Влез

View Full Version : отново въпросната бременност..

Rise_Against
04-23-2009, 20:04
Подхожда към вас с въпрос,на който преди се дразних,когато питаше някоя от съфорумничките,но ето че и на моята глава дойде...
Ситуацията е следната: закъснява ми с 6 дни,направих тест на 5тия ден от закъснението (отрицателен) ,имах болка в яйчниците 2-3 пъти,хубавото е че имам типичния дискомфорт в гърдите. А относно секса: без презерватив,но не свършва в мен.
На много момичета този месец им закъснява,всички го отдават на времето.
Не искам поучения,и сама осъзнавам хлапашката си постъпка,искам мнения и някой да разкаже ако е попадал в такава ситуация или някой пък приятел.
Благодаря предварително! :)

djuki
04-23-2009, 20:08
секса без презерватив винаги крие някакъв супер минимален риск. Но мисля че няма за какво да се притесняваш щом и теста ти е бил отрицателен . Ако ще те успокои на мен също ми закъснява

Rofl4e
04-23-2009, 20:57
от времето е .. аз миналия месец бях така :D самоче и със слабо кръвотечение.. тоя месец всичко сие норомално.. ;) щом теста е отрицателен няма страшно(предполагам си си купила хубав тест).. :)

dragonfly92
04-23-2009, 20:59
не се тревожи и на мен ми закъсня този месец (с 2 дни) :) щом теста е отрицателен всичко е наред :)

Lady_AMG
04-23-2009, 21:11
Аз съм момичето с часовниковия цикъл :D Никога не ми закъснява, а този месец ми закъсня с 8 дни и генеколожката каза, че е защото времето рязко се е затоплило, не се тревожи. А и ПМС е на лице, няма страшно 8)

Ecstasy
04-23-2009, 21:27
Щом теста е отрицателен какво те притеснява ? :-o

JenataNaShefa
04-23-2009, 23:02
Ми може от времето да е, може от някакъв здравословен проблем и много други фактори... Ние от къде да знаем какво ти е ? След като теста ти е бил отрицателен, какво толкова те тормози ? Ако не искаш да ходиш все още на гИнеколог си вземи още един тест, но аз по-скоро те съветвам да отидеш да те види специалист, дори и да ти няма нищо !

Sladur_
04-24-2009, 07:14
секса без презерватив винаги крие някакъв супер минимален риск. :-x риска не е минимален !

kalpazanka
04-24-2009, 08:59
^но я си представи ако свършва в нея, щом сега рискът не е минимален, тогава какъв би бил!

Nadelina
04-24-2009, 10:23
На мен ми дойде една седмица след предишния. Според мен е заради времето, не се притеснявай.

smallbab
04-24-2009, 14:00
ох на мен тоя месец ми дойде със закуснение на приятелка ми и подрани със 8-9 дни на друга приятелка със седмица по рано и на друга със 2 седмици по късно :D :D :D :D :D мноу объркана ситуация ама спокойно ама какво ли те съветвам аз самта аоще трепря над теста за бременност щоту и аз 1 път пробвах секс без презерватив точно седмица след като ми свърши и ся чакам да минат 7 дни от ата за да ми отчете вярно :( :( :(

Jus7m3
04-24-2009, 14:08
relax, take it easy :) it's a boy!

t1n4e7o
04-24-2009, 15:39
Мисля, че няма за какво да се притесняваш щом си правила вече тест и то след като ти е било закъсняло. Спокойно! :wink: но един съвет от мен - ползвай някакво предпазно средство, било то презерватив или орални контрацептиви, за да не изпадаш пак в такива ситуации и когато ти закъснее дори малко и да се панираш :)

HichNeMiPuka
04-24-2009, 15:43
тъкмо щях да те овикам едно хубаво... обаче съвсем сериозно го говоря тва - на мен този месец ми закъсня с 11 дни. имам редовен цикъл ВИНАГИ, отидох на гинеколог, каза ми, че нищо лошо няма...времето, проблеми, повече емоции и т.н. някви хапчета ми изписа. най-умното нещо, което можеш да направиш е да отидеш на преглед. няма да те ровят отдолу ако за това се тревожиш

loveme
04-24-2009, 21:25
хммм мн интересно.. не само на вас.. сиг е от климата.. :-o :-o :-o за март месе ми дойде 2 пъти в началото и в края.. а сега нз кога.. уж го очаквам всеки момент.. но все пак се притеснявам.. :?

kriskaata
05-25-2009, 22:44
направила си рано теста,трябва да се повтори най рано на седмия ден след "зачеването" :P

miShle
05-26-2009, 15:37
Според мен няма за какво да се притесняваш. Мен лично кклиматът много ми влияе на цикъла.Даже от вчера много ме болят яйчниците и сиг ще ми дойде въпреки,че ми свърши преди 12 дена. На наякои им идва по -рано на други им закъснява .. не виждам поводи за притеснение при положение,че теста ти е отрицателен, пък и от тфа дето се шашкаш допринасяш допълнително за това да не ти идва ... Успокой се !

turboPantofka
05-26-2009, 16:01
Малко си подранила с теста. Той се прави около 14-тия ден след закъснението...не пишеше ли на опаковката?

xXxDeathPrincessxXx
05-26-2009, 16:08
от времето е и аз съм така а пък и щом теста е отрицателен няма за какво да се притесняваш

3oPuTy
05-26-2009, 16:08
Спокойно ;)
За 6 години абсолютно винаги,когато се сменя сезона или ми закъснява,или ми идва по-рано,или един месец ми пропуска,или ми тече адски бавно около седмица-две и после ми се нормализира ... :) Тааа мисълта ми беше,че нищо ти няма ;)

iveta_bebeto
05-30-2009, 03:47
iskam da vi pitam az da se pritesnqvam li kato priqtelq mi svur6i ot samozadovolqvane i posle 20 min minaha i sed tva se ispi6ka i mi go vkara 2,3 puti :(

FCB
05-30-2009, 09:10
И аз съм с твоя проблем.Само,че презерватива се скъса.На 32 час пих Ескапел.Чакам още някой др ден и ще правя тест. А снощи забелязах някакаво течение,но кафеникаво,а ме боли корема все едно че ще ми идва.Пък съм с мн нередовен цикъл и откачам направо :-#

magneziq
05-31-2009, 15:12
На мен винаги от Август до Ноември и от Март до Юни ми спира цикъла, ама като по часовник и така е от както го имам.

kalpazanka
06-01-2009, 07:55
Малко си подранила с теста. Той се прави около 14-тия ден след закъснението...не пишеше ли на опаковката?На 14 ден от рисковия акт и на първия ден от закъснението.