View Full Version : Обяснение
sweet_f_pz
04-22-2009, 18:55
Здравейте такам на 15 съм,почти 16 с приятеля ми ходим от 6 месеца и тази неделя ще ходя у тях.Готова съм за следващата стъпка,просто искам малко помощ и обяснение,г/д да ми кажете как ще стане,притеснявам се че ще боли,е да но без болка няма как .. Нямам перфектно тяло и имам мънинко коремче,не е отвратително,но не и перфеткно,дупето ми също не е перфектно и може би от това се притеснявам,защото няма да съм достатъчно добра за него .. Исках да ми обясните с подробности как г/д ще мине етапа и колко ще продължи г/д чя път ?! Мерси
EeeBobii
04-22-2009, 19:00
Прави това което намираш за добре.
Не забравяй едно - Презервативa
Не забравяй второто - не се притеснявай за нищо, от вътре си идва всичко и на момента.
Е и? Той щом 6 месеца е с теб едва ли го бъркат корема и дупето ти..
А времето различно.. ;) до като не свърши пича(ти въобще не се надявай на това удоволствие).. :lol: . Ползваите си капотчета.. ако не си достатачно влажна лубрикантче и така.. да те възбуди на макс..(че ще боли по малко) и няма се притесняваш тва е :lol:
GameMaster
04-22-2009, 19:04
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=242696 Мисля че това ще ти свърши чудесна работа.
jambo_bs
04-22-2009, 19:07
А времето различно.. ;) до като не свърши пича(ти въобще не се надявай на това удоволствие).. :lol: . Ползваите си капотчета.. ако не си достатачно влажна лубрикантче и така.. да те възбуди на макс..(че ще боли по малко) и няма се притесняваш тва е :lol:
Кака Паци ще ти обясни всичко :D
Кака Паци ще ти обясни всичко :D
Венциславчоуууу