Влез

View Full Version : Цвете на първа среща?

umri
04-25-2009, 00:52
Уместно ли е да се подарява цвете на първа среща? Запознахме се преди няколко дена в интернет и си допадаме и скоро предстои среща.
Въпросът ми е към момичетата главно, но може и мъжки мнения. Как бихте се почувствали, ако примерно ви подарят роза на първа среща?

5StaR
04-25-2009, 00:56
ми зависи от теб, може да подариш цветето яко и да изглежда добре, да кажеш нещо умно, ако го подариш смотано и се изчервиш, (спечеш) ще е тъпо ;)

umri
04-25-2009, 01:08
ми зависи от теб, може да подариш цветето яко и да изглежда добре, да кажеш нещо умно, ако го подариш смотано и се изчервиш, (спечеш) ще е тъпо ;)
Това е ясно, че ще изръса някоя простотия, която разбира се ще звучи чаровно 8-) . А цветето... розичка от най-червените. :) Въпроса е дали е уместно, че не съм го правил до сега, но просто това момиче го чувствам по-различно, отколкото другите и искам да изглеждам отличително пред нея. Някак си.... да спечеля точки с това цвете... положителни.

CucAgMuH
04-25-2009, 01:58
Това е ясно, че ще изръса някоя простотия...

Само недей като мен едно време: "Не знаех какво пасеш, но се надявам това да ти хареса..." 8-) Да дадеш болни при за цвете, с което после да те замерят... неблагодарна история :)

Ако ще подаряваш - давай по традиционният начин. Може да й се стори малко прекалено като за първа среща, ама да не ти дреме :) Щом така го чувстваш - така го правиш...

Dollystar
04-25-2009, 06:22
Не го разсейвайте момчето от главната цел, щом иска да я впечатли и знае, че няма да се спечи нека й подари цвете, независимо какво на нея много ще й хареса. Това е страшно романтично и ще я зарадваш адски много ( освен аконяма няква алергия към цветя :D )

Hilary_
04-25-2009, 07:12
Аз лично ще се зарадвам и то много... :grin: Но зависи от момичето... ако си се харесвате и мислите да се взимате не виждам причина да не и подариш... но ако още сте само приятели ще се почувства малко или много неудобно... ти я познаваш по - добре...прецени сам... 8)

selens
04-25-2009, 07:16
Да не ти дреме .. ако не и хареса значи е много ограничена :D

sheilsis
04-25-2009, 07:26
идеята е мн добре :) аз лично бих била мн щастлива ако някой ми подари цветенце още на 1вата среща :-D
но червена роза не е ли малко прекалено всмисъл защо не й подариш беличка :) поне аз червената роза я свързвам със силни чувства и т.н.

GabisiTa
04-25-2009, 07:39
^^ Съгласна съм :)
Разбери (ако не знаеш вече) кое е любимото й цвете и й подари него :)

Nadelina
04-25-2009, 07:44
Бих се почувствала тъпо, ако ми подарят роза на първа среща. Би ме впечатлило, ако ми го подари гаджето ми, но непознато момче на първа среща - странно е.

MP
04-25-2009, 07:46
Момчето ви пита,как бихте се почувствали,а вие му отговаряте да не му дреме...Ако не му дремеше,нямаше да пита.Лично аз не бих подарил цвете.Просто се чудя какво ще прави с него по време на срещата.Ще го разнася през цялото време с нея,да и пречи ли?Не.мерси.

vesito13
04-25-2009, 07:50
Не бих искала цвете на първа среща , даже напротив бих се почувствала много тъпо . Адски неловко ще и стане на нея , поне според мен .
Така че , аз казвам НЕ! (лично мое мнение ;))

selens
04-25-2009, 07:52
Не бих искала цвете на първа среща , даже напротив бих се почувствала много тъпо . Адски неловко ще и стане на нея , поне според мен .
Така че , аз казвам НЕ! (лично мое мнение ;))
Ако не се познавате по-добре наистина не и подарявай .. но ако сте познати не виждам какво му е лошото :)

GossipGirl89
04-25-2009, 08:17
Аз бих се зарадвала. Обичам цветята и романтиката много ;p Но нека не е червена роза, нека е бяла примерно. Червената роза символизира много силна любов и чувства, а на този етап едва али я обичаш толкова много... :)

nicolepcd
04-25-2009, 08:22
И аз бих се почувствала тъпо. Ще се смутя 8-) По-добре се вижте, виж я каква е като човек и в бъдеще може и да й подаряваш, ако й харесват цветята :)

soul1199
04-25-2009, 08:23
аз бих се усмихнала,изчервилаи,бих ти благодарила :D :D подари й няма нищо лошо в това :)

umri
04-25-2009, 10:16
Е... значи може би бяла ще да е... не съм от най-романтичните и не разбирам напълно. И аз съм се замислял за това.... цяла среща какво ще е прави тая роза ще е мъкне с нея... Та нов въпрос.

