View Full Version : Неук съм...
53downfall
04-22-2009, 21:34
1 От къде да си купя ленти за кола маска?
2 От каде да си купя мармалада дето се маже преди да дръпнеш лентата.
3 Как се подготвя тая чудесия?
4 Колко пари е цялата тая екстра?
5 Само питам за обща култура :) много е важно пишете плс .
BoCupycake
04-22-2009, 22:34
Влез в някой козметичен салон,попитай и там ще ти отговорят на всички въпроси. =)
caseoftheex
04-23-2009, 06:06
ами той пита тука да ти кажа..
CaribbeanGirl
04-23-2009, 06:44
Ами не е нужно да си купуваш всичко по отделно! Има готови ленти за кола маска - отлепяш ги (обикновено двете са залепени една за друга), после ги залепяш на мястото, което искаш да обезкосмиш, разтъркваш малко отгоре, за да залепне по-добре и дърпаш! Това е всичко, ама с готови ленти! :)
53downfall
04-23-2009, 07:04
Къде да ги намера готовите ленти?
LovelyGirl
04-23-2009, 07:08
В козметичните магазини :)
1 От къде да си купя ленти за кола маска? - Взимаш един голям чист парцал :-D
2 От каде да си купя мармалада дето се маже преди да дръпнеш лентата.- Вземаш си от магазина течна кола-маска, в кварталния също трябва да има :P
3 Как се подготвя тая чудесия? - Слагаш стубичката в една чашка с вода и я буташ в микровълновата да омекне. Взимаш един голям парцал и в самата опаковка на колата маска има едно ножче. Нанасяш с него върху космите, залепяш парзала и дърпаш. И така навсякъде, където искаш да се обезкосмиш. След това отиваш се измиваш и се мажеш с крем. Надявам се бях достатъчно изчерпателна 8-)
4 Колко пари е цялата тая екстра? - Ами по- малко от 2 лева е обикновената, аз нея ползвам.
CaribbeanGirl
04-23-2009, 07:51
Ами да, от магазините за козметика! И даже има различни видове - за чувствителна кожа, за нормална, за бикини линията и т.н.! :)
53downfall
04-23-2009, 08:19
1 От къде да си купя ленти за кола маска? - Взимаш един голям чист парцал :-D
2 От каде да си купя мармалада дето се маже преди да дръпнеш лентата.- Вземаш си от магазина течна кола-маска, в кварталния също трябва да има :P
3 Как се подготвя тая чудесия? - Слагаш стубичката в една чашка с вода и я буташ в микровълновата да омекне. Взимаш един голям парцал и в самата опаковка на колата маска има едно ножче. Нанасяш с него върху космите, залепяш парзала и дърпаш. И така навсякъде, където искаш да се обезкосмиш. След това отиваш се измиваш и се мажеш с крем. Надявам се бях достатъчно изчерпателна 8-)
4 Колко пари е цялата тая екстра? - Ами по- малко от 2 лева е обикновената, аз нея ползвам.
Благодаря много :)
j_adore2
04-23-2009, 08:24
Аз знам че не е хубаво да се миеш след като си си махнал космите,защото може да се получи воден плеврит или нещо такова .. не разбирам но ставаше нещо :(
Аз знам че не е хубаво да се миеш след като си си махнал космите,защото може да се получи воден плеврит или нещо такова .. не разбирам но ставаше нещо :(
Глупости, как няма да се измиеш!?! :shock: Та нали после лепкаш целия, да няма да си седиш така :-D Пък и аз винаги така съм си обезкосмявала краката и нищо не ми е ставало.. Вече 3 години...
j_adore2
04-23-2009, 08:36
Има кърпички,които махат лепкащото :) Поне 1-2 часа не трябва да се мокри .. Аз си го оняснявам защото местата от които са махнати косъмчетата са празни и влиза вода там :)
Незнам, аз не бях чувала до сега за нещо подобно и винаги съм си се миела.
j_adore2
04-23-2009, 08:44
Замисли се,някога като си била на кола маска,козметичката мила ли те е? :P
Замисли се,някога като си била на кола маска,козметичката мила ли те е? :P
Никога не съм била, защото мисля, че това са си излишни 20 лв, които ге дам като мога и сама да си го направя. А и там може да работят по чисто знам ли.. Аз винаги успявам да се охлепам 8-)
sweet_bubka
04-23-2009, 09:09
Да и аз не се мия понеже ставам цялата в пъпки после.За това има специялана кърпи4ка,но ако нямаш сложи малко олио на едно памуче и готово...няма и следа от кола маската
j_adore2
04-23-2009, 09:16
Да и аз не се мия понеже ставам цялата в пъпки после.За това има специялана кърпи4ка,но ако нямаш сложи малко олио на едно памуче и готово...няма и следа от кола маската
Да точно.. Поне моята козметичкакато свърши и ме маже с едно олио и се маха всичко,а ако остане съвсем нещо тогава в къщи се измивам .