Влез

View Full Version : Какво мислите за този епилатор ?

DoomShadow
04-24-2009, 17:46
Какво мислите за този епилатор ?
http://www.electron.bg/product_info.php?cPath=75&products_id=1751

добър ли е според вас? има ли някои коийто да го ползна и ако има нека каже дали е доволен от него ?
и последно ако може някой да ми даде превод на характеристиките му:

Features:

· Hair free skin for up to 4 weeks

· Standard head with unique SoftLift™ system for extra smooth skin: lifts and removes ven hairs as short as 0,5 mm and flat lying hairs at the root

· 4-way moving pain softener for an extra gentle epilation

· With EfficiencyPro clip for an extra fast epilation

· Including additional shaver head for underarms and bikini line

· OptiTrim attachment to cut hair to ideal length for epilation

· Cosmetic pouch

· Cord

· Colour: aquamarine

Благодаря предварително :)

mArMaLaDkA
04-24-2009, 17:55
Не съм ползвала друг епилатор,това ми беше първия,та не мога да изкажа кой знае какво мнение.Ролките обезболяват чат-пат,но първите няколко пъти си боли доста,зависи с какво си си махала косъмчетата преди.Казвам това за ролките от личен опит.Веднъж махнах приставката и така болешеее...Маха и наистина доста се задържа,но зависи и от структурата на косъма.На места косъмчетата са уредели.Просто вече не растат.Не съм го пробвала да епилирам подмишниците и бикини линията.Малко обаче не ми захваща малките косъмчета. :-o Самия епилатор има доста страшен звук и определон не е подходящо да се епилираш в 23,примерно,защото така ти е скимнало.Има звук на косачка(сериозно!).Аз като го пусна,не се плаша от болка,че ще има примерно,а от звука. 8-) Доста добър е..мисля.Моя е оранжев. :D

nesuni
04-24-2009, 18:12
auuuuuuuuuu super si e we........az sam s drug epilator no edna fr mi dade da go probvam i bqh mo0oo0ogo dovlna ot rezultata

DoomShadow
04-24-2009, 18:12
naduva6 muzikata do dupka +2 biri i orkestara da sviri :razz:

az prez denq kat si usilq muzi4kata nqma i da go 4uvam toq zvuk :oops:

ami slu4aino da znae6 ne6to za izrastvane na pokojni kosam4eta ? 4e ina4e stavat 4erveni pupki :(

mArMaLaDkA
04-24-2009, 18:22
А,няма,бе!Колко съм усилвала,и пак се чува.Подкожни косъмчета на мен не са ми излизали от епилатора.Ако ти излезе-цедиш,отскубваш косъмчето и намазваш мястото с някакво кремче.

splendour
04-24-2009, 18:33
az imam tak1v ama zelen i kastrq si4ki kosmi navred i na 6ir.samo 4e moq e zelen i e bez pristavka.samo 1 s pinsetki rolka i edno protiv bolkata edni kat bodil4eta.xybav e no az i dryg ne s1m probvala.a otde moga da zema samo pristavka i 6t stane li i za moq?ako nqkoi ima info nqkvo...... a otnosno podkojnite-mn sa gadni krakata mi ima tyk tam daje golqma p1pka i mn poodkojni.stryktyra....a podmi6nicite boli po malko ot krakata dori :)

Loshotia
04-24-2009, 18:36
Всички епилатори действат на един и същ приницип- и най- новият и най- модерният да е, пак като дърпа космите си боли.

DoomShadow
04-25-2009, 12:52
taka si e :) ama ina4e trqbva da si kosmat kato gorila :-o