На първа или на втора ще е по-удачно, че и на мен ми се стори малко прекалено, но както казват хората... първото впечатление е най-важно и както казах не я чувствам като поредната ами просто има нещо.. усеща се.

soul1199
04-25-2009, 10:20
Е... значи може би бяла ще да е... не съм от най-романтичните и не разбирам напълно. И аз съм се замислял за това.... цяла среща какво ще е прави тая роза ще е мъкне с нея... Та нов въпрос.

На първа или на втора ще е по-удачно, че и на мен ми се стори малко прекалено, но както казват хората... първото впечатление е най-важно и както казах не я чувствам като поредната ами просто има нещо.. усеща се. На първата :)

lipsvashh_mi
04-25-2009, 10:57
аз бих се усмихнала,изчервилаи,бих ти благодарила :D :D подари й няма нищо лошо в това :)
+ 1...не познавам момиче,което да не обича да му подаряват цветя..пък и цветето езнак за внимание..100 процента ще е поласкана :)

sladkish_14
04-25-2009, 11:20
Бих се почувствала много притисната ! Лично аз мисля , че това е много , много прибързано ,, така ще ми наложиш ,че щом ти ме харесваш , значи и аз трябва с това да ти отвърна. А момичето може само като приятел да те харесва и да желае да сте само такива ,, може да се почувства неловко

missionimpossible
04-25-2009, 12:02
Щом това е първата ви среща може би няма да е уместно червена роза,но ако толкова държиш - подари й друго цвете.По натам вече на 2-3 среща можеш да й поднесеш червената розичка , която показва чувствата ти ;)

smileforyou12
04-25-2009, 17:54
СПОРЕД МЕН НЕДЕЙ НА ПЪРВА СРЕЩА ПО ДОБРЕ АКО МИНЕ СРЕЩАТА МНОГО ДОБРЕ И АКО ИМА ВТОРА МОЖЕ ЗА ДА И НАПРАВИШ ПО ГОЛЯМО ВПЕЧЕТЛЕНИЕ НО ЗА ПЪРВА НЕ СЪМ СЪГЛАСНА

Found_a_lover
04-25-2009, 17:57
Много е романтично :)
ЗА подаряването съм на цвете на първа среща :-D

Take_That
04-25-2009, 18:25
Бих се почувствала специална, щастлива :)

Gyzibarka
04-25-2009, 19:17
Уместно ли е да се подарява цвете на първа среща? Запознахме се преди няколко дена в интернет и си допадаме и скоро предстои среща.
Въпросът ми е към момичетата главно, но може и мъжки мнения. Как бихте се почувствали, ако примерно ви подарят роза на първа среща?
бла,бла,блааа...роза...мноого изтъркано,нещо по-свежо :) например аз бих се зарадвала на слънчоглед или още по-яко бурени или някви цветя,откъснати от парка :)

Genetix
04-25-2009, 19:18
Препоръчвам ти да изчакаш с цветята все пак това е първа среща. Има вероятност да те помислят за изключително романтичен мъж, което ще ти изиграе лоша шега. Тя ще очаква повече от тези прояви на романтика и ако не и ги осигуриш само ще я разочароваш :P. Опитай се да бъдеш по недостъпен.

Цветята на втората среща ще е по-добрият вариант защото така казваш харесах те на първата среща. Докато с цветя на първата казваш отчаян съм бъди с мен. А никой не харесва отчаяните :P :P :P

rapitof
04-25-2009, 19:25
Аз много бих се зарадвала... А за мене по добрия вариант е да изглежда спонтанно... Примерно разхождате се някъде стигате до някои цветарски и и вземаш някаква роза... нз :)

angel_spirit
04-26-2009, 11:33
аз бих се усмихнала,изчервилаи,бих ти благодарила :D :D
хах и аз така :D ..Определено съм ЗА! :P

Tutmanik
04-26-2009, 12:47
На мен ще ми бъде мн странно да ми подарят цвете...не мисля,че е добра идея.Пък и е малко изтъркано...не знам.Както си решиш..но лично аз не бих се зарадвала много много на цвете.

nAnIi
04-26-2009, 13:46
аз бих се зарадвала на цвете но не и на първа сре6та :))) виж ако тръгнете е тогава ако и подари6 цвете 6те и е на кеф ама недеи от сега ;))