Култ ! :lol:
love_enrique
05-26-2009, 12:21
култ е че не усещаш иронията :lol:
Яко ирония има в тоя пост